Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 88
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    https://www.google.com/#hl=en&sclien...iw=999&bih=527

Kurs per puntoret e komunales se si perdoret google search , rezultatet : xhihadist shqiptar
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Nuk osht e vertet djalosh , skenderi ska luftu per shqiptarizem por per krishterizem,

shko ne muze ne wien dhe esheh se qka shkruan, mos i ndegjo historit e shkruara vetem nga njana pal,

shiqo se qka shkruan perendimi per historin e tina dhe shtetet per rreth,
    ne ushtrin e tij kan mar pjes vetem 300 ushtar, dhe qelloja tash se qka ka mujt me vepru kunder nje superfuqie te asaj kohe, ku pas vdekjes se tina ka sundu edhe 400 vjet,
    ku kurre nuk e kan ngacmu gjuhen shqipe,

kurr ram ne duart e shkaut , mamir e kan dit serbishten se shqipen.
    Per sqarim.

Veq garda e Skenderbeut, (te cilet kane qene te betuar per ta dhene jeten ne mbrojtje te Gjergj Kastriotit, karakterin besnik e moral e njohen edhe osmanet, duke e nderuar me emrin Skender) thuhet se ka qene mbi 3000 (3 mije) veta, ata 300 luftetare e kane qene nje pjese e nje garnizoni ushtarak qe e lane ushtrine e perandorise osmane, lane privilegjet e pasurine per te vdekur me nder per token e tyre. Luften nuk e fiton numri, por ai qe sakrifikon me shume. Megjithate e gjithe ushtria e Perandorise Osmane nuk sulmonte njekohesisht me 100 % te ushtrise vetem ne Arberi, dhe qellimi i tyre kryesor ishte qe ta islamizonte vendin, ia arriten me pjesen me te madhe me diskriminim e terror e duke detyruar qe mijera te tjere t'i braktisin shtepite e tyre e vendin e tyre.

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Na keni lene ne nje 'rreth logjik', aty na keni nguju edhe neve e spo na lejoni te dalim.

Ne mesin e ushtrise se Skenderbeut thuhet se ka pas edhe myslimane, cifti i anetarit me emrin Principate edhe pse eshte mysliman nuk beson se duhet t'i prehet koka nje myslimani qe e beson Jezusin dhe ka braktisur islamin. Nuk e tradheton vellaun vetem pse i takon besimit tjeter e nuk mundohet t'ia beje gropen. Po ashtu qifti i tij nuk behet me arabe salafiste kunder atdheut te tij, kunder kombit te vet, e kunder familjes se tij. Normal qe behen me vellaun e tij nga gjaku kur t'i sheh krimet e 'myslimaneve' (osmaneve). Nuk eshte mendjelehte si ti. Ai qe mohon Gjergj Kastriotin ai mohon identitetin e tij, te kombit te tij, eshte njeri i hutuar keshtu si ti. Tek ky luftetar jane frymezuar breza te tere per te luftuar per liri.
    1.
    Nuk eshte thjesht qe nuk besoj por ashtu dhe shkruan ne Kuran qe; nuk detyrohet askush ne fe! nuk ka dhune ne fe ... edhe pse jam musliman nuk do te thot qe ja ndaloj vetvetes te lexoj libra te besimeve tjera siq eshte Bibla, nuk eshte e gabuar te njohesh kultura/besime tjera, kjo veq sa te bene njeri tolerant, njeri paqe dashes... edhe pse nuk e kam perfunduar se lexuari Biblen, per shkak kohes/obligimeve tjera, me ate qe kam lexuar dhe kuptuar eshte se dhe ne Bibel nuk ka nxitje-urrejtje nderfetare!! ...
    Se ka po shfaqen keta njerez te degjeneruar, nje Zot e di!! po qe eshte duke u fshehur nje dreq i madh dhe po nxit urrejte mes feve, aty s'ka fjale!! ... qe mos te biem ne pre e mashtrimeve, duhet te njohim besime/kultura tjera, duke lexuar librin e besimit se tjetrit pa u ndikuar nga ideologjia e besimit juaj.. pra ta lexosh si nje liber te thjesht qe mundohesh ta kuptosh ... vetem keshtu te hiqet urrejta.

2.
    Shkurt! .. une nuk kam hasur ndonje Pejgamber/Profet qe ka vepruar ose ka kerkuar qe ti kthehet shpina popullit te tyre, ata gjithmone jane lutur per popullin.
    dhe tjetra, po te jesh kureshtar te shikosh popullin arab/turq/grek ne forume fetare, ata gjithmone shfaqin krenari per historin e tyre, edhe para kohes se feve! .. vetem ne shqiptaret harrojme popullin tone per shkak feje!!!

P.s. ju rekomandoj te shikoni nje video intervist, te nje politikani realist nga gjermania Jürgen Todenhöfer ... nje njeri qe i shikon nga afer gjerat, jo duke u ndikuar nga te tjeret (propaganda e mediave) ... nje njeri qe ka pasur fatin te perjetoj armiqesin; gjermano-franceze, gjermano-ruse, armiqesi mes jahudive dhe te krishtere... dhe gjitha keto jane kaluar me konferenca/bisedime, duke njohur kulturen e tjetrit, gje qe shpreson te mbahet nje konference nga bota perendimore me boten islame..

Si dhe nese deshironi te mesoni nga dijetaret e vertete, te merrni pergjigje nga disa pyetje te popullarizuara; reth xhihadit, marteses me shum se nje gra ...etj, i gjen ketu, vetem nese e shikon me kureshtje dhe durim, duke mos u ndikuar nga ideologjia besimit, sepse vetem keshtu mund ta kuptoni realitetin.
    P.s. mos u ndikoni nga titulli!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Principat Lexo Postimin
    Si dhe nese deshironi te mesoni nga dijetaret e vertete, te merrni pergjigje nga disa pyetje te popullarizuara; reth xhihadit, marteses me shum se nje gra ...etj, i gjen ketu, vetem nese e shikon me kureshtje dhe durim, duke mos u ndikuar nga ideologjia besimit, sepse vetem keshtu mund ta kuptoni realitetin.
    P.s. mos u ndikoni nga titulli!
    http://www.youtube.com/watch?v=Y0IYbl9uWJ0
    Ti me larte dukesh mjaft i matur ne ate qe shkruan,ndersa ketu na sjell nje video me propagand turbo -islamike !
    Per ata qe nuk kane durim ta shikojne tere videon (mbi 2 ore),ajo fillon me "lavdet" e palo shkencetareve qe i bejne Kuranit si gjoja liber shkencor,vazhdon me dekonspirimin e fese se krishtere si gjoja e devijuar,trillimet e muslimaneve qe ne Bibel permendet Muhamedi....bertitje dhe shkumezim ne goje te palo predikuesve anonim me moton "Islami e vetmja fe e vertet dhe e vetmja qe pranohet te Allahu"...
    Kulmi i videos eshte ajo me klasikja - ligjerata dhe "argumentet" e Ahmed Deedat me budalliqet e tij per jologjikshmerin e fese krishtere....ndersa befasi e kendshme eshte perdorimi i termeve te reja per te mbrojtur martesat e Muhamedit si "poligami e kufizuar",gjithashtu keni rastin te ndegjoni edhe "vajz" nga nje femi 15 vjecar musliman "cudi prej femije" - qe do ju hedh per toke me argumentet e tija ....etj etj.
    Video perfundon me nje ilahi harapce ku i perkujtohet te krishtereve qe Kryqi eshte i ndyre, dhe nje gje e mallkuar ku ata duhet ta shkelin me kembet e tyre !!!

Zoteri,kete material na sjell si referenc besueshmerie,ketu ti sheh dijetare te vertet madje na perkujton qe kjo eshte e vetmja menyre per ta kuptuar realitetin .

Mos nencmo forumistet !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 12-06-2012 më 20:01
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E para e punës nuk kemi të bëjmë me njerëz por me kafshë që bëjnë veprime të tilla, më prek fakti që njerëz të tillë e quajnë veten besimtarë përderisa asnjë besim nuk të jep të drejtën që të marrësh jetën e dikujt tjetër përveç zotit i cili vendos se kur do të pushoj së jetuari një person.

Unë jam besimtar musliman, por në asnjë mënyrë një i tillë, un njoh plot njerëz të besimeve tjera poashtu dhe jobesimtarë, çfarë ti pengoj një njeriu të vetëdijshëm dhe me 1 gram tru me vete besimi i dikuj tjetër?!

Ai që është besimtar i devotshëm nuk bën gjëra të tilla por tenton të ruaj dhe të zbatoj besimin tek vetvetja dhe tek askush tjetër, besimi është diçka personale dhe shpirtërore dhe askujt nuk i imponohet pa dëshirën e tij.

Më vjen keq që arrim të shohim gjëra të tilla, plehra të tillë, kafshë të tillë që marin jeten e dikuj tjetër pa asnjë preteks konkret të bazuar në diçka të rëndësishme që sërish nuk do të ishte aq me peshë sa të masakrosh në mënyrë barbare një njeri.

Këta janë individ të cilët kan ngecur në zhvillimin e tyre psikologjik dhe shoqëror, njerëz edhe pse nuk duhet të quhen të tillë të cilët vrasin veten për të vrarë të tjerë ose vrasin dikë tjetër në shenjë respektimi të ndonjë besimi, më pabesimtarë se persona të tillë nuk mban toka!
    Sui generis

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    mirdita, dhe miresejugjeta,

E kan zanat keto delet e krishtit te dalin ne sheshe e te lavderohen, e keshtu te arrijn shkallen e "shehidit".....

nje sqarim i pergjithshem:

Sheriati nuk e denon konvertimin, ose vice versa, ashtu si denohen minaret ne zvicer, ashtu eshte denuar propaganda fetare. Ju fene tuaj, ne fene tone, kush nuk ju permbahet ketyre rregullave ligjore, ate e pret kuptohet konsekuenca ligjore.

Nje "konvertit" nga musliman ne te krishtere nuk e denon as shoqeria, as familja, as ligji......ai denohen ne ate moment, kur e then ligjin valid. Dhe kompetent EKSKLUZIV per te ekzekutuar denimin, eshte thjesht LIGJI.

Nese ate djaloshin e kane there ashtu si pershkruhet (edhe pse mendoj se eshte fake), atehere ai akt ka qene thjesht nje akt kriminel.

---------------------------------------------

Tash per trimat e forumit:

- cka thot ligji aktual i tunizise per vetgjykimin ???
    - cka thot shoqeria e tunizise per nje veper te tille ???
    - cka thone referencat mbi konvrtime te tilla gjate historikut, duke e dijtur, se tunizia ka edhe te krishtere, edhe cifut.....me kete, konvertit ne te tre kahjet....

Nese ne keto pergjigjet me larte na del, se ai akti ne fjale eshte nje poze private, nje mesele jashtaligjore, nje dukuri kriminele....cka theni dhembet andej ketu ne forum ???

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    He,...mer ti pa doreza? ...akoma nuk e ke te qarte, edhepse e perserite panderprer kete shkrim neper tema te ndryshme fetare, se kjo ka te beje me persona, grupe apo qarqe te caktuar, e jo me islamin?
    Ti, nuk don ta kuptosh apo vertet je kaq i ceket ne tru qe nuk po mundesh ta kuptosh?
    Per mua vlen e para, por qe me jep te vlersoj ty, si nje njeri i dashakeq i popullit tende...kupton, apo jo?

Pastaj, ketu ne kete teme behet fjale, se kush ka vra e prere per motive fetare, kupton? Pra edhe Skenderbeu ka vrare shqiptare per shkak fese, apo jo? Se a e ka bere ne emer te krishtit apo shqiptarizmit, kjo eshte qeshtja? Fale zotit e mendjes time, qe kam bindjen se per shkak te dytes e ka bere, per ate per mua eshte edhe hero legjendar i popullit shqiptar, se po te ishte e kunderta...heemmm

(Ta shohim, ne postimin tende pasues, se qfare ke kuptuar?)
    Sami Hyseni, Pejani34, ''shqiptaret'' si ju ia kane zgjatur jeten Osmanlive, duke e mbajtur tokat e Arberit, nen shpaten e sulltanve me veziret shqiptare ketu e 530 vjet radhazi shqipfolsat e shkatrruan kulturen Iliro-Dardane,shkatrruan dhe perqysemuane takate me marreveshje osmanli-shkini, per hater te FES, se Magjupistanit
    Gjatë viteve të 30-ta të shekullit –XV-të lugina e Shkumbinit dhe krahinat në afërsi të saj, që ishin nën zotërimin e Arianitëve, u bënë vatra kryesore te kryengritjeve antiosmane. Në pranverën e vitit 1432 kryengritja filloi në zotërimet e Arianitëve e drejtuar nga Gjergj Arianiti. Ai hyri në marrëveshje me krer të tjerë feudal. Kryengritësit dëbuan spahinjtë osman nga zona e tyre. Kryengritja u shtri në të katër anët e vendit dhe forcat osmane u paralizuan. Sulltan Murati –II-të dërgoi një ushtri prej 10.000 vetash të udhëhequra nga Ali beu, sanxhakbeu i sanxhakut shqiptar, njohës shumë i mirë i viseve shqiptare. Ishte ngarkuar që të shtypte kryengritjen, kur arriti afër Elbasanit, u sulmua prej luftëtarëve të Gjergj Arianitit dhe u mund keqas. Kryengritësit i tërhoqën forcat osmane deri në fshatin Buzurshek në luginën e Shkumbinit. Të rrethuara ato u shpartalluan plotësisht. Vetëm një pjesë me Alibeun mezi mundi të shpëtonte. Si fitore e parë e shqiptarëve, ajo i dha hov të mëtejshëm luftës çlirimtare në viset e tjera të vendit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 13-06-2012 më 08:50
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Sami Hyseni, Pejani34, ''shqiptaret'' si ju ia kane zgjatur jeten Osmanlive, duke e mbajtur tokat e Arberit, nen shpaten e sulltanve me veziret shqiptare ketu e 530 vjet radhazi shqipfolsat e shkatrruan kulturen Iliro-Dardane,shkatrruan dhe perqysemuane takate me marreveshje osmanli-shkini, per hater te FES, se Magjupistanit
    Gjatë viteve të 30-ta të shekullit –XV-të lugina e Shkumbinit dhe krahinat në afërsi të saj, që ishin nën zotërimin e Arianitëve, u bënë vatra kryesore te kryengritjeve antiosmane. Në pranverën e vitit 1432 kryengritja filloi në zotërimet e Arianitëve e drejtuar nga Gjergj Arianiti. Ai hyri në marrëveshje me krer të tjerë feudal. Kryengritësit dëbuan spahinjtë osman nga zona e tyre. Kryengritja u shtri në të katër anët e vendit dhe forcat osmane u paralizuan. Sulltan Murati –II-të dërgoi një ushtri prej 10.000 vetash të udhëhequra nga Ali beu, sanxhakbeu i sanxhakut shqiptar, njohës shumë i mirë i viseve shqiptare. Ishte ngarkuar që të shtypte kryengritjen, kur arriti afër Elbasanit, u sulmua prej luftëtarëve të Gjergj Arianitit dhe u mund keqas. Kryengritësit i tërhoqën forcat osmane deri në fshatin Buzurshek në luginën e Shkumbinit. Të rrethuara ato u shpartalluan plotësisht. Vetëm një pjesë me Alibeun mezi mundi të shpëtonte. Si fitore e parë e shqiptarëve, ajo i dha hov të mëtejshëm luftës çlirimtare në viset e tjera të vendit
    Postimin tim me larte nuk e ke kuptuar. Pergjigja (citimi yt) eshte jo i sakte.
    Ulu. Njesh (1)!!!!
    Nje keshille; meso te pergjigjesh (te bisedosh/citosh) konkretisht per qeshtjet qe jane ne fjale, e jo per diqka krejt tjeter...( me qarte; kur dikush flet per Lisa, fol edhe ti nese don per Lisa, e jo per Fshisa...).

P.S. Lexo edhe njehere postimin tim me lart, se qka kam shkruar per Skenderbeun, e ndoshta do ta kesh me leht ta kuptosh se ku e kam fjalen.
    (Ndoshta heren tjeter merr noten kaluese ).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 13-06-2012 më 10:37

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ti me larte dukesh mjaft i matur ne ate qe shkruan,ndersa ketu na sjell nje video me propagand turbo -islamike !
    Per ata qe nuk kane durim ta shikojne tere videon (mbi 2 ore),ajo fillon me "lavdet" e palo shkencetareve qe i bejne Kuranit si gjoja liber shkencor,vazhdon me dekonspirimin e fese se krishtere si gjoja e devijuar,trillimet e muslimaneve qe ne Bibel permendet Muhamedi....bertitje dhe shkumezim ne goje te palo predikuesve anonim me moton "Islami e vetmja fe e vertet dhe e vetmja qe pranohet te Allahu"...
    Kulmi i videos eshte ajo me klasikja - ligjerata dhe "argumentet" e Ahmed Deedat me budalliqet e tij per jologjikshmerin e fese krishtere....ndersa befasi e kendshme eshte perdorimi i termeve te reja per te mbrojtur martesat e Muhamedit si "poligami e kufizuar",gjithashtu keni rastin te ndegjoni edhe "vajz" nga nje femi 15 vjecar musliman "cudi prej femije" - qe do ju hedh per toke me argumentet e tija ....etj etj.
    Video perfundon me nje ilahi harapce ku i perkujtohet te krishtereve qe Kryqi eshte i ndyre, dhe nje gje e mallkuar ku ata duhet ta shkelin me kembet e tyre !!!

Zoteri,kete material na sjell si referenc besueshmerie,ketu ti sheh dijetare te vertet madje na perkujton qe kjo eshte e vetmja menyre per ta kuptuar realitetin .

Mos nencmo forumistet !
    hmm me vjen keq ndoshta e teprova me ate video, me ate fjalen "realitet" e kisha me shum per videon e pare, dhe per videon e dyte kisha qellimin qe ta largoni ate keqinformim qe keni per xhihadin, dhe te kuptoni se keta lloj tipa (kafsh) qe therin nuk jane musliman, sepse nuk veprojne sipas rregullave te Kuranit, ai gjest i kafsheve nuk eshte asgje tjeter veq se nxitje per urrejtje te muslimaneve, sikur dikush deshiron te kete gjakosje nderfetare, lufte boterore .. shtetet qe nxisin lufte sot dihet cilet jane, po permendi te parin; Izraeli zioniste - armiku me i madh i feve, sidomos i muslimaneve.
    dhe qellimi tjeter ishte ta kuptoni poligamin e fejes muslimane, dhe ta rikujtoni/mesoni se jo veq tek muslimanet lejohet martesa me shum se nje grua, ta rikujtoni ose mesoni se tek origjinali i Bibles dhe Telmudit lejohej martesa me shum gra, madje shkruante qe lejohet me sa gra deshironi! .. i vetmi liber i shejte qe ka te kufizuar martesen me shum gra (2,3,4.), dhe qe nuk ka ndryshuar asnje shkronje, dhe i vetmi qe thot "martohuni vetem me nje" eshte Kurani.

Besoj se ndoshta video e pare te ka lene sado pak pershtypje?! pasi dhe vet autori i perket besimit katolik, ndoshta nuk te esht dukur dhe kjo si propagand?
    Une deshiroj me shpirt qe te gjithe te jemi si ai "Jürgen Todenhöfer", sidomos ne shqiptaret, te mundohemi te kuptojme njeri tjetrin, dhe sidomos te njohim besimin tone! qe mos te na dalin ksi lloj njerez te degjeneruar nga mesi yne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Principat : 13-06-2012 më 10:33

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Principat Lexo Postimin
    hmm me vjen keq ndoshta e teprova me ate video, me ate fjalen "realitet" e kisha me shum per videon e pare, dhe per videon e dyte kisha qellimin qe ta largoni ate keqinformim qe keni per xhihadin, dhe te kuptoni se keta lloj tipa (kafsh) qe therin nuk jane musliman, sepse nuk veprojne sipas rregullave te Kuranit, ai gjest i kafsheve nuk eshte asgje tjeter veq se nxitje per urrejtje te muslimaneve, sikur dikush deshiron te kete gjakosje nderfetare, lufte boterore .. shtetet qe nxisin lufte sot dihet cilet jane, po permendi te parin; Izraeli zioniste - armiku me i madh i feve, sidomos i muslimaneve.
    dhe qellimi tjeter ishte ta kuptoni poligamin e fejes muslimane, dhe ta rikujtoni/mesoni se jo veq tek muslimanet lejohet martesa me shum se nje grua, ta rikujtoni ose mesoni se tek origjinali i Bibles dhe Telmudit lejohej martesa me shum gra, madje shkruante qe lejohet me sa gra deshironi! .. i vetmi liber i shejte qe ka te kufizuar martesen me shum gra (2,3,4.), dhe qe nuk ka ndryshuar asnje shkronje, dhe i vetmi qe thot "martohuni vetem me nje" eshte Kurani.

Besoj se ndoshta video e pare te ka lene sado pak pershtypje?! pasi dhe vet autori i perket besimit katolik, ndoshta nuk te esht dukur dhe kjo si propagand?
    Une deshiroj me shpirt qe te gjithe te jemi si ai "Jürgen Todenhöfer", sidomos ne shqiptaret, te mundehemi te kuptojme njeri tjetrin, dhe sidomos te njohim besimin tone, dhe mos te na dalin ksi lloj njerez te degjeneruar.

NËNAT E BESIMTARËVE
    Martesa e Pejgamberit
    E para: Hatixhe Bint Huvejlid,

E dyta: Sevde Bint Zem'ah,

E treta: Aishe Bint Ebi Bekr Es Siddik

E katërta: Hafsa Bint Omer Bin El Hattab

E pesta: Zejneb Bint Huzejme Bin El Harith El Hilalije

E gjashta: Hind Bint Suhejl.

E shtata: Zejneb Bint Xhahsh.

E teta: Xhuvejrije Bint El Harith.

E nënta: Ummu Habibe.

E dhjeta: Safijje Bint Hujej Bin Ahtab.

E njëmbëdhjeta: Mejmune Bint El Harith, motra e Xhuvejrijes.

E dymbëdhjeta: Rejhane Bint Zejd

E trembëdhjeta: Marija Kiptase,
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •