Close
Faqja 51 prej 65 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 646
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    pathetic te pershendes me kete qe po degjoj tani. Degjoje me kujdes te gjithen. Po me kujdes ama.
    p.s. e di qe besh bla bla bla again, po who cares. whatever. lol

http://www.youtube.com/watch?v=O8xTd...eature=related
    Cjane keto soundtracks?
    Is that what u listen all day?
    lol

u cant throw things like that to me n' expect me to believe that u know a thing or two about music :P !!

Try harder .

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    lolololol, jo nuk degjoj kshu all day long , varet sipas mood-it. Po me ane te kesaj muzike, po te ishe i zgjuar, do e kuptoje pak a shume se cfare lloj muzike degjoj e pelqej une. So long now

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    He, kush fitoj o kush fitoj ?

qaaaaaaaaaaj e pra, ne nga Switzeralndi i derguam 12 points, e votova 6 here, por kenga nuk me pelqeu, por meqe votonin me kusherinje, daja, teze e gjyshe shtetesh, e bera edhe une

E shikon as vete mitrovica-llajket e Nordicut nuk e kane votuar me shume se ne, vetem se eshte Rona prej Zhabari

Tani arsyetimet ka ze, ka ton ka kete e ka ate. Nuk eshte hera e pare qe Shqiperia prezantohet me kengetare qe kane emer ne skenen e muzikes, por deri tani ishin ne vend te gabuar me kenge te gabuar, eshte Rasti me Aurela Gaēe vitin e kaluar, pastaj me Ledina Ēelon... Bile te pakten kam menduar qe nga pjesmarrjet e deritanishme do kishin mesuar dhe te kishin pervojen te konkurojne me kenge qe sfidon.

Ne rregull votime politike, ndoshta mund te thuhet deri ne ato te vendit 3-4, por, ja qe eshte rasti qe fituese edhte kenga nga Suedia dhe nuk ka te beje me sllavet, sepse la babushkat pas me mbi 100 e hyhyhyyyyyyyyy pike. Nese eshte votim politik, atehere edhe Rona u votua politikisht, ku japin Schwitzerlandat 12 points edhe nuk e besoj qe ta kene percjellur shpiktaklen e Azeerbaaajgjaaanit, po ishin shqiptaret ketej e matane ku ishim e nga ishim, qe e votuam.

Pavaresisht si votohet me komshinje, daje e teze e kusherinje shtetesh, nuk duhet harruar faktin, sepse nje kenge qe prezanton nje shtet, nuk eshte vetem prezantim i nivelit artistik te muzikes se nje vendi, por bene qe edhe arkat e vendit fitues te bejne klinga-linga-linga ne vendin kur do mbahet Eurovisioni i radhes. Diku e pata lexuar, se gjate mbajtjes se Eurovisionit 2004 ne Turqi, vetem per te drejtat e emitimit te spektaklit nga TV jane paguar diku 800 milione dollare te US-it, pa llogaritur ketu qarkullimin tjeter qe mund te vije nga qendrimet, parapergaditjet e pergaditjet, e njekohesisht eshte reklama me e mire qe do te mundej ti behej vendit fitues.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ketij postimit tend po i mungon vetem thenja"Bravo Rusia".Thuaje,mos e mbaj ne shpirt.

Pse nuk qan edhe ti me te,per mjerimin qe u kaplon nga zilia,pseudocinizmi qe u krymbos ne shpirt.
    I broke a glass with my own voice , so dont try it at home

And today

Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Reagim i Elvana Gjates ne perkrahje te Rona Nishliut
    http://www.kohaditore.com/?page=1,6,101292

Publikuar: 29.05.2012 - 10:03
    Tiranė, 29 maj – Kėngėtarja Elvana Gjata, e cila momentalisht ėshtė konkurrente nė spektaklin “DWTS”, ka publikuar njė status ne FB, me tė cilin iu ka bėrė thirrje tė gjithė shqiptarėve qė tė mos kenė kufij dhe mos harrojnė qė janė njė komb dhe kanė njė gjak e nisur nga komentet qė kanė dhėnė mbi kėngėn “Suus”.

“E shtyrė nga reagimet e shumta, jo fort tė kėndshme, madje tė trishtueshme, qė kam parė dhe dėgjuar keto dite, ndjej tė them dhe tė bėj thirrje pėr tė gjithė shqiptarėt kudo qė janė, qė nė momente tė tilla kur duhet tė festojmė, dhe tė jemi mė tė bashkuar se kurrė, nuk ka vend pėr ndarje kufijsh!!

Jini mirėnjohės, tė drejtė, sepse vetėm kėshtu mund tė ecim pėrpara. Jemi njė komb, kemi njė gjuhė, njė gjak…”, – ka pėrfunduar Elvana, duke publikuar edhe kėngėn e saj mė tė fundit “Gjaku im”.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2008
    Postime
    93
    Sguxon njeriu te shprehet lirshem se ju kosovaret jeni te gatshem te vrisni edhe per nje kenge, hej o zot, si do ecim perpara ne me keta kokeshkrete.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    heej me falni , po si duket joo gjithe po nje pjes e shiptarve nuk e pelqejn Ronen vetem se esht nga Kosova po cdallim kaa nje gjak jemi, gjith shqiptar jemi, pastaj shof qe nese fiton nje nga Kosova ndonje spektaktel fillojn te shprehin fjal urryese per ate, po i kur vet shqiptari shqiptarin nuk e do , ateher cpresim nga tjeret te na duan ne......

une per vete jam nga Maqedonia por mendoj se gjith shqiptaret kudo qe ndodhen jan njelloj
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga letaa Lexo Postimin
    heej me falni , po si duket joo gjithe po nje pjes e shiptarve nuk e pelqejn Ronen vetem se esht nga Kosova po cdallim kaa nje gjak jemi, gjith shqiptar jemi, pastaj shof qe nese fiton nje nga Kosova ndonje spektaktel fillojn te shprehin fjal urryese per ate, po i kur vet shqiptari shqiptarin nuk e do , ateher cpresim nga tjeret te na duan ne......

une per vete jam nga Maqedonia por mendoj se gjith shqiptaret kudo qe ndodhen jan njelloj
    letaa,

je tu ja fut kot!!

.........

Diku nga viti 98-99 kam pas nje koleg, sa her punonte keq dhe per rrjedhoje klientet ja ktheshin punen mrapsht, nevrikosej dhe akuzote italianet per rracizem....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    psee kot , cdo njeri ka te drejt ta shpreh at qe e mendon edhe une at e thash
    qe nje pjes joo gjith e shqiptarve te shqiperis , jan shum xheloza duhan cdo gje per vete, kurse te kosoves cdo her krenohen per Shiqiperin
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Ne vezhgimin se si sillemi ne Shqiptaret ndaj Shqiperise.. mbase letaa e ka nje fare te drejte.. besoj se kemi mundesi te permirsojme veten, keshtu do kemi lidhje akoma me te mire me njeri tjetrin.

Faqja 51 prej 65 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •