Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Per mometin jam perdorues i ketij versioni, AutoCAD Architectural 2008, dhe mendoj qe nuk do t'a nderroj pasi qe te kem perforcuar pak a shume perfomancat e PC time...
    Pasi te tjerat nuk i perballon dote...

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga Quantum Lexo Postimin
    E Kam shkarkuar programin Autocad 2009 nga interneti,por te them drejten s'ja kam ''haberin'' fare se si punohet..Nga disa Postime ne Youtube qe i kishin bere perdoruesit e saj me lan pa mend,krijimet e tyre arkitekturale.
    Nese di dikush te me udhezoj se si behen ato punimet e shtepijave me kete program.
    Falemnderit per Mirkuptim.
    Psne jam ne shkollen e mesme per Enterier/Arkitekture
    ..
    Besoj se nuk do e kem te veshtire ta gjej nje liber elektronik per te, vecse do jete ne anglisht, nuk e di at intereson ne anglisht.....

i/e regjistruar Maska e Quantum
    Anėtarėsuar
    07-01-2009
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga morrison Lexo Postimin
    Besoj se nuk do e kem te veshtire ta gjej nje liber elektronik per te, vecse do jete ne anglisht, nuk e di at intereson ne anglisht.....
    Ok ndoshta do te mund te me ndihmonte.Flm
    Uria i shpie nė grep edhe peshqit mė tė menēur..

Anėtarėsuar
    07-01-2009
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga RinorZ Lexo Postimin
    Per mometin jam perdorues i ketij versioni, AutoCAD Architectural 2008, dhe mendoj qe nuk do t'a nderroj pasi qe te kem perforcuar pak a shume perfomancat e PC time...
    Pasi te tjerat nuk i perballon dote...
    A eshte ky version i AutoCad-it vetem per arkitekturė,sepse une perdore versionin AutoCad 2009 dhe veq sa pom zene vend pa lidhje ne Pc se spo di ta perdore,ndersa ky AutoCAD Architectural 2008 a eshte me i lehte te punohet me te apo e njejte.

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    AutoCAD-i, ne pergjithesi lanson disa verzione enkas per profesione te ndryshme...
    Si psh:
    AutoCAD Architectural, disa gjera i ka te gatshme, ne vend se ato te i perpunosh me ore te tera...
    Ketu qendron dallimi...
    Por, nese ke njohuri mbi njerin version, atehere te gjitha jane njesoj per ty...prandaj te kisha sugjeru te mesoje njerin, e me pas te ndenje ne trend me AutoCAD-in...

Ate cfare te premtoi, nje anetare tjeter, mbi material baze mbi AutoCAD-in, po te jape une...dhe mbese me shprese se do te sherbeje sado pak...
    Eshte ne gjuhen Angleze, por e kuptueshme...

Ja ketu e ke linkin per Download:
    [URL="http://jo linksa pirate ne forum.html[/URL]

Gjithe te mirat...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-05-2012 mė 22:49

Anėtarėsuar
    07-01-2009
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga RinorZ Lexo Postimin
    AutoCAD-i, ne pergjithesi lanson disa verzione enkas per profesione te ndryshme...
    Si psh:
    AutoCAD Architectural, disa gjera i ka te gatshme, ne vend se ato te i perpunosh me ore te tera...
    Ketu qendron dallimi...
    Por, nese ke njohuri mbi njerin version, atehere te gjitha jane njesoj per ty...prandaj te kisha sugjeru te mesoje njerin, e me pas te ndenje ne trend me AutoCAD-in...

Ate cfare te premtoi, nje anetare tjeter, mbi material baze mbi AutoCAD-in, po te jape une...dhe mbese me shprese se do te sherbeje sado pak...
    Eshte ne gjuhen Angleze, por e kuptueshme...

Ja ketu e ke linkin per Download:

Gjithe te mirat...
    Aha ok falemnderit per linkun,jam ty e shkarku e do ta shikojė me vone.E sa per sugjerimin per sa i perket AutoCad-it,ke te drejte por puna eshte se une veq para disa javeve jam njoftu me kete program,keshtu qe me kalimin e kohes besoj se do t'mesona.
    Gjithe te mirat gjithashtu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-05-2012 mė 22:50

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Kush di ndonje program(falas) per te shkruar programimin cnc si per torno edhe per freza ?
    Falas gjeta vetem disa ushtrime te gatshme ku jepet programi i tornimit si dhe paraqitja grafike e tije.
    http://www.ange-softs.com/fastcnclathe.php

A ka diēka ku mund te shkruash vete programimin si dhe te shohesh paraqitjen grafike te tije ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EDLIN : 08-05-2012 mė 14:07
    Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Une perdor Autocad 2010 por e kthej ne Autocad classic por per mua personalisht nuk ishte e thjesht ta mesoja.Autocad eshte me shume per Arkitektet nuk e di perdorimin qe doni ju .Por nje liber eshte pak me e thjesht.

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168
    Citim Postuar mė parė nga EDLIN Lexo Postimin
    Kush di ndonje program(falas) per te shkruar programimin cnc si per torno edhe per freza ?
    Falas gjeta vetem disa ushtrime te gatshme ku jepet programi i tornimit si dhe paraqitja grafike e tije.
    http://www.ange-softs.com/fastcnclathe.php

A ka diēka ku mund te shkruash vete programimin si dhe te shohesh paraqitjen grafike te tije ?
    per mekaniken te keshilloj Pro Engineer( Creo Elements) o Catia, jan me pagese po gjehen ne internet

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar mė parė nga xubuntu Lexo Postimin
    per mekaniken te keshilloj Pro Engineer( Creo Elements) o Catia, jan me pagese po gjehen ne internet
    Pro-E eshte shume i mire,po shume me i rende se autocad per tu instaluar ne PC
    Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Se shpejti AutoCAD 2010 mes nesh.
    Nga arbeni_al nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 14:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •