Close
Faqja 60 prej 65 FillimFillim ... 10505859606162 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 646
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po ti Scion cdo qe clickon te one direction?! Cfare te shtyu ? lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga kikimiki Lexo Postimin
    Na thoni juve po me merit e zuri vendin e peste, u cna bete te qeshim.
    Ate e votuan shqiptaret ane e'bare botes, pse votoi italiani per te apo greku, hahaha
    Shqiptaret e votuan , duke votuar nga dhjetera here dhe sidomos kosovaret duke e ditur se eshte kosovare se te ishte shqiptare nuk do e votonin kaq dhe boll u thyet ne mes me arsyetime te kota.

kikimiki mu peshtirose edhe ti. Ruaja kogja pershtypje te mire. E kam votu se eshte shqiptare dhe perfaqesonte Shqiperine. Qe ta dish e kam votuar 11 here se ashtu ma kapi , per dallim prej Aureles qe e kam votu rreth 20 here. Te siguroje qe shqiptaret nga Kosova e kane votu Anjezen shume me shume se Ronen dhe a e di pse? Sepse ishte hera e pare qe Shqiperia mori pjese ne Eurovision. Mbaj mend qe vellau im doli ne netcafe per ta votu madje ne grup me shqoerine e tij sepse ndahej nje cmim interneti dhe nese sgaboj Anjeza e fitoi ate cmim. E votuan Shqiperine se as kengen e Anjezes se pelqenin te gjithe. Te pakten jo vellau im..

Qe te mos zgjatem , po te jap ehde nje tjeter sqarim. M sa di une ne San Marino nuk ka shume shqiptare nga Kosova, kush ia dha piket atehere?

Po e perseris edhe njehere, e kam votu Ronen se e perfaqesonte Shqiperine, dhe jo se me ka pelqy kenga. Njejte si Aurela Gacen. Kam votu me pak Juliana Pashen ndonese me ka pelqy me shume, por kam qene e bindur se do te marre ndonje nga vendet e para (jo te parin se ishte Lena dhe dihej qe heret se ajo do ishte fituesja) sepse me ka pase pelqyer shume kenga. Bile kenga e Julianes me ka pelqy me shume nga gjithe kenget e Shqiperise ne Eurovision deri tani....

SE KAM BERE ASPAK PSE RONA ESHTE NGA KOSOVA.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 29-05-2012 mė 16:39
    AUTOCHTHONOUS

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Po ti Scion cdo qe clickon te one direction?! Cfare te shtyu ? lol

Eshte kenge e bukur apo jo? Na terheq shume arti i vertete.

Per tu treguar i sinqerte, debati ka plasur dhe per Loreen jo se eshte plagjature por shume e ngjashme me kengen qe postova si link. Por prape, meqe eshte nje kenge dance .. dihet ose parashikohet qe do kete nje "Tune" te ngjashme me te tjerat ne treg. Rasti me lart eshte nje nga ato!

Pyetja eshte, ku vajti "Unique" si atribut qe cileson artin?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin

Eshte kenge e bukur apo jo? Na terheq shume arti i vertete.

Per tu treguar i sinqerte, debati ka plasur dhe per Loreen jo se eshte plagjature por shume e ngjashme me kengen qe postova si link. Por prape, meqe eshte nje kenge dance .. dihet ose parashikohet qe do kete nje "Tune" te ngjashme me te tjerat ne treg. Rasti me lart eshte nje nga ato!

Pyetja eshte, ku vajti "Unique" si atribut qe cileson artin?
    Eshte nje kenge dashurie e pafajshme, me ritem per moshat 10-13 vjec ( goca) qe po bejne buje anembane. Mosha e audiences eshte aq e ' fuqishme' asnje se beat dot - suksesin e tyre, unik apo Jo , pak rendesi ka.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Po thote qe suedezja ka kopjuar nga One Direction Pink
    I degjova te dyja, shume te ngjashme mu duken

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Really?! Si kam degjuar as njeren as tjetren.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    ngjoji pra mo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ja psh ja hodha synin ne 17 faqe aty ti kiseh ba vec ni postim ku kishe dhan menimin tan dhe kaq. kurse ktu po pertoj ti numroj. atje nuk pash ani antar prej kosove me than mos e votoni se kjo aurela nuk asht kosovare po shqiptare, po si per her ishin ma patriotiket pro aureles edhe pse aurela shkoj me ni kang anglisht.

dhe ndryshimi kryesor midis vjet dhe sivjet asht se vjet as ne finale nuk hyni kurse simjet shqipnia u vlersu ma mir se cdo her tjeter. me ni fjal kanga u pelqy aty ku ka rensi.

Bile bile ne faqen e pare ke nje postim prej meje (qe jam shqiptare nga Kosova po kaq shqiptare sa nje shqiptare nga jugu ia Tirana) ku them se kenga me pelqen (sme ka pelqyer ne siperore ne fakt) dhe qe do ta votoje. Mund te mos e besojne te tjeret po deshen,ceshtje e gjithsecilit.

Ah edhe nje gje per kete budallallekun Kosove- Shqiperi. E pyeta nje shqiptaren nga Kosova dje ne e kishte pare festivalin, se dinte qe eshte mbajtur fare le pastaj qe skishte ide kush ishte Rona.
    Keshtuqe te thuash e votuan kosovaret eshte po kaq budallallek sa te thuash se kosovaret nuk do ta votonin po te ishte nga Shqiperia.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 29-05-2012 mė 16:37
    AUTOCHTHONOUS

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Eshte nje kenge dashurie e pafajshme, me ritem per moshat 10-13 vjec ( goca) qe po bejne buje anembane. Mosha e audiences eshte aq e ' fuqishme' asnje se beat dot - suksesin e tyre, unik apo Jo , pak rendesi ka.
    Je e tmerrshme, hahahahaha
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E di, lol. ( I degjoj me vone ne shtepi). Peace out everibadi,

Faqja 60 prej 65 FillimFillim ... 10505859606162 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •