Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    po e keqa me e madhe eshte tjetra,se per inad te atije qe ka shoke grek e sllave,ben dhe ti shok pakistanez e arab e turk...me kte logjike shikoni ti zgjidhni ju punet kombetare,e jo ta duani e respektoni njeri tjetrin si shqipetare ne radhe te pare,me shume se aske tjeter!

edhe pse pak jashte teme,por duket qe ne shume tema politike e sociale,qe kan nje interes kombetare,ju se leni pa perzier fet e krahinizmat !
    Une nuk kam shok as pakistanez as sllav une kam vetem shqiptar, por disave ketu po ju pengon dhe te quajn terrorist nese ke ndonje shok nga lindja ,por nuk quhesh terrorist nese ke ndonje shok sllav qe per qdo dit po na vrasin

Feja eshte kushtetuta ime udherrefysi im dhe ajo do me shoqroj ne gjdo vend gjat gjith jetes
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    sepse nuk mund te islamizosh cdo gje, truri i ketij vahabistit punon 24 ore vetem allah dhe islam, shqiptaret kane halle te tjera.
    duhet te perballen me nje milion probleme ne jeten e perditshme, dhe me vrasje banale si kjo.

une e kuptoj qe ketij vahabisti xim i kane dhene detyre qe kudo te perhapi vahabizem , por po e tepron.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 29-04-2012 më 09:13

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Une nuk kam shok as pakistanez as sllav une kam vetem shqiptar, por disave ketu po ju pengon dhe te quajn terrorist nese ke ndonje shok nga lindja ,por nuk quhesh terrorist nese ke ndonje shok sllav qe per qdo dit po na vrasin

Feja eshte kushtetuta ime udherrefysi im dhe ajo do me shoqroj ne gjdo vend gjat gjith jetes
    ik re debil, tema nuk eshte per kushtetuten tende, eshte krejtesisht tjeter.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 29-04-2012 më 09:18

dakort ximi,te respektojme cdo besimtar me fe te ndryshme,e ta duam me shume njeri tjetrin si shqipetare,kur behet fjale per ceshtje e probleme gjitheshqipetare...

te pershendes mirembetsh...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Aha ,dmth shok i atij shqiptari paska qene pakistanez ?
    Ku e lexuat qe ishin shok ata?Mund te ishte vetem kalimtar rasti,vet Ju disa i keqinterpretoni shkrimet,pastaj i leni fajin te tretit...
    Me vjen keq per viktimen..e kesej fare te flliqur greko-serbe mos ja ndjefsha zerin...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

nga lajmi i pare qe u dha,i lus moderatoret qe ti fshijn replikat e tjera te me pasme te kota,flm.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •