Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Bajraku Lexo Postimin
    Gjermanet jon hajnat me te medhej ne bote,une kame punuar 8 vite dhe me kan kthyar pa kurfar arsye,nuke jam une i vetmi por me mijra njerze i kan kthyer, pa drejte kthimi?
    Nese nuk ke nje arsye per te jetuar ne Gjermani gjykatat atje mund te te kerkojne qe ta leshosh shtetin, nese nuk e leshon atehere policia te deporton, kjo ndodhe ne te gjithe evropen. Ky eshte abuzim i madh me te drejten individuale, por keshtu se paku e thote ligji. Nuk i dojne te huajt sepse mendojne se e keqperdorin Gjermanine. Kusherires sime pas 20 vite i dhane lejeqendrim, doli ne Gjermani viteve '90, lejeqendrimin e mori me 2010. Pse ia kane mohu, sepse nuk e ka dit gjermanishten edhe 1 muj pune se ka ne gjermani, ka jetu ne ndihme sociale. Ia dhane se burri e kishte lejeqendrimin, po te mos e kishte ajo do te deportohej ne Kosove.
    Ne fillim Gjermania ka qene e hapur per te gjithe, turqit e keqperdoren, pastaj gjermanet u bene ksenofobik, me kohe i bene ligjet kunder te huajve. Me ka rene rasti te takoj gjermane, jane njerez shume te mire sipas mendimit tim, jane paqesore, njerez te punes qe e shikojne punen e tyre, bejne per shtet.

E kjo sjellje do t'i coje gjermanet drejt nacizmit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 22-06-2012 mė 15:47

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    te fitoi njeher me grekun pastaj te shikojm e meriton apo jo

tallin lesht me grekun keta.

une e kam shetit gati gjith evropen.shtet si gjermoni nuk ka.

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    [QUOTE=mesia4ever;3441981]Nese nuk ke nje arsye per te jetuar ne Gjermani gjykatat atje mund te te kerkojne qe ta leshosh shtetin, nese nuk e leshon atehere policia te deporton, kjo ndodhe ne te gjithe evropen. Ky eshte abuzim i madh me te drejten individuale, por keshtu se paku e thote ligji. Nuk i dojne te huajt sepse mendojne se e keqperdorin Gjermanine. Kusherires sime pas 20 vite i dhane lejeqendrim, doli ne Gjermani viteve '90, lejeqendrimin e mori me 2010. Pse ia kane mohu, sepse nuk e ka dit gjermanishten edhe 1 muj pune se ka ne gjermani, ka jetu ne ndihme sociale. Ia dhane se burri e kishte lejeqendrimin, po te mos e kishte ajo do te deportohej ne Kosove.
    Ne fillim Gjermania ka qene e hapur per te gjithe, turqit e keqperdoren, pastaj gjermanet u bene ksenofobik, me kohe i bene ligjet kunder te huajve. Me ka rene rasti te takoj gjermane, jane njerez shume te mire sipas mendimit tim, jane paqesore, njerez te punes qe e shikojne punen e tyre, bejne per shtet.

Me vone erdha ne Suedi i fitova letrat pa asnje dit pune ?

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    [QUOTE=Bajraku;3441997]
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nese nuk ke nje arsye per te jetuar ne Gjermani gjykatat atje mund te te kerkojne qe ta leshosh shtetin, nese nuk e leshon atehere policia te deporton, kjo ndodhe ne te gjithe evropen. Ky eshte abuzim i madh me te drejten individuale, por keshtu se paku e thote ligji. Nuk i dojne te huajt sepse mendojne se e keqperdorin Gjermanine. Kusherires sime pas 20 vite i dhane lejeqendrim, doli ne Gjermani viteve '90, lejeqendrimin e mori me 2010. Pse ia kane mohu, sepse nuk e ka dit gjermanishten edhe 1 muj pune se ka ne gjermani, ka jetu ne ndihme sociale. Ia dhane se burri e kishte lejeqendrimin, po te mos e kishte ajo do te deportohej ne Kosove.

Me vone erdha ne Suedi i fitova letrat pa asnje dit pune ?
    prite kur te behet si greqia suedia tani
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    [QUOTE=xhori;3442087]
    Citim Postuar mė parė nga Bajraku Lexo Postimin
    prite kur te behet si greqia suedia tani
    jeten dinjitoze nuk ta jep dokumenti, ta jep puna
    ju shkoni ne evrope per nje cope buke. kthehuni ne shqiperi meruni me bujqesi dhe blegtori ashtu si te paret tuaj, se jeta do kete me shume kuptim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    Nje video se si veprojne me te huaj :
    http://www.youtube.com/watch?v=V5UEO3PFFsg
    Ne mesnate hyjne , afat 30 minuta per mbledhur robat e tyre , dhe mbaron ketu fati i tyre .

Ketu nje Kosovare me femije , pas 20 vitesh ne Gjermani e larguan pa asnje arsye menjiher pas lufte :
    http://www.youtube.com/watch?v=ocyEJ...eature=related

Jane mijera raste te njejta .
    Pas kamerave jane rastet shume me te trishtueshme , sjellja e tyre eshte shume arrogance qe se beson kush qe ka kshu ne Gjermani .
    si eshte e mundur qe pas 20 vitesh te kthehet dhe mos jete e zonja te pakten nje jete normale te kete ne kosove.cka ka ba per 20 vjet ne gjermani apo ka dridh zinxhirin?edhe une nuk kam arrit asgja ketu ku jam ne krahasim me shume anetare te forumit por nese neser me kthejne une nje shpi relativisht normale e kam

edhe tim kusheri e kthej merkel me shume te drejt bab me femi e me gru
    se nuk dote me punu po rruj vec lek prej socialit .zyra e punes gjeji pune ky shko te mjeku e shkruju si i semur.i pata than nuk ec kumlla neper uje gjithmone ,po me thote je i ri ti sdin,
    sot a ne shkoder si *** vec ca ti falin na kush
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    si eshte e mundur qe pas 20 vitesh te kthehet dhe mos jete e zonja te pakten nje jete normale te kete ne kosove.cka ka ba per 20 vjet ne gjermani apo ka dridh zinxhirin?edhe une nuk kam arrit asgja ketu ku jam ne krahasim me shume anetare te forumit por nese neser me kthejne une nje shpi relativisht normale e kam

edhe tim kusheri e kthej merkel me shume te drejt bab me femi e me gru
    se nuk dote me punu po rruj vec lek prej socialit .zyra e punes gjeji pune ky shko te mjeku e shkruju si i semur.i pata than nuk ec kumlla neper uje gjithmone ,po me thote je i ri ti sdin,
    sot a ne shkoder si *** vec ca ti falin na kush
    Me gjej nje shtet qe te kthen pas 20 vitesh si qen e jo si njeri ?
    Pastaj , ka njerz qe kane marre ndihma sociale me Bona , vetem ushqim kane mund te marrin , dhe kjo i ka shty shqiiptaret qe te shendrohen ne kriminel .
    Te ben presion ai ne social "PSE NUK PUNON " , kur shkon me kerku leje pune thote "SKE DREJTE TI TE PUNOSH , KEMI GJERMAN PA PUNE " ti plasin nervat keta .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    Me gjej nje shtet qe te kthen pas 20 vitesh si qen e jo si njeri ?
    Pastaj , ka njerz qe kane marre ndihma sociale me Bona , vetem ushqim kane mund te marrin , dhe kjo i ka shty shqiiptaret qe te shendrohen ne kriminel .
    Te ben presion ai ne social "PSE NUK PUNON " , kur shkon me kerku leje pune thote "SKE DREJTE TI TE PUNOSH , KEMI GJERMAN PA PUNE " ti plasin nervat keta .
    mire te thone
    emigrohet atje ku ka pune si psh ne afriken e jugut, kine, brazil jo atje ku nuk ta ka nevojen njeri.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    [QUOTE=Ziti;3442117]
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    jeten dinjitoze nuk ta jep dokumenti, ta jep puna
    ju shkoni ne evrope per nje cope buke. kthehuni ne shqiperi meruni me bujqesi dhe blegtori ashtu si te paret tuaj, se jeta do kete me shume kuptim.
    jo jo nuk kthehem jam patriot nuk dua ta bej shqiperin si greqia
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Si mund te quhet populli gjerman punetor kur anglezet akoma jane robte qe punojne me oraret me te gjata ne europe.

It just a myth, thats all.
    po mor po.
    edhe shqitptaret "punojne" 40 ore ne jave. hahaha.

mesatarisht greket bejne me pak pushime se gjermanet... do thuash edhe se greket punojne me shume se gjermanet???????

ne gjermani nuk mbeten dy gure nje permbi nje pas luftes se dyte boterore. u shkaterruan qytete te tera dhe ku eshte gjermania sot???
    eshte lokomotova e europes. ekonomia nr 1 ne kontinent.

nuk eshte mit, por eshte fakt.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •