Close

Rezultati i Sondazhit: Cilet dy shtete do ta kalojne fazen e grupit?

Votues
63. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

48 76.19%
  • Italia

34 53.97%
  • Irlanda

5 7.94%
  • Kroacia

26 41.27%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 173
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Spanja thjesht e mrekullueshme!
    Të tërheqësh kundërshtarin në gjysmëfushën e tij gjithë kohën e t'i shënosh 4 gola, dhe deri në minutat e fundit të kërkojnë të shënojnë edhe golin e pestë duke mos humbur ritmin e lojës – këtij i them futboll i vërtetë! Për pak po fitonin me rezultat tenistik, kot që s'e morën Rafa Nadalin më vete. :-D

Më në fund u rikthye dhe Torres. Ngjan në fytyrë ky me Gaizka Mendietën, dhe ma heq mallin e tij sepse dikur ishte nga të preferuatit e mi, por ç'e do që e morën m'qafë ata të kampionatit të pepinove, e morën 41 milion dollarë nga Valencia për te Lazio (në top pesëshën e transfertave më të shtrejta të 2002) dhe e linin kot n'stol. Ja, MaDaBeR, e gjeta shtegun me i sha pepinot lol.

Suksese ndaj kroatëve të cilët po luajnë vërtetë bukur, kështu që përballja mes tyre do jetë me shumë nivel besoj.
    Uroj të tregohen sërish "toreadorë" të vërtetë!
    Yes*, si te pata thene per sulmin e spanjes? Shife icik temen andej matane, te Doichat prej Turqie Pata shkrujt qe nese Spanja loz me sulmues te mirfillte eshte e paperballueshme per çdo kundershtar. Po un prap s'jam i knaq, du ti shof duke loz me 2 sulmusa, ashtu si ne Euro 2008 ku shpartalluan dhe degjeneruan çdo kundershtar qe u doli perpara.

Ai Torres eshte njeriu i ndeshjeve dhe kompeticioneve te medha. Mbaj mend shperfytyrimin qe i beri Philip Lam ne finalen e Europianit 2008, degjenerim total per nje mbrojtes. Torres duhet te jete patjeter ne majen e sulmut te Spanjes ne çdo ndeshje dhe pse jo te shoqerohet edhe nga Llorente. Futboll total, sulm 90 minuta, shtypje kundershtareve si morra. Ky eshte lloji i futbollit qe kenaq te gjithe njerezit.

Sa per Mendieten, me kujtove nje nga mesfushoret me te mire ne kohen kur luante. Ishte thjesht fantastik e magjik deri sa luajti me Valencian. Po kur gjuante ato penalltite, gjithmone ne mes te portes dhe asnjehere s'gabonte. Madje ka patur e nje studim shkencor per te, qe gjuante penalltine gjithmone 1-2 sekonda pasi hidhej portieri.

Italia prap ka nje ekip te mire vetem se i mungon nje Inzaghi qe te shtyje topin e fundit ne rrjete. Atij Marchisio nuk i falej ai gabim qe beri dje, 2 here madje. Mos permendim rastet e tjera. Italia zhvilloi loje te mire dje per rreth 70 -75 minuta. Kroacia me te vertet ka nje ekip simpatik, por une nuk besoj ne ndonje rezultat surprize me Spanjen. Plus qe mendoj se Italia do te fitoje me më shume se 2 gola diference me Irlanden. Edhe nese Spanje - Kroaci del barazim, Italia fiton 2-0 ose me teper me Irlanden.

Shpresoj qe Italia te kaloje me tej pasi Europiani do te ishte me i bukur me Italine ne çerek finale. Me vjen inat me ate Ballotelin perse nuk shtrohet iher si rob dhe perse nuk i le porvet menjane. Ai mund te beje çudira po te bjere ne ujdi me karakterin e tij. Fotokopja e Cassano-s se dikurshem.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Prej gabimeve vine dhe golat ndaj nuk eshte mire ti vini gishtin Chielinit.

Ndeshja u kushtezua edhe nga arbitri pasi anesori ka akorduar tre pozicione jashte loje te paqena dhe qe te treja ishin raste golash pothuajse te sigurt.Edhe goli i kroateve ishte pozicion jashte loje (milimetrik) por nuk e akordoi anesori.

Montolivo nuk luajti keq ndersa Giovinco duhet te luaj absolutisht qe nga minuta e pare duke lene ne stol Casanon qe eshte COPE COPE.Nuk eshte ne forme sepse ka ndenjur shume kohe pa luajtur.

Gjithsesi kualifikimi eshte shume i mundur per Italine vetem ne rast se Spanja ua ben pucin dhe barazon me Kroacine 2-2 sic ua beri Suedia me Danimarken.
    Edhe nese barazojne 2-2, Italia fiton 3-0 dhe kalon me tej.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Nese del 1-1 Spanja me Kroacine atehere i duhet 3-0 Italise por nese del 2-2 Spanja me Kroacine atehere me asnje lloj rezultati nuk kalon Italia.Kete e mbaj mend qe ne europianin e 2004-es kur u eleminu Italia.Ne te gjitha faqet e para te gazetave sot eshte rregullorja se si mund te kualifikohet Italia.

Ps: Nuk e paske lexu Pan Sport sot apo ke heq dore ?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Nese del 1-1 Spanja me Kroacine atehere i duhet 3-0 Italise por nese del 2-2 Spanja me Kroacine atehere me asnje lloj rezultati nuk kalon Italia.Kete e mbaj mend qe ne europianin e 2004-es kur u eleminu Italia.Ne te gjitha faqet e para te gazetave sot eshte rregullorja se si mund te kualifikohet Italia.

Ps: Nuk e paske lexu Pan Sport sot apo ke heq dore ?
    Jo jo nuk kam heq dore e lexoj prape, por nuk e kuptoj perse duhet ta skualifikoje 2-2 kur dhe Italia fiton 3-0. Nese meret per baze ndeshja direkte, atehere jane barazim 1-1, kalojme te golavarazhi dhe i bie qe italia me 3-0 dhe cdo barazim i spanjes kalon +1 gol me Kroacine.

Nese meren per baze ndeshjet direkte mes Kroacise e Spanjes si dhe Italise e Spanjes atehere po. I bie qe Kroacia i ka shenuar 2 gola Spanjes ndersa Italia vetem nje. Por nese eshte keshtu ky me duket rregull kot, patetik dhe anadollak.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Tashi ca te te them ty un o Madaber,keshtu eshte rregullorja,na pelqen apo jo neve.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Jo jo nuk kam heq dore e lexoj prape, por nuk e kuptoj perse duhet ta skualifikoje 2-2 kur dhe Italia fiton 3-0. Nese meret per baze ndeshja direkte, atehere jane barazim 1-1, kalojme te golavarazhi dhe i bie qe italia me 3-0 dhe cdo barazim i spanjes kalon +1 gol me Kroacine.

Nese meren per baze ndeshjet direkte mes Kroacise e Spanjes si dhe Italise e Spanjes atehere po. I bie qe Kroacia i ka shenuar 2 gola Spanjes ndersa Italia vetem nje. Por nese eshte keshtu ky me duket rregull kot, patetik dhe anadollak.
    Rezultati 2-2 skualifikon Italinë sepse në ndeshje direkte me Spanjën dhe Kroacinë ka shënuar më pak gola. Spanja dhe Kroacia me 2-2 do kalonin si skuadrat që në përballje direkte kan shënuar më shumë gola. Spanja do kalonte në vend të parë kurse Kroacia do ishte e dyta.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    o partizoni hiqe ate firmen se na felliqe
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Gjithe keto levdata per Spanjen!?........ kunder kujt luante se nuk me kujtohet mire, Italise,Hollandes,Frances apo Portugalise.....
    MOS I NDY TEMAT no name

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    rezultati spa 2-2 kro eleminon italianet.Mendoj se Spanja do mundohet per nje fitore te paster,pasi Traineri nuk duhet te ule tempin e skuadres por ta mbaje ate te karikuar.Italise i duhet pune nese do te shkoje me tej.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Prandelli duhet te heqi dore nga skema 3-5-2 me ekipet e vogla.
    4-3-3 dje do ishte perfekt, te pakten pjesen e dyte.
    Te njejten skeme duhet te beje me irlanden qe ta mbylli lojen brenda pjeses se pare.

Ne mbrojtje le maggio-barzagli-bonucci-chiellini
    Ne mesfushe pirlo-marchisio-de rossi,
    dhe ne sulm balo-pepe-cassano, me cassano dhe pepen anesore duke e lene balon punto-qendror.

Nuk fuksionon skema 3-5-2 me dy mobile sulmuesa.
    Balo-cassano jane mobile si sulmuesa dhe nuk kane qejf te qendrojne ne mes.
    Ideja eshte e mire nqs keta dy sulmuesa nuk lodhen shpejt dhe nqs e ndihmojne mesfushen gjithe kohes, duke i lene vetes hapesire per te sulmuar mbrapa mvrojtesve te skuadres kundershtare.
    Mirepo si balo dhe cassano lodhen shpejt.
    Maksimumi ata e mbajne ritmin per 30 minuta, pastaj u bien fuqite.
    Prandelli duhet te jete koshent per kete gje dhe i duhet te fusi nje sulmues qendror all the time.
    Italia nuk ka Cavanni ne dispozicion, i cili vrapon per 90 minuta loje.
    Keshtuqe skema 4-3-3 eshte me efektive sepse ke lojtar ne dispozicion plot per te ndryshuar ne ato lloj skeme. Lodhet cassano, ve ne loje giacherinin. Lodhet balo, fut ne loje di natale.
    Plus mbrojtja qendron me solide me 4 ne te.

Pra prandelli duhet te mendohet mire nqs do te qendroje gjate ne kete tournement.

Italia ka ekip te mire, me nje te ardhme te mire.
    Lojtaret akoma se njohin lojen e njeri-tjetrit tamam.

Lojtaret e 2006 kishin tre tournemente qe luanin bashke para se te fitonin kupen e botes.
    Mendoj se kjo gjenerate do jete ready per 2014-2016 dhe 2018 , duke marre parasysh brezin e ri juventin i cili po krijohet me nje te ardhme te fuqishme perpara.
    Prandelli sme pelqen si tranjer.
    Kjo gjenerate i duhet nje tranjer tamam.

Motta dhe montolivio ne skuader?!!!
    Are u kidding me?

E veshtire ta fitoj italia kete europian, mgjth te ardhmen e ka te arte.

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •