eshte fat i madh e jo fatkeqsi.. qe kemi nje berish ne shqiperi..
eshte fat i madh e jo fatkeqsi.. qe kemi nje berish ne shqiperi..
Berisha ka ngordhe politikisht.. s'ka gje me prej tij, serbia vet po kerkon zevendes..
Militantet le ti kapen(ku duhet) ndonje klyshi tjeter.. nese deshirojne mbijetese disaoreshe me shume.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
hallmin..nji pytje..
cfar mendon per fahrudinin e bllacen?
kemi nje shqiperi qe po ecen me shpejtesi perpara..
por kemi dhe nje parti qe e pengon.. ecjen..
ne timon per te ec perpara eshte berisha..
ne krye te partis qe pengon eshte edvini..
kjo eshte..
Shume burra t'mire. Egzekutues te urdherave te hashimit.. (njeri nga ta deklaron kete).
Mirepo hasha sot ka nderruar lekure apo jo, eshte miqasuar me Salen dhe prandaj si rrjedhoje.. edhe deklaratat e killerit me komision nuk kane me vlere.. sa i perket ketij miku te ri te sales. Te tjerat deshmi te tij edhe mund te qendrojne.
Une s'kam asnje mendim per ta, aq sa edhe per fazlliqin.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
o tao tao nami i ngeli sales ??po ti dhe te tjeret qe i vini pas doktorit jeni ber si kope hijenash.ju o oportunista ju o sahanlepirsa ju o hipokrita .mediokr.edhe kur ta nxjeri ZOTI ne pensjon doktorin. SERISH JU DO JENI NEPER TRIBUNA E MITINGJE .kush e shau me shum ,kush e luftoj me shum duke ber gjoksin grop.ashtu si luftuat enver hoxhen duke i thur keng e bejte sa qe gjall.......yyyt
prandaj e duam saliun ore.. se pa ate ne balle te shtetit ju sternipet e bllokqenerise qe jini me te eger 120 000 here se pali misk e adili carcan e fotua cam.. e naunka boza e lenka qukja.. te rripni te gjalle..
ju po tu lejoje arvizi..per 2 ore i mbushni plepat e lisat me demokrate te varur nga kembet.. nga konispoli deri tek kopliki.. nga bubullima ne zadrima..nga bilishti ne shelgjishti..
jini kanibaler ore..
shih ku ju ka shkuar mendja..
te rrezoni otopuza me katundar.. qe te thoni..saliu i ka vrare..
kulmi..
un nuku jam tifoz me asnjë pulitikan.. po doja të thesha se sot disa gjëra jan më mir
e kam fjalen për ushqimin...
sot ushqimi ësht më i mir
njëher e një koh shqiptarët hanin një cop buk misri të shtipur... me një kokërr qep... ose me një kokërr vez...
ndërsa sot... kur shtrohen për të ngrën... çdo shqiptar ha gjisëm pule të pjekur e pi një qillo koka kola në vaktët
Krijoni Kontakt