Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 229
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Ti po sjell shembul 1 nga perlat e EVROPES mo projekt 21 dk.Por bej nji krahasim me shqiperin dhe suedin ????Cfar sindikatash ke ne shqipri??nji miku im polic me grad te mesme i them cfar statusi keni kush esht kryetari sindikates.si negocjoni ju me shtetin per te drejtat tuaja,Pi ate got raki me tha te bej mir.cfar sindikate cfar, te drejtash thua ...e sollen nga tirana ky esht kryetari sindikates tha shefi deges.po ta hapesh gojen e ke te shkruajtur me laps plumi emrin ,fryn era dhe ta mer....kercenimi par..pale per punojsit e thjesht te administrates nji fjal te thuash per kryetarin e komunes ,bashkis ,deputetin ?te shash pd? salen? .je komunist i sigurimit me edi ramen . nga puna te heqin po e po,por te fusin edhe noj dru te ndoj cep pallati.cfar asistence mer nji i papun ne suedi.?nji plak I MENCUR ARVANITAS me pat then dikur ju shqiptaret e sotem keni humbur shum gjera jeni te urt ne pergjithsi .duhej te jetoje ne komunizmin e enver hoxhes i thash qe te kuptosh cfar kemi humbur.edhe tani vdiq baba liroi qoshen. Ke te drejt me tha plaku duke qeshur.to psari vromai apo to qefali .peshku qelbet nga koka para!!!!si mund te ngrihen njerzit ne revolucjon edhe pse shqiptaret e kan ne gjak revolucjonin, si mundet kur oportunistet sahanlepirsit e kthejn gunen nga fryn era.si mundet kur dikush per nji karrike ngren njerzit ne kemb.per cfar arsye kur ti se ngren zerin per ceshtjet socjale qe rendojn shqiptaret kurse kushtetuten e nderroj si mbreti grat .apo ngrehu hoxh e ulu prift i thon.prandaj kto te drejta qe gezojn suedezet ...kto tanet te kercenojn me buken e gojes,nuk ja futi kot MITRUSH KUTELI me poezit e tij se e pa e jetoi mjerimin ..jo si keto qe skan ren ndoj her ne gjum me barkun bosh...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ullmar Qvick eshte njeriu qe per disa dekada ka luftuar per çeshtjen shqiptare. Ka ngre zerin per padrejtesite, perndjekjet, arestimet dhe vrasjet ne Kosove si dhe trojet tjera etnike.Eshte nje mik i madhe dhe i i sinqerte i popullit shqiptar.

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ullmar Qvick eshte njeriu qe per disa dekada ka luftuar per çeshtjen shqiptare. Ka ngre zerin per padrejtesite, perndjekjet, arestimet dhe vrasjet ne Kosove si dhe trojet tjera etnike.Eshte nje mik i madhe dhe i i sinqerte i popullit shqiptar.

http://www.youtube.com/watch?v=sF87jAKPJqM

http://www.youtube.com/watch?v=FXBJJ...eature=related
    cfare ka luftuar ky albanolog?

ka qene pjestar i UCK. hallall ja boft zoti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    drag nuk luftohet vetem me pushk

aq me mir qe ky esht nji huaj.

dhe fol per te mire e te gjithve
    tjeter pun se si pelqen dikujt
    te shaj liderin e tyre te madh
    SALI BERISHEN..

Si ka mundësi, ore qenka hapur prapë kjo temë, e cila ishte mbyllur gati qe një javë!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin

http://www.youtube.com/watch?v=sF87jAKPJqM

http://www.youtube.com/watch?v=FXBJJ...eature=related
    Po Iliriae para, të faleminderit që solle këtë shkrim.
    Të gjitha këto që po i thua janë të vërteta, por ky miku i madh i shqiptarëve ka bërë një gabim të madh:

kur e gjeti se kush është fatkeqësia e shqiptarëve dhe fatkeqësisht kur e tha ( nëpërmjet meje ) në këtë forum se fatkeqësia bile mynxyra e shqiptarëve është Sali Berisha, të gjitha i ranë në ujë ...

Ky edhe sikur të kish sjellë pavarësinë e Kosovës dhe të Shqipërisë bashkë, po shau Salon do të shahej.

P.S. Po më vjen mirë se dikush nga moderatorët e paska hapur prapë këtë temë, sepse kjo e vlen të mos mbyllet kurrë!

Sa ma shpejt që t'i bindemei kësaj të vërtete që ka thënë miku i shqiptarëve dhe shumë i respektuari Ulmar Kvik, aq më mirë do ¨'i kemi punët.

Kthjellohuni, o vëllëzer, se ky miku nga dhembja e ka!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Si ka mundësi, ore qenka hapur prapë kjo temë, e cila ishte mbyllur gati qe një javë!!!
    NJerzit kan pun ... projekt...nuk meren per dit me SALEN ..edhe ujku ujku cakalli mbaroi dynjan.po mir sala hallall po jan ber kto te vegjlit me te keqij se sala,haha

Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    NJerzit kan pun ... projekt...nuk meren per dit me SALEN ..edhe ujku ujku cakalli mbaroi dynjan.po mir sala hallall po jan ber kto te vegjlit me te keqij se sala,haha
    jo për mua është shenjë e mirë kjo për disa nga moderatorët e forumit. e kanë kuptuar se madalja i ka dy anë, prandaj do të ishte shumë e padrejtë nëse nuk paraqitetn të dyja anët.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    projekt.. 7 her te thash..hap vete nje teme e cito veten tende e shaj sa te duash berishen..
    pse e fut ullmarin ne kto ujra..?
    ullmari eshte antar i ketij forumi e po te doj vet mund te hap nje teme te tille..
    e kemi mik te kombit shqiptar ullmarin e nuk eshte e hijshme ta ngatrrojm mikun me politik..

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    projekt.. 7 her te thash..hap vete nje teme e cito veten tende e shaj sa te duash berishen..
    pse e fut ullmarin ne kto ujra..?
    ullmari eshte antar i ketij forumi e po te doj vet mund te hap nje teme te tille..
    e kemi mik te kombit shqiptar ullmarin e nuk eshte e hijshme ta ngatrrojm mikun me politik..
    jo 7 herë, por mbi 70 herë kam folur për këtë që nuk po mund t'ia përmend emrin, d.m.th kryeminstrin.
    nuk e kam futur unë Ulmarin në kë to ujëra, por është Ulamri që më ka futur në këto ujëra.
    e di që është anëtar i këtij forumi, pro ma merr mendja edhe Ulmari e di namin e këti forumi, naj nuk e ka postuar këtu.
    Ulamri këtë shkrim e ka pastuar në facebookun e tij, sepse me siguri e di që ky është një forum..... Unë pastaj e kam publikuar në Radio Projekt e pastaj edhe në Forum. Në forum e kam postuar vetëm sa për ta vënë në spikamë edhe anën tjetër të medaljes, gjithmonë duke pasur parasysh se një të vërtetë po e thotë një mik i shqiptarëve.
    Unë, duke njohur nja 1 a 2 moderatorë dhe nja dy a tre lexues e kam ditur se do të ketë edhe "sharje", por Ulmari e njeh mentalitetin shqiptar dhe besoj do të më fal edhe mua edhe sharësit. Mua më ka falënderuar që kam postuar shkrimin.

Si për mua, si për Ulmarin besoj më e rëndësishmja është të shpëtojë Shqipëria. Njerëzit për Shqipëri e për shqiptari e kanë dhënë jetën, sharja është më e lehtë
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 16-06-2012 më 18:33

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •