Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 110
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Kur qenkan skuadrat shqiptare te nje rangu me ato hungareze? Hungaria eshte shume here me lart, si me kombetare po ashtu dhe me klube dhe kjo supremaci eshte jo vec nga ana teknike po ashtu dhe fizike. Jam shume i sigurte qe nese ndeshja Skenderbeu- Debrecen do luhej edhe njehere ne Korce, rezultati do ishte me mbi dy gola diference per hungarezet. Shqiperine ne arenen europiane e ka perfaqesuar kete 20 vjecarin e fundit vec Tirana, e cila pothuajse ka kaluar ne cdo perfaqesim nga nje tur edhe ne raste kur eshte perballur me skuadra qe vinin nga kampionate me cilesore se ai shqiptar, si Sllovenia apo Kroacia. Skuadrat e tjera shqiptare me zor presin rastin per te marre pjese ne kupat europiane sepse kane shansin e shitjes se ndeshjeve me rezultat ne koke.
    Sigurisht eshte me lart se ne Hungaria por e kisha fjalen qe jane me afer rangut tone prap se kan kampionat te dobet dhe skuadra amatore ne krahasim me skuadrat e verteta europiane. Dhe prap kane shume diference nga pergatitja me ne.

E thashe qe para ndeshjes se ka plot raste qe skuadrat e huaja vijne ne Shqiperi sa per te marre nje barazim pa u lodhur shume dhe pastaj mbarojne pune ne fushat e tyre.

Dhe Tirana ka qene si te tjerat aferisht. Skuadrat shqiptare kane kaluar vetem kur kane qene favorite se kane pasur kundershtare te dobet. Ashtu dhe kesaj rradhe besoj se do kalohet vetem skuadra e Luksemburgut qe rrafi Tirana se ishte skuader e dobet. Sezonin e kaluar u eleminua direkt Tirana. Po ashtu para nja 3 vjetesh. Po te pakten nuk ka lene nam.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Mos beni krahasime me Luksemburgun. Kjo qe beri vaki me Luksemburgun jane raste 1: 100000. Eshte e vertete qe niveli i ekipeve Shqiptare le shume per te deshiruar. Problemi qendron qe ata vete i karikojne aq shume tifozet , saqe ne fund kur eleminohen deshperimi eshte i madh.

Te luash ne Evrope duhet te mendodh si profesionist. Ne Shqiperi lojtaret paguhen si profesioniste por luajne si amator.
    e pse mos ta krahasojme
    edhe pas fitores me zvicren tham kjo ndodh nje here ne 100 vjet
    edhe pas fitores ne ndeshjen e pare me salzburg ashtu u tha
    por ndeshja ne austri tregoi se kishin **** ato me shume se ne qe fryhemi e krekosemi
    JO SEKS PARA MARTESE

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sigurisht eshte me lart se ne Hungaria por e kisha fjalen qe jane me afer rangut tone prap se kan kampionat te dobet dhe skuadra amatore ne krahasim me skuadrat e verteta europiane. Dhe prap kane shume diference nga pergatitja me ne.

E thashe qe para ndeshjes se ka plot raste qe skuadrat e huaja vijne ne Shqiperi sa per te marre nje barazim pa u lodhur shume dhe pastaj mbarojne pune ne fushat e tyre.

Dhe Tirana ka qene si te tjerat aferisht. Skuadrat shqiptare kane kaluar vetem kur kane qene favorite se kane pasur kundershtare te dobet. Ashtu dhe kesaj rradhe besoj se do kalohet vetem skuadra e Luksemburgut qe rrafi Tirana se ishte skuader e dobet. Sezonin e kaluar u eleminua direkt Tirana. Po ashtu para nja 3 vjetesh. Po te pakten nuk ka lene nam.
    Mbaj mend indiferencen e Ferenzvarosit me 2004 kunder Tiranes ne turin e dyte te champions. Pas fitores me fat 2-3 ne Tirane, humbi ndeshjen e kthimit ne Budapest 0-1, ku ishte Tirana ajo qe udhehoqi lojen, madje humbi edhe nje penallti dhe dy shtylla, qe do e conin ne turin e trete kunder Spartes se Prages. E vertete qe niveli i futbollit lindor eshte poshte atij perendimor, por gjithsesi kjo nuk eshte arsye qe futbolli shqiptar te renditet ne nje nivel qe nuk i takon. Realisht kampionati yne mund te jete me lart se ai i Maqedonise dhe Malit te Zi; vendet e tjera te rajonit jane shume larg formes tone.

Tirana nuk eshte afersisht si klubet e tjera shqiptare pasi realisht asnje klub nuk i afrohet sukseseve te saj. Tirana ka thyer klube shume here me te forta se keto ekipet qe shkaterrojne e turperojne skuadrat e tjera shqiptare. Dhe jo vetem kaq; shume here ishin pikerisht skuadrat kroate, sllovene, gjeorgjiane e hungareze favorite ne leter kundrejt Tiranes, por qe ne fushen e lojes u pa komplet e kunderta. Tirana eshte ekipi i vetem shqiptar deri me sot qe ka kaluar per pese vite rradhazi nga nje tur. Skuadrat e tjera shqiptare jo vetem qe eleminohen me rezultate tenistike, por nuk kane as pjesemarrje te rregullt ne Europe.
    relata refero

Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Mbaj mend indiferencen e Ferenzvarosit me 2004 kunder Tiranes ne turin e dyte te champions. Pas fitores me fat 2-3 ne Tirane, humbi ndeshjen e kthimit ne Budapest 0-1, ku ishte Tirana ajo qe udhehoqi lojen, madje humbi edhe nje penallti dhe dy shtylla, qe do e conin ne turin e trete kunder Spartes se Prages. E vertete qe niveli i futbollit lindor eshte poshte atij perendimor, por gjithsesi kjo nuk eshte arsye qe futbolli shqiptar te renditet ne nje nivel qe nuk i takon. Realisht kampionati yne mund te jete me lart se ai i Maqedonise dhe Malit te Zi; vendet e tjera te rajonit jane shume larg formes tone.

Tirana nuk eshte afersisht si klubet e tjera shqiptare pasi realisht asnje klub nuk i afrohet sukseseve te saj. Tirana ka thyer klube shume here me te forta se keto ekipet qe shkaterrojne e turperojne skuadrat e tjera shqiptare. Dhe jo vetem kaq; shume here ishin pikerisht skuadrat kroate, sllovene, gjeorgjiane e hungareze favorite ne leter kundrejt Tiranes, por qe ne fushen e lojes u pa komplet e kunderta. Tirana eshte ekipi i vetem shqiptar deri me sot qe ka kaluar per pese vite rradhazi nga nje tur. Skuadrat e tjera shqiptare jo vetem qe eleminohen me rezultate tenistike, por nuk kane as pjesemarrje te rregullt ne Europe.
    Po e ngre kot Tiranen se ne Luksemburg u turperua para 2 javesh. Ishin me fat qe dolen 0-0. Dhe Skenderbeu beri namin en Korce ne ndeshjen e pare, Flamurtari po ashtu. Vllaznia super ndeshje para nja 2-3 vjetesh kur ishte me ata austriaket kur u eleminuan ne fund. Po ja qe keto paraqitjet e mira pak rendesi kane se nuk u kualifikuan.

Nuk eshte vetem Tirana qe e ka kaluar 5 here rresht. E ka bere te pakten edhe Vllaznia, se di ne ka te tjera. Po ashtu ke Flamurtarin qe ka shkuar me larg se Tirana. Fitore qe mbahen mend kane arritur Flamurtari, Partizani me skuadra me emer.

Se di cfare jane keto arritjet qe ka bere Tirana qe si ka bere asnje tjeter ne Europe, por faktet jane qe eshte ashtu si te tjerat. Ashtu sic ka kaluar 5 here rresht, edhe eshte eleminuar 7 here rresht para atyre 5 hereve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 26-07-2012 më 12:10

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po e ngre kot Tiranen se ne Luksemburg u turperua para 2 javesh. Ishin me fat qe dolen 0-0. Dhe Skenderbeu beri namin en Korce ne ndeshjen e pare, Flamurtari po ashtu. Po ja qe keto paraqitjet e mira pak rendesi kane se nuk u kualifikuan.

Nuk eshte vetem Tirana qe e ka kaluar 5 here rresht. E ka bere te pakten edhe Vllaznia, se di ne ka te tjera. Po ashtu ke Flamurtarin qe ka shkuar me larg se Tirana.

Se di cfare jane keto arritjet qe ka bere Tirana qe si ka bere asnje tjeter ne Europe, por faktet jane qe eshte ashtu si te tjerat. Ashtu sic ka kaluar 5 here rresht, edhe eshte eleminuar 7 here rresht para atyre 5 hereve.

Qyfyre, me fal se po nderhyj ne debatin tend me Uriel, por ti ku e pe ndeshjen e TIRONES ne Luksemburg ???

Jam shume kurioz t'a di, pasi une dhe nja 20/30 persona te tjere u lodhem duke e kerkuar ne internet tek sitet pirate dhe nuk gjetem dot nje kanal tv qe e jepte. Them, meqe qenke kaq shume i sigurte qe TIRONA paska qene me fat qe barazoi 0-0.

Qyfyre, nuk ka skuader ne Shqiperi qe mund te krahasohet me SK TIRANA. Edhe statistikat boterore te IFFHS e nxjerrin SK TIRANA ne vend te pare nga skuadrat shqiptare qe kane marre pjese ne Europe. Te tjerat jane shume larg, te vjen keq apo mire ty dhe te tjereve.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Qyfyre, me fal se po nderhyj ne debatin tend me Uriel, por ti ku e pe ndeshjen e TIRONES ne Luksemburg ???

Jam shume kurioz t'a di, pasi une dhe nja 20/30 persona te tjere u lodhem duke e kerkuar ne internet tek sitet pirate dhe nuk gjetem dot nje kanal tv qe e jepte. Them, meqe qenke kaq shume i sigurte qe TIRONA paska qene me fat qe barazoi 0-0.

Qyfyre, nuk ka skuader ne Shqiperi qe mund te krahasohet me SK TIRANA. Edhe statistikat boterore te IFFHS e nxjerrin SK TIRANA ne vend te pare nga skuadrat shqiptare qe kane marre pjese ne Europe. Te tjerat jane shume larg, te vjen keq apo mire ty dhe te tjereve.
    Une sa i thashe me siper arsyet. Nuk dallohet per asgje nga te tjerat per ndeshjet ne Europe. Ajo renditja perfshin shume gjera, nuk bazohet te ndeshjet ne Europe vetem. Por te jete e para dhe te thuash qe nuk krahasohet me te tjerat, eshte shume ndryshe. Perderisa nuk ka arritur asgje me shume se te tjerat biles duke dale pothuaj cdo vit ne Europe, nuk ka per ca te vecohet per ndeshjet nderkombetare.

Sa per ndeshjen e Luksemburg mund te shikosh statistikat dhe artikujt, se ndeshjen nuk e pashe as une. Nuk besoj se po genjente njeri ne artikuj per te share Tiranen.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...662/index.html

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Une sa i thashe me siper arsyet. Nuk dallohet per asgje nga te tjerat per ndeshjet ne Europe. Ajo renditja perfshin shume gjera, nuk bazohet te ndeshjet ne Europe vetem. Por te jete e para dhe te thuash qe nuk krahasohet me te tjerat, eshte shume ndryshe. Perderisa nuk ka arritur asgje me shume se te tjerat biles duke dale pothuaj cdo vit ne Europe, nuk ka per ca te vecohet per ndeshjet nderkombetare.

Sa per ndeshjen e Luksemburg mund te shikosh statistikat dhe artikujt, se ndeshjen nuk e pashe as une. Nuk besoj se po genjente njeri ne artikuj per te share Tiranen.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...662/index.html

Renditja perfshin ndeshjet e luajtura, fitoret, barazimet, humbjet, golat e shenuar dhe te pesuar, te gjitha ne kompeticionet europiane. Pra perderisa diferenca eshte abisale midis TIRONES dhe skuadrave te tjera shqiptare, do te thote qe nuk jane fare aty-aty. Vetem pjesmarrja e TIRONES çdo kompeticion ne Europe, kur te tjerat alternohen mes tyre, mjaft per te shpjeguar qe bardheblute jane me lart se te gjitha skuadrat e tjera.

Statistikat e UEFA-s i ndoqa edhe une kur ishte ndeshja. Por nje pasim te gjate topi qe del jasht, UEFA e jap per gjuajte apo tentative goli.

Ata qe e kishin pare ndeshjen ne Luksemburg me thane qe rreziku i vetem qe kishte pasur TIRONA kishte qene kur vendasit kishin goditur shtyllen.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Epo kur luajne soccer dhe korcaret. Pu pu pu ku ka arrit ! Lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Mbaroi pjesa e pare e ndeshjes.
    Aelesund - Tirona 1-0
    Vendasit shenuan ne minuten e fundit te pjeses se pare.
    Ishalla po bejme ndonje gol ne pjesen e dyte , barazimi me gola na ben pune.
    Forca Tirona............

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    E bene dhe golin e dyte
    Aelesund - Tirona 2-0

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •