Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    mirdita, dhe miresejugjeta,

E kan zanat keto delet e krishtit te dalin ne sheshe e te lavderohen, e keshtu te arrijn shkallen e "shehidit".....
    po na jemi delet e Krishtit e naper sheshe e kudo dalim me nda fjalen e Zotit, lajmin e mire te ungjillit e jo mu lavderu as mu ba shehid. S'kena turp mu fsheh, fjala, deshmia mbi besimin nuk asht krim kushdo degjon mire kush nuk don prape mire, secili ne te drejt te vet

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Nuk e denon as shoqeria, as familja, as ligji......ai denohen ne ate moment, kur e then ligjin valid. Dhe kompetent EKSKLUZIV per te ekzekutuar denimin, eshte thjesht LIGJI.
    Nuh, ndaje mendjen ... e denon ligji apo nuk e denon!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 13-06-2012 më 14:29
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Nuh, ndaje mendjen ... e denon ligji apo nuk e denon!
    .....ne ato raste ku THEHET LIGJI, atje e denonn ligji.....nese ne nje shtet me ligj ndalohet apostazia, gje qe ne disa vende arabe eshte edhe realitet.

Sheriati ne pergjithesi nuk ka argument kuranore per denim ne rast apostazie, perkundrazi, ka argument kuranore qe kjo ceshtje eshte ne vullnetin e Allahut, ne pergjithesi koekzistenca e muslimaneve me te krishteret dhe cifutet qe kushtezohet nga kurani per muslimanet eshte edhe me tej argument KUNDER denimit per apostazi........ne cdo argument per denim, arsyet do te ishin subjektive.

Perkundrazi, si zakonisht, islami edhe ne kete pike e ka ndjek ate qe e ka ne thelb, keshillen absolute per ne miresi, pendimin, njeriu mund te gaboj, kurse Allahu eshte meshiruesi..... hadithet kete e mesojn, ajetet kuranore kete e mesojn....kurse DENIMI eshte ekskluzivikisht ne vullnetin e Allahut.

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    E tmerrshme,
    Keta magjupt e harapistanit po kalerojne me hapa te medhenj pertej mesjetes ne drejtimin e kundert te evolucionit.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Principat Lexo Postimin
    P.s. ju rekomandoj te shikoni nje video intervist, te nje politikani realist nga gjermania Jürgen Todenhöfer ... nje njeri qe i shikon nga afer gjerat, jo duke u ndikuar nga te tjeret (propaganda e mediave) ... nje njeri qe ka pasur fatin te perjetoj armiqesin; gjermano-franceze, gjermano-ruse, armiqesi mes jahudive dhe te krishtere... dhe gjitha keto jane kaluar me konferenca/bisedime, duke njohur kulturen e tjetrit, gje qe shpreson te mbahet nje konference nga bota perendimore me boten islame..
    http://www.youtube.com/watch?v=EwVknVZuA7U
    Ky njeri flet disa te verteta, por nuk eshte e vertete se terrorizmi boteror islamik eshte i inspiruar nga 'padrejtesite ndaj Palestines'. Shume pak myslimane xhihadiste thone se po luftojne per Palestinen, pothuajse te gjithe thone se po sakrifikohen per hater te ruajtjes se fese islame dhe po e bejne per xhihad, lufte te shenjte ne emer te Allahut. Si ka logjike qe talibani ta lufton dhe e vran shiitin 'per shkak te Palestines'. Une jam neutral si ndaj Izraelit si ndaj Palestines, po te bi ne duart e talebaneve do ma kepusnin koken kur t'iu tregoja se vij nga familje myslimane e Kuranin nuk ta besoj. E cka te bej kjo me Palestinen.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8325600.stm

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    per ket allahu ju dergon luftra e skamje ktyre sheteve muslimane qe keq perdorin islamin kta jan horra

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin

Nga mysliman, i krishterë dhe nga krishterë i… vdekur!

Ky ishte dënimi që morën për të një grup myslimanësh fanatik në Tunizi.
    Dhe e gjitha kjo pse?
    Pse ai ndryshoi besimin fetar dhe braktisi myslimanizmin!
    Ekzekutuesi për dy minuta rresht mundohej t’i priste kokën të sapo pagëzuarit i krishterë, në shenjë dënimi pse ai refuzoi Allahun! Dhe si mos mjaftonte kjo, sapo mundi ti presë kokën, e mori atë dhe e shëtiste si trofe duke kënaqur kështu urrejtjen e tij të sëmur.

Por, më e pabesueshmja e incidentit të pa precedent ishte se autorët e vrasjes makabre, e filmuan atë duke e publikuar në internet, madje videoja e horroit, u publikua dhe nga televizioni Egjiptian, gjë që neveriti së tepërmi prezantuesin e tij, duke u mjaftuar live në ulërima për këtë paturpësi dhe barbarizëm dhe me të drejtë pyeste se nëse ky është Islami. Video e horroit, është publikuar në internet, por albobserver.com, vendosi të mos e publikojë atë për shkak të pamjeve shumë të ashpra dhe çnjerëzore që ajo disponon./albobserver.com/
    O Zot çka s'paska ne ketë botë....!!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Video perfundon me nje ilahi harapce ku i perkujtohet te krishtereve qe Kryqi eshte i ndyre, dhe nje gje e mallkuar ku ata duhet ta shkelin me kembet e tyre !!!

Zoteri,kete material na sjell si referenc besueshmerie,ketu ti sheh dijetare te vertet madje na perkujton qe kjo eshte e vetmja menyre per ta kuptuar realitetin .

Mos nencmo forumistet !
    Keta thojne se Islami po perhapet me se shpejti ne Amerike, dihet se kjo perhapje 95% behet per shkak se ne vendet perendimore myslimanet imigrojne dhe perendimoret nuk bejne shume femije, keta mendojne se Islami po perhapet per shkak te konvertimeve, gje qe nuk eshte e vertete aspak, por madje edhe myslimanet qe jetojne ne perendim po largohen dite e me teper nga feja Islame. Kur nje afgani qe jeton ne evrope i vjen merzi te falet, cka ndodhe me shqiptarin mysliman ne Kosove e Shqiperi qe ska qene kurre ne xhami. Keta kete e quajne perhapje te islamit.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    o zot cmu desh qe pash vidion
    sa gjynah
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    o zot cmu desh qe pash vidion
    sa gjynah
    Po pse shikoni kesi video,ka lajme me te buta qe viejne nga bota islame...rrezatojne qytetari nga feja e paqes !

2.5 vjet burg pse shkroi në Facebook: “Zoti nuk ekziston”

Një person nga Indonezia është dënuar me 2.5 vjet burg pse shkroi në faqen e tij në Facebook “Zoti nuk ekziston”.
    Alexander Aan, 30 vjeç, u burgos të enjten pse kishte hapur një faqe ateistësh në Facebook, ku bënte karikatura ku tregohej profeti mysliman duke bërë seks me një ndihmësin e tij.
    Ai po ashtu shkroi një artikull ku thuhej se profeti kishte tërheqje për gruan e djalit të tij.
    Aan u rrah nga një turmë dhe u arrestua nga policia në qytetin e tij.
    Akuzat ndaj tij janë blasfemi dhe përpjekje për të bindur të tjerët për të përqafuar ateizmin.
    Prokuroria kishte kërkuar 3.5 vite burg.

Burimi: Gazeta Tema online.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 15-06-2012 më 16:05
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •