Nuk e kuptoj pse lodhesh me kete neutralitetin tend kur sheh se disa antare u lodhen duke sjell foto qe "perqeshin"kengen e Rones.
Fejsbuku po ju mundeson gjithqka,mirepo ne fejsbuk ka me shume foto qe perqeshin kengetaret me nersjetulla te parruara ruse qe fituan vendin e dyte sesa per Ronen.Mirepo Rona per disa ka faj se eshte nga Kosova,kjo eshte arsyeja.
Tjeter arsye me logjike une nuk shoh ketu.
Gabimin e pare qe beri Rona ishte qe mori pjese ne nje "festival"muzike siq eshte Evrovizioni.Thjeshte eshte festival i shpifur ku fitojne vendet qe dikujt i duhet interesi politik nga ato vende.
I vetmi vend i merituar deri tash aq sa kam pare ne kete festival eshte muzika e "Secret Garden-Nocturne e vitit 1995".Te tjerat jane sh,it i perzier me politike nen dominimin sllav.
Me kujtove nje shprehje kur ishim te vegjel , por sdua te ta them se eshte turp.
Ca degjon zakonisht oj molomene?
pffff fatlum c'ja keput kot dhe ti. Sa per ronen as nuk e njihja fare kush ishte apo nga ishte. Ketu e mesova nga qarjet tuaja, qe sipas jush se pelqejme kengen meqe rona na qenka nga Kosova. Nga i nxirrni keto teorira aman! Cfare logjike! C'hyn fb? Lere i re ne te! pffff! A thua se te tjeret qe kane marre pjese ne Eurovision jane ngrit ne kupe te qiellit ! Ju pelqen te luani rolin e viktimes me duket. Shikoni " diskriminim" dhe atje ku s'ka vend. Mire eshte qe kur ofendoni duke etiketuar antishqiptar a ku di une c'ju vete ne mendje ju, te citoni ate qe kritikoni dhe jo flisni keshtu ne pergjithesi gjoja te ngeleni "neutral", nese nuk doni t'ju keqkuptojne.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 28-05-2012 mė 19:33
Feelings change - memories don't.
Po ja qe ka antare qe lodhen duke kerkuar foto neper FB kunder Rones perderisa interneti eshte mbushur me foto-satira per kurvat plaka ruse.
Lum ne qe kemi antare te palodhshem per keto gjera.
p.s.Fshati qe shihet nuk do kallauz,perndryshe une spo gjej arsye,e me e pakta bile mbeshtetje morale per Ronen,edhe pse ajo ndoshta nuk i lexon keto qe shkruajme ne.
Krijoni Kontakt