...........................
...........................
Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 05-05-2012 më 20:30
Faren shqiptare ta kan zhdukur serbet greket bulgaret dhe mundohen me ta zhduk maqedonet,te gjith keta te besimit krishter e ortodoks,muslimanet e arabis stekan ber asgje te keqe,nuk jam me arabet oj lopo,jam me islamin e paster jam me fen e vetme te pranuar,pse more ky islam ju kall krejt a? Walla cudi sa frike e keni! ska pas faj hoxhe jakup hasipi qe ka thene
ALLAHU EKBER-fjale kjo nga e cila frikohen edhe shume 'musliman' se jomuslimanet po se po!
eh more mjeran,shkaun e don me shum se nje shqiptar musliman,tika verbu syt urrejtja ndaj islamit,ani thot vij nga familje muslimane,hahah i kujt je ti,boll i mir je ajt bacit mos ta nin se ketu ne forum e prapa pc-se mund te shkrush cka dush,dil ne mohall dhe thuj dikujt dicka per islam,ti jep olet ndor![]()
Billy-mos ta nij zanin,Allahu ekber!
.......................
Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 05-05-2012 më 20:30
shtttttttttttttttt plasni me mllefin tuaj![]()
E tregova gjith injorancen dhe mendimin tend tani, hahaha.
Po tani qe fara protestante e katolike e Amerikes i ka shpetuar Shqiptaret, prap nuk jane mire se jan Krishter? Po nejse, Turqit jane Mysliman, mund te na vrasen dhe na te copetojne, por prap, jane Mysliman dhe jan te mir. Ore njeri hapi syt njeher se nuk te perzihet askush ne religjonin,
mund te besosh edhe ne kale nese don, por te bertasish ''Xhihad xhihad'' eshte akt krimi dhe kaq. Duke mbetur gjithe diten ne xhami dhe femrat te mbyllur ne shtepi keni perparuar kaq shum, e shoh.KOMBI ESHTE KOMB, FEJA ESHTE FEJE, do ta digja gjith Arabine per nje Shqiptar nese nuk do kisha tjeter zgjedhje, ne kete komb dhe me kete gjak kam lindur, Mohamedi nuk ka luftuar per ceshtjen Shqiptare, por dikush si I MADHI GJERGJ KASTRIOTI ka luftuar qe fara jote e prishur te bertase bashke me keta majmunat. Ah cfar i ben injoranca njerezve.
Une mund te dal dhe te bertis ''KRISHT, KRISHT, KRISHT'' por jam aq i zgjuar qe sme intereson aspak (jetoj me fakte, jo me perralla) kurse ju shiteni dhe beheni me Arab se Arabet ose shkije se shkije (prap, fjala Shkije perdoret per popullaten ScythoSllave, por ti me siguri kete se ke dit)
Siq e thash, ketu mbetem o bigot.![]()
Eshte e vertete dhe e kam pare vete me sy,ka njerez qe jane shitur per lek te behen me Arab se vete Arabet dhe e kane Islamin si justifikim per ti marre njerezit fatkeqsisht pa edukate ne shtepi (Siq e sheh, popullata qe kane bertitur jane djem te rinj qe se din as kuptimin e fjales ''Xhihad)...![]()
protesta ishte shum masive dhe ju beri me dije sllaveve se nuk mund te montojn me rastet ne kurriz te shqiptarve..
per fat te keq disa taleban me ato flamuj arab na flliqen imazhin keq... shqiptaret e shkupit per fat te keq jan ende ne shek 18.
Krijoni Kontakt