Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Greqi: Terror në mes të ditës, një shqiptar i vdekur dhe dy të plagosur rëndë

Greqi: Në gjakderdhje përfundoi tërheqja zvarrë me makinë e një 58-vjeçari shqiptar në lagjen Menidhi të Athinës.
    Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Aharnes-Menidhi në kryeqytetin grek.

Sipas të dhënave paraprake, të bëra publike nga policia, një shofer ende i pa identifikuar, tërhoqi zvarrë me makinë dhe plagosi rëndë një 58-vjeçar shqiptar. Kjo solli irritimin e bashkëkombësve të tij, të cilët iu vërsulën shoferit duke u përleshur me të.

Për t’iu shmangur turmës, shoferi largohet menjëherë, por rikthehet përsëri, këtë herë me një armë zjarri tip pistoletë, duke qëlluar drejt të pranishmëve pa dallim.

Si rezultat i sulmit gjeti vdekjen një 53-vjeçar nga Shqipëria dhe një pakistanez 35-vjeç mbeti i plagosur rëndë pas një plumbi të marrë në këmbë.

Si 53-vjeçari shqiptar po edhe 35-vjeçari nga Pakistani u transferuan menjëherë për në spitalin e Evagjelismos, ku dhe u vërtetua nga mjekët vdekja e 53-vjeçarit shqiptar, ndërsa 35-vjeçari nga Pakistani ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Në vendngjarje kanë mbërritur efektivë të policisë, si dhe inspektorë të kriminalistikës të cilët po punojnë për zbardhjen shkaqeve të këtij incidenti të rëndë dhe për arrestimin autorit./albobserver.com/
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Aha ,dmth shok i atij shqiptari paska qene pakistanez ?

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Shoqeri e gabuar... e sheh ç'te gjen...

Cop mishi !!!
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    pse eshte e nadaluar te kesh shok pakistanez,hollandez,turq,gjerman?????
    se kuptoj kete llogiken tende,mbase nuk ishte shok,por thjesht gjendej ne vendngjarje
    por ketu u vra 1 dhe u plagosen dy,dhe ty e vetmja qe te beri cudi eshte se nese kishte shok pakistanez????/=logike tamam greku,kalimera greko....

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Qener grek, perpiqen te luajn rolin e Zotit dhe te ua marrin shpirtin shqiptareve kur duan ata. Fare e felliqur

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pse eshte e nadaluar te kesh shok pakistanez,hollandez,turq,gjerman?????
    se kuptoj kete llogiken tende,mbase nuk ishte shok,por thjesht gjendej ne vendngjarje
    por ketu u vra 1 dhe u plagosen dy,dhe ty e vetmja qe te beri cudi eshte se nese kishte shok pakistanez????/=logike tamam greku,kalimera greko....
    sipas tyr per me qen shqiptar i mir duhet me pas shok sllav perndryshe nese ke shok musliman ather quhesh antikombtar
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    sipas tyr per me qen shqiptar i mir duhet me pas shok sllav perndryshe nese ke shok musliman ather quhesh antikombtar
    o mer mjekercap s'late ndodhi e ngjarje pa futur islamin ne mes, trushkulur.
    lere kalin qe ngordhi po as mizat islamike s'lene rehat

vrasja mund te kete patur krejtesisht motive te tjera te dobeta, jo islamin, hajvan

s'ka asnje nga shqiptaret qe jane ne greqi qe e rruan per islam, pall
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 29-04-2012 më 09:01

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po e keqa me e madhe eshte tjetra,se per inad te atije qe ka shoke grek e sllave,ben dhe ti shok pakistanez e arab e turk...me kte logjike shikoni ti zgjidhni ju punet kombetare,e jo ta duani e respektoni njeri tjetrin si shqipetare ne radhe te pare,me shume se aske tjeter!

edhe pse pak jashte teme,por duket qe ne shume tema politike e sociale,qe kan nje interes kombetare,ju se leni pa perzier fet e krahinizmat !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    cdo gje do e fetarizojne keta debilet e allahut

e kan kthy forumin ne nje trash islamik
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 29-04-2012 më 09:06

Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    o mer mjekercap s'late ndodhi e ngjarje pa futur islamin ne mes, trushkulur.
    lere kalin qe ngordhi po as mizat islamike s'lene rehat

vrasja mund te kete patur krejtesisht motive te tjera te dobeta, jo islamin, hajvan

s'ka asnje nga shqiptaret qe jane ne greqi qe e rruan per islam, pall
    e perse direkt gjuhesh me fyerje,kur nuk eshte ximi ai i pari qe e lidhi me fe e rraca,per rastin e vrasjes qe behet fjale.

mos ia thuaj fjalen e fundit te paren tjetrit,ju iku durimi duke ndenjur qet aty ku jeni ?!

shpesh po krijoni debate te kota,duke u gjujte nga nje deg ne tjetren,sepse jeni paragjykues edhe krijoni bindje negative ne njerez...ju lutem te keni pak durim,se nuk del humbes askush nga ajo gje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 29-04-2012 më 09:12

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •