MENDJA ESHTE SI KOKERR GRURI FLUTURON HARABELI DHE TA MERR keshtu dhe puna ime me majt men o KREKS HAHA .A ate frazen e famshme te KENEDIT e ke qellu ma mir ska.1pyetje e vogel por qe perfshin nji gam te gjer ceshtjesh .ose e then ndryshe 1 pyetje qe duhet ti bej vetvetes cdo SHQIPTAR.Por nji nga te metat kryesore qe kemi ne si komb eshte interesi personal veti e cila u thellua edhe me shum pas renjes se komunizmit.
Shqipetari nuk ka interesin personal , eshte sistemi kapitalist i eger por edhe kaotik , qe ka ne shqiperi . Ta dish edhe ti , ne shqiperi zbatohen vetem 20 % e teoris ekonomike . 80% eshte kaotizmi dhe kontrolli i regjimit politik pengmarrese te gjithe frymes ekonomike shoqerore etj . Ore me pak fjalle , ata e kan buken dhe ne po llutemi per ***** . Kete ma tha nje pedagoge i njohur te cilin e shikon shume her ne televizor si ekspert eknomise .
Mos ke dert fare sa i perket interesit o mik, as biciklet n'emer timin nuk kam, i vetmi intees ėshtė qe kur te dal ne pension, se paku mund te kthehem e te rnnoj e vdes si duhet ne vendin tim, ne token time, nja 20 copa dele...
Kėta kandidatet per president u shtynin se kush po i run kufit ndaj te huajve me mirź, se po frigohen se gjoja po vijne shume te huaj ...e une desha t'ju tham; ō njerz, po kush eshet budallme ardh ketu, kemi ra ne dy gjujt ... nga varfnia...4 milion pa pune... e ti me fol per interes;;; sot meziqe jetohet dhe ate me rryp te shternguem....dueht ndrru katramen ēdo dy muaj...prej s'ligshti o burr.. haahaha !
![]()
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Ore tani mua ti me thua qe nje makine te njejten marke por ngjyra dryshe ka dryshim te madhe . Ik ore lerri keto . DHE ME PAK FJALE ESHTE TURP TE BAZOJME EKZISTENCEN TONE TEK NJE NJERI . AI ISHTE DHE E BERRI . NE CA DO BEJME . LIDERET VIN E IKIN , POPULLI ESHTE DHE DO MBETET . SKENDERBEU VDIQ DHE NE E HENGREM NA TURKU PER 500 . MJAFT ME PERSONAZHET , MBRETERIT IKIN E VIJNE ME LAVDIN E TYRE.
ja pra keto jane amblemat e gjermanis dhe qyteteve neuss e köln
Krijoni Kontakt