Wrong is wrong. I have no excuses or sympathy for American soldiers that maim or kill innocent civilians. Put them in prison and throw away the key for all I care.
My beef is these so called authentic videos. I don't buy it until it can be proven without a shadow of doubt. Remember, the propaganda war is ongoing from both sides. As far as the cruel words of pilots I take it with a grain of salt. They say shit like that in war. There's an expression I've never forgotten. "There's nothing more cruel than young men at war". I'm afraid there's nothing you can say or do to stop young soldiers from speaking words of insensitivity. and cruelty.
You have to ask yourself one question. Would you still be riding that high horse if those soldiers said the same words about killing Serbs?
Viçi im është që këto video të ashtuquajturat autentike. Unë nuk e blej atë derisa ajo mund të vërtetohet pa një hije dyshimi. Mos harroni, lufta propaganda është në vazhdim nga të dyja anët. Sa i përket fjalëve mizore e pilotëve që unë të marrë atë me një kokërr kripë. Ata thonë se *** si në luftë. Ka një shprehje që unë kurrë nuk kam harruar. "Nuk ka asgjë më mizor se të rinjtë në luftë". Kam frikë se nuk ka asgjë që mund të thonë apo të bëni për të ndaluar ushtarët e rinj nga flet fjalët e pandjeshmëri. dhe mizori.
Ju duhet të pyesni veten një pyetje. A do të vazhdojë të jetë hipur atë kalë të lartë nëse ata ushtarë, tha të njëjtat fjalë në lidhje me vrasjen e serbëve?
Krijoni Kontakt