Brar, e ke marr ndonjehere ne konsiderate te vrasesh veten?
Brar, e ke marr ndonjehere ne konsiderate te vrasesh veten?
https://www.behance.net/robberysk1100
-Ka të drejtë në përshkrimin që i bënë Sali Berishes,pasi me të drejtë thotë se Saliu(mushku)ka devijuar në objektivat dhe nuk ka bërë gjë konkrete,pos "vellazerise"me Turqit,por me aq sa di une vellezer mund te quhen vetem kur eshte ne pyetje gjaku!
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
Ketu jemi te diskutojme,mund te mos pajtohemi ne shume tema,por nuk mund te pretendohet te privohet dikush nga e drejta themelore te thote ate qe mendon,edhe ne kete rast e shohe se nuk kemi casje te njejte ne teme,por mbase nga mosha qe kam nuk me lejon te bie ne nivelin e nje adoloshenti te eksituar!
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
mor zotni,po thua qe paske dhe moshe dhe duhesh ti kuptosh gjerat dhe ma thell e me mire ndoshta.
po perse athera nuk mendon qe ajo qe ka than berisha,munde te ket edhe ndoj kuptim e qellim tjeter,si p.sh...sa shtetas turq me origjine e gjak shqipetarit ke ti ne turqi,e di apo se di ?
me miliona,biznisemena ushtarak e ne politik,e ai fakt don te thote shume per ne,sepse po je i rrethuar me grabitqar sllavo grek ne kater anet qe do te zhduknin nga faqa e dheut qe neser.
e ate pat qellim pra maloku tradhetari berisha,te ju kujtoje turqeve e bashkobesve te vet,qe origjinen te mos e harroni,e mundesisht te vini edhe te investoni,e nje e keqe qe mund te i kanoset vendit te origjines se tyre,ato ti dalin ne krahe!
Mbinjeriu pershnetje!
Nuk them qe dr. Berisha s'ka ber gabime, se i ka pranu edhe ai vet...
Por t'thuash qe nuk ka ber gje konkrete, esht e pandershme...
Politikan me koherent dhe me korrekt se dr. Berisha esht veshtire te dale me...
Veçanerisht kto vitet e fundit, dr. Berisha po tregon dita-dites qe po mundohet per me t'miren e mundshme te shqiptarve...
Dhe me aq informazione qe kam nga njerez qe jane afer tij, t'them me sinqeritetin me t'madh se konsiderohet si person i paster dhe i pa-korruptueshem...
Un qe ti them kto fjale nuk kam asnje lloj interesi nga politika, pasi buken e fitoj me djersen e ballit, por ndrydhja e diskutimeve me ben te them ate qe un shoh...
.
paqen, e sjell vetem drejtsia
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
robere..
kam dasht me e vra.. mirpo pash nji dit fotografin tande..
ul me nji luks vagon a autobus.. vesh e ngjes o si kerkush.. celularin 700 dollarsh..lidh ne internet e faqebuk e mthe te thash.. ngul ne hund o ca rendele.. hyp ne aviona e hyp trageta.. ohoho e bukur jeta..
edhe thash..
mos e vrit o brar veten se shqiptaret po bejn qejf si roberja.. milionere-sh..
e kto dit ori robere i pru sala me pd-e.. e jo yt at me ruc e shegushe.. e gazmir bizhgat turi hale..
po te ish per ed e ruc gazmir bizhg e dokle m.ut.. ti do ishe ne ugar tuj prashit ne spitall ..
tu u shtyp ne otopuz.. me shku ne ferm me prashit rrush.. e per nji cope sapun luks..ishe shit me nan e gjysh.. ne me te parin katundar..shofer albanie.. kokerr magar..
leni pordhat oj robere..
sot dhe mami yt ne mercedes a ba shofere..
ke shku ne shkoll me bemewe..
po ti aq di oj lahpereee..
mirpo ne qe dim me shume.. duam saliun.. se u a kemi provuar regjimin gjisherve tuaj kanibale..
more vesh a jo..
keshtu thuaj babit tend enveruc..
.
Krijoni Kontakt