edhe o thirstu a ti kthej pas
barem a u bone i heshem si mami
letaa kete nuk e kam shkruar une nga mendja ime por e gjeta dikund dhe e solla ketu sic i sjell te gjitha te tjerat,
por bash sote perderisa shkoja ne fakultet takova nje djale c'ta shohesh mi vetullat me te holla se te miat,doja ta ndaloj e ta pyes te cila frizere i more te shkoj dhe une![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ndërtova shpresa të hekurta mbi njerëz prej kartoni... "
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dashuria linde ne sy,ne sy jeton dhe ne sy vdes.
Gjithmonë Kαm Pαsur Frikë Se Mos i Humbαs Njerzit Që Duα..
Por Ndonjëherë Pyes Veten : '' A Ekziston Dikush Në Këtë Botë , Që Kα Frikë Se Mos Më Humbαsi Muα '
Ruajuni ne Vendin e punes, se njeriu ka lindur pa pjese Rezerve!
Shife Tetovaren tek ne thone çka po Fole Kifle? hehehe
Po moj Besoje une besoje ka me shume se ti mendon se pyesin per ty!
Se me vete pranin tende e shkronjat tua...ti ke gjurmet e pa humbuara ketu ne FSh...besoje se te gjithe te duan e nuk mendoje fare; se do humbesh....
Se ti do frymosh nje jete te tere...
* E para, ti nuk ke kohe me humbe se je e re mi xhane...
* Dyta, ai Hajni i zemres sate me siguri mendon pa rreshtur per ty!
* Treta, mos fole me keshtu kifle a nite...hahaha![]()
e dashure keto thenjet qe i sjell une i beje copy paste-por me pelqejn,
madje asgje nga keto nuk sillet epshtillet per kete virtualitetin e forumit
ps/ zemra ime akoma nuk ka pasur nje Hajne,sepse kur do kete do te kete nje Prince
II-mos mi permedn kiflet aman
falemnderit ju...
Romanet shpesh përfundojnë kur protagonistët martohen, edhe pse pikërisht aty duhej të fillonin.
~Tolstoi
Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 16-06-2012 më 15:49
" Ndoshta nuk jam ngjyra jote e preferuar, por një ditë do të kesh nevojë për mua për të përfunduar pikturën e jetës tënde."
Krijoni Kontakt