Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 147
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690

ISH KRYEMINISTRI
    SHQIPTAR
    FATOS NANO

Nuk paguan mjeshtrat e gurit apo ustallaret per ndertimin e viles me gur ne nji

bregdet te kalkidhikis nji nga perlat e greqis ose havai i 2...

Pas perfundimit te punimeve mjeshtrat nga devolli i korces
    i kan telefonuar ish kryeministrit dhe ne vend te parave qe
    u detyrohej nga puna me djersen e ballit ..
    kan mar kercenime te ndryshme qe mos telefononin me...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Asgje sdo besh, pavarsisht deshires dhe optimizmin qe ke tani. Do te mbysi pislliku dhe korrrupsioni; do behesh ---> one of 'em!
    Mos ji kaq e sigurt aty ku ta kam theksuar, edhe kur u nisa per ne Itali shum thane qe ke pune te mire, prandaj qendro ketu, por une kisha endra dhe projekte te tjera te cilat mendoj se i kam realizuar. Endra ime kryesore ishte qysh kur isha ne shkolle te mesme ishte te mbaroja shkollen e larte por ne ate lloj sistemi nuk mu dha mundesia, as per te bere shkollen e mesme aty ku deshiroja e jo me te larten. Ndersa ketu ne Itali edhe pse jo me ri me familje, dhe me pune arrita ta realizoj ate enderr dhe javen tjeter kam mbrojtjen e tezes perfundimtare me goje. Ajo qe do beje eshte pikerisht ajo per te cilan kam studiuar e jam dipllomuar ketu ne Itali, dhe ne Shqiperi deri tani nuk e ka mbaruar asnje individ ate shkolle te larte. Familjen nuk e marr me vete qe ne fillim por vetem kur te kem rregulluar disa gjera, ose edhe mund ta le pergjthmon ketu ne Itali per te punuar me i qete. Vajtje ardhje nga ketu ku jam eshte 1 ore 30 min me avion dhe 170 euro biles arrij me shpejt ketu se te nisem nga Tirana e te shkoj ne lushnje psh. Megjithate flm per merakun kur te shkoj anej ka lagja do shkoj me taku edhe Gazin po e gjeta.
    Shendet.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ate " asgje sdo besh" e kisha ne konteksin politik. Nga ana profesionale se diskutoj. Mendova se do I hyje politikes dhe do beje ndryshim. Megjithate suksese dhe realizim
    te uroj ne endrren tende.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Shqiptaret duhet ta kuptojne njehere e mire qe Nano nuk sjell me shume nga sa solli Lenka Cuko ne politike.Nano eshte nje ender e hidhur per Shqiperine,le te shikojme perpara dhe te mos meremi me kufoma politike te ketij lloji
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Shqiptaret duhet ta kuptojne njehere e mire qe Nano nuk sjell me shume nga sa solli Lenka Cuko ne politike.Nano eshte nje ender e hidhur per Shqiperine,le te shikojme perpara dhe te mos meremi me kufoma politike te ketij lloji
    Nano ka ende per te kontribuar ne politike,
    Percarja e PS eshte nje kontribut i madh
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nano ka ende per te kontribuar ne politike,
    Percarja e PS eshte nje kontribut i madh

Do te ishte i pavdekshem ( ) nqs do t'a shkerrmoqte komplet si parti !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e taku72
    Anëtarësuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Vetem presidencen deshte ky i shkreti nuk donte ndone gje te madhe!Ju dogj zemra per PS?Po ku ishte ky ne 97 qe hiku si legen nga shqiperia?Ku ishte ky ne 6 janar ku u mbyten njerzit ne det?Ku ishte ky ne kongresin e 2005 qe u zhduk pa lene gjurme.Per c fare bashkimi te se majtes flet kur beri nje pakt me berishen apo deklaroi ne media qe vota ime eshte kunder ps?Me c`fare kurajoje i ben keto kur gjate gjithe kohes shetiste sa andej ketej.Binomi Berisha-Nano nuk duhet te kete me te ardhme.Keta per interesat e tyre personale arrijne deri aty sa mund te shfarosin cdo shqiptar

Citim Postuar më parë nga taku72 Lexo Postimin
    Vetem presidencen deshte ky i shkreti nuk donte ndone gje te madhe!Ju dogj zemra per PS?Po ku ishte ky ne 97 qe hiku si legen nga shqiperia?Ku ishte ky ne 6 janar ku u mbyten njerzit ne det?Ku ishte ky ne kongresin e 2005 qe u zhduk pa lene gjurme.Per c fare bashkimi te se majtes flet kur beri nje pakt me berishen apo deklaroi ne media qe vota ime eshte kunder ps?Me c`fare kurajoje i ben keto kur gjate gjithe kohes shetiste sa andej ketej.Binomi Berisha-Nano nuk duhet te kete me te ardhme.Keta per interesat e tyre personale arrijne deri aty sa mund te shfarosin cdo shqiptar
    he pra he gjeje se ku ishte e ku hiku ??? hahah...keto komente te plasin barkun

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    po shqiperia kur do clirohet nga ky dhe sala?
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    po shqiperia kur do clirohet nga ky dhe sala?
    vetem kur ti nxjeri ZOTI ne pension

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •