Tre gjëra e bëjnë një jetë të mjerushme: hakmarrja, xhelozia, dhe karakteri i dobët...
Ali
Tre gjëra e bëjnë një jetë të mjerushme: hakmarrja, xhelozia, dhe karakteri i dobët...
Ali
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
"Unë nuk urrej personalisht asnjë njeri, por ka njerëz që e kam të nevojshme t'i shikoj vetëm nga larg ..."
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mentaliteti sot , sa kot![]()
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Fati mundè tè vendos kush mundè ta prek jeten tènde,por vetem zemra mundè tè vendos se kush mundè ta prek shpirtin tend....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gratë e politikanëve bëjnë të gjitha bamirësi .
Kanë ndjenjën e fajit për gjithçka që vjedhin burrat e tyre .
|Roberto Benigni|
Femrat janë si kukulla:
Mund ti veshësh
Mund ti ç'veshësh
Mund ti mashtrosh
Mund të luash me të...
Po një Mashkull i vërtetë,nuk luan me kukulla![]()
Njeriu kur ndjen dhimbje, është i gjallë.. Por kur ndjen dhimbjen e tjetrit, atëherë është NJERI...!
~ Tolstoi
Te gjithe me thone buzeqesh se ndjehesh me mire,por une preferoj te ndihem mire e pastaj te buzeqesh...
Bota eshte si nje pasqyre; shikon ti me inat, te shikojne ty me inat, shikon ti me te qeshur, te shikojne ty me te qeshur.
Krijoni Kontakt