Tezja ime bane nderrimin e dimiave me Mini, Ngrohje globale
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Mos u mërzit nga këshilla që shpesh përsëritet. Për ta ngulitur një gozhdë në mur duhet goditur shumë herë.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gjithkush mund të dorëzohet, është gjëja më e lehtë në botë.
. . Por të rezistosh... Kur të gjithë të tjerët presin të rrëzohesh duke u thyer në copëza, kjo është forca e vërtetë!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kur ishim te vegjel , shtireshim sikur qanim ndersa kishim rene per te fjetur ..
Tani , shtiremi sikur fleme ..kur ne te vertete jemi duke qare ne heshtje ..:
Nëse nuk ndihesh i/e veçantë për shkak të dikujt..
kujtohu që ka bukuri që jo të gjithë sytë mund ti shohin..
Dhuro shumë...e prit pak!
Ajo vajza qe sot ne klase e quajte kurve... Eshte e virgjer. Djalin qe ti e quajte te cale, ai ka punuar cdo nate per te ndihmuar familjen! Ate vajzen qe e shtyve nje dite me pare, ajo ka qene e abuzuar ne familje! Ate vdjzen qe ti e quajte te shendoshe, ajo nuk ha dhe po vdes urie,sepse vuan nga nje semundje te e shtone ne peshe,! Ai plaku qe ti talleshe me shenjat e tij ne fytyre e trup, ka luftuar per vendin e tij! Ate djalin qe ti e talle se qante, nena e tij po vdes! Ti mendon se i njeh ata. E di cfare? Ti nuk i njeh fare...! Mjaft the gjera vetem se do t'i thuash, ti nuk e di sec dhimbje ka ai njeri apo se cfare ndjen...! Mjaft gjykove o njeri!
kerkoj ndjese per fjalet e shkruara ne te,por doja te sjelle,sepse sote mesa shohe e njohe disa nejres e rinin tone,ia vlen te lexohet.
Krijoni Kontakt