Koha gjithmonë tregon të vërtetën, por asnjëherë në kohë..
Koha gjithmonë tregon të vërtetën, por asnjëherë në kohë..
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
"Harrojmë gjërat që do donim të kujtonim, dhe kujtojmë gjërat që do donim të harronim…"
Mos e fshijë ëmbëlsinë tënde, sepse të jeshë e ndjeshme nuk do të thotë të jeshë e "dobët" por të keshë një zemër që rrehë më fortë se të tjerët!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nëse krahasojmë Qiellin me Syrin nuk kanë ndonjë ndryshim, të dy pikojnë në kohë të keqe dhe shkëlqejnë në kohë të mirë.
Kalimi nga e keqja ne te mire eshte nje periudhe afatgjate,mirepo nje eksperience e mrekullueshme...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sa herë që i buzëqeshni një personi, është një veprim dashurie, një dhuratë për atë person, një gjë e bukur...
Nene Tereza
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Bukuria e jetës është të japësh...Gëzimi i jetës është të duash...!!
Mos mendo pse Zoti nuk na shpërblen menjëherë për të mirat që bëjmë, por falenderoje që nuk na dënon menjëherë për gabimet tona !
gruaja, krijesa e vetme e natyres qe gjuan gjuetarin e saj dhe e gelltit prene te gjalle.
Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 06-06-2012 më 07:28
Krijoni Kontakt