Per mometin jam perdorues i ketij versioni, AutoCAD Architectural 2008, dhe mendoj qe nuk do t'a nderroj pasi qe te kem perforcuar pak a shume perfomancat e PC time...
Pasi te tjerat nuk i perballon dote...
Per mometin jam perdorues i ketij versioni, AutoCAD Architectural 2008, dhe mendoj qe nuk do t'a nderroj pasi qe te kem perforcuar pak a shume perfomancat e PC time...
Pasi te tjerat nuk i perballon dote...
Uria i shpie nė grep edhe peshqit mė tė menēur..
AutoCAD-i, ne pergjithesi lanson disa verzione enkas per profesione te ndryshme...
Si psh:
AutoCAD Architectural, disa gjera i ka te gatshme, ne vend se ato te i perpunosh me ore te tera...
Ketu qendron dallimi...
Por, nese ke njohuri mbi njerin version, atehere te gjitha jane njesoj per ty...prandaj te kisha sugjeru te mesoje njerin, e me pas te ndenje ne trend me AutoCAD-in...
Ate cfare te premtoi, nje anetare tjeter, mbi material baze mbi AutoCAD-in, po te jape une...dhe mbese me shprese se do te sherbeje sado pak...
Eshte ne gjuhen Angleze, por e kuptueshme...
Ja ketu e ke linkin per Download:
[URL="http://jo linksa pirate ne forum.html[/URL]
Gjithe te mirat...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-05-2012 mė 22:49
Aha ok falemnderit per linkun,jam ty e shkarku e do ta shikojė me vone.E sa per sugjerimin per sa i perket AutoCad-it,ke te drejte por puna eshte se une veq para disa javeve jam njoftu me kete program,keshtu qe me kalimin e kohes besoj se do t'mesona.
Gjithe te mirat gjithashtu...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 08-05-2012 mė 22:50
Uria i shpie nė grep edhe peshqit mė tė menēur..
Kush di ndonje program(falas) per te shkruar programimin cnc si per torno edhe per freza ?
Falas gjeta vetem disa ushtrime te gatshme ku jepet programi i tornimit si dhe paraqitja grafike e tije.
http://www.ange-softs.com/fastcnclathe.php
A ka diēka ku mund te shkruash vete programimin si dhe te shohesh paraqitjen grafike te tije ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EDLIN : 08-05-2012 mė 14:07
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Une perdor Autocad 2010 por e kthej ne Autocad classic por per mua personalisht nuk ishte e thjesht ta mesoja.Autocad eshte me shume per Arkitektet nuk e di perdorimin qe doni ju .Por nje liber eshte pak me e thjesht.
Krijoni Kontakt