Close

Rezultati i Sondazhit: Cilet dy shtete do ta kalojne fazen e grupit?

Votues
63. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

48 76.19%
  • Italia

34 53.97%
  • Irlanda

5 7.94%
  • Kroacia

26 41.27%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 173
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    na merziten italianet me biscotto ketu e biscotto atje...
    sikur te ishin me te ndershmit ne bote. do i japin leksione sportiviteti spanjolleve???
    harrojne calciopoli 2006 dhe skandalin aktual te basteva ne dheun e tyre.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sikur te ishin me te ndershmit ne bote. do i japin leksione sportiviteti spanjolleve???
    Ke shume te drejte i dashur!
    Edhe pse situata eshte paksa ndryshe kur behet fjale per arenen nderkombetare,une them se gjithe keto llogje qe bejne gazetaret per te shitur me shume gazeta, s'vlejne nje dyshke perballe deklarates se Prandel'it!
    Pse kush i tha italianeve te arrijne me dy barazime ne ndeshjen e fundit e te varen prej te tjereve?!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ke shume te drejte i dashur!
    Edhe pse situata eshte paksa ndryshe kur behet fjale per arenen nderkombetare,une them se gjithe keto llogje qe bejne gazetaret per te shitur me shume gazeta, s'vlejne nje dyshke perballe deklarates se Prandel'it!
    Pse kush i tha italianeve te arrijne me dy barazime ne ndeshjen e fundit e te varen prej te tjereve?!!
    fiks ashtu eshte... pallavra gazetash.
    por po e ekzagjerojne fare. po flasin me shume per kete se ndeshjen me irlanden.
    cfare eshte me keq eshte se po behen qesharake jashte italie, pasi po lexoja gazetat e huaja dhe thonin: "pikerisht italianet te ankohen per komplot???" apo "kane te drejte te kene frike, pasi ato jane ekserte per hile"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    E kaluara ka treguar qe italianet kane arsyje qe i druhen kaq shume ndonje pazari.

Sa per ndershmeri une mendoj qe pislliqet e basteve te futbollit kane mberthyer cdo kampionat te evropes (perfshi dhe spanjen ),por italianet ndoshta jane te vetmit per momentin qe po e luftojne ne max dhe per kte duhen pergezuar. Shumica e vendeve mbyllin syte dhe jane komplet shurdh nga veshet kur bien kembanat e trukimeve ,nderkohe italia po ben te kunderten edhe pse e di fort mire qe futbolli saj ne saj te calciopolit e ka humbur kredibilitetin e dikurshem dhe imazhi futbollit italian pothuajse eshte shkaterruar.

Sa per ndeshjen sonte....

Mendoj se de rossi sduhej te ishte leviz nga mrojtja ,barzagli ne qender te mrojtjes nuk jep siguri. Abbate gjithashtu ne vend te maggios nuk me duket ndonje levizje e zgjuar. Ballotelin shaje sa te dush por italia pa te eshte e vdekur ,eshte i vetmi qe mban nje ritem te larte ne sulm per 90min dhe eshte gjithnje i rrezikshem per mbrojtjet kundershtare. Cassano me di natalen sdi c'te them por ne momentet qe baloja eshte zevendesu me di natalen loja e italise eshte kthy ne identitet ,cattenaccio. E njejta gje ndodhi me spanjen 20 min e fundit po ashu dhe me kroatin. Gjithsesi kte levizjen e de rossit se kuptoj vertet pse duhet leviz nga mrojtja kur ne dy ndeshje ka qene lojtari me i mire ne mbrojtje ,ne mesfushe ke nje shkaterrus te shkelqyer si montolivio qe mund te alternohet shume mire me pirlon dhe ska vend besoj per de ross. Barzagli me fut friken ne mbrojtje.

Sonte shoh nje fitore te supervuajtuar te italjonve ,me nje irlande qe patjeter do jape shpirtin ne fushe ,dhe perballjet e ktyre 2 ekipeve kane tregu qe irlanda ka qene gjithmone kocke e forte per italjont.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_ : 18-06-2012 më 14:16
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    loje shume te shpifur po ben italia... komplet pa ide.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    loje shume te shpifur po ben italia... komplet pa ide.

-Kur ka luajtur ndryshe Italia?
    -Nuk eshte se nuk duan,por kaq dine te bejne,edhe per ate mbrojtjen e famshme qe kishin dikur,nuk e kishin ndertuar ate sistem loje se donin aq shume,por se vetem ashtu me u mbrojte sikur ekip kishin suksese!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Kroacia nuk arriti të fitojë ndaj Spanjës dhe të sigurojë çerekfinalen në EURO 2012 mirëpo arriti të fitojë simpatinë e shqiptarëve pasi tifozët kroat në çdo moment kanë mbështetur Kosovën e pavarur në Euro 2012.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2012
    Postime
    199

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    gol tbukur boni ai menemadhi ene pse se duroj dot
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga Blizoo Lexo Postimin
    Kroacia nuk arriti të fitojë ndaj Spanjës dhe të sigurojë çerekfinalen në EURO 2012 mirëpo arriti të fitojë simpatinë e shqiptarëve pasi tifozët kroat në çdo moment kanë mbështetur Kosovën e pavarur në Euro 2012.

E kam thene vazhdimisht na kane nderu me keto gjeste,simbolike por me rendesi te madhe per ne!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •