Close
Faqja 46 prej 50 FillimFillim ... 364445464748 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 496
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    eh more admiral apo zvendes admiral mu me gezon kjo qe thuani nese shqiptaret kan arritur ne at nivel te vetisimit qe ta dallojn rracen nga jo rraca siq jan zezaket dhe njerzt e verdh jan per ty q... robt pra racizmi tek shiptaret ndaj te huajve e sidoms atyre me ngjyr duhet te rritet
    ehuuuu. ti qenke bere per kure ore beni!!!
    ksenofobia tek ti paska arritur permasa shqetesuse... fobia eshte nje shqetesim, por mund te kurohet. mos u demoralizo?

ai qe nuk arrin te krenohet me vehten si individ, e fut vehten ne nje kontekst me te gjere sic eshte rraca, kombesia, gjinia, etj sepse vetem keshtu mund te krenohet apo mburret per dicka.
    ai njeri vepron keshtu, pasi vetem keshtu mund t'i duket vehtja superior...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 23-04-2012 mė 13:50
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    E dashur Klea!
    Ne Itali, perqindja e arabeve dhe sidomos turqve, eshte e paperfillshme ne krahasim me Gjermanine apo Norvegjine....ver re se cilet emigrante jane ata qe me pak se te tjeret integrohen me jeten e vendasve!!
    Sa per kurdet, edhe serbet thone se kosovaret nuk jane njerez te mire.....e mandej?!E, as armenet ishin te mire?!..etj.....
    Po perqindja e indjanve, marokinve dhe shqiptareve eshte e paperfillshme? Ka plot tema te ngjashme ne kete forum per keto dy grupet e tjera per te cilet thuhen te njejtat fjale e normalisht per shqiptaret nuk thuhen, po edhe ne kemi bere kerdi ne shume vende te botes.

Me sa kam te lexuar une, perqindja e kurdve ne gjermani eshte me e larte se e turqve (ndoshta gabohem), prandaj duhet bere dallimi, sipas meje gjithmone.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    meqe po ia fut kot dhe po thua dicka te pasakte ne lidhje me mua, pyetja jote nuk meriton pergjigje...
    tung!!!
    Pyetja ime meriton pergjigje ,por ti nuk ke pergjigje,pasi mundohesh te mbrosh te pambrojturen.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk arrij te kuptoj ē'ne une ne tere keto vite ne itali, nuk mbaj mend asnje problem fetar. Nuk mbaj mend asnje miting / djegje - prishje/ dhunim apo rebelim te te huajve. Shoh rrugve plot burra me mjekra e gra me perēe, por asnje lloj problemi s'eshte degjuar .... Cuditerisht te gjithe qenkan mbledhur ne Gjermani apo ne Belgjike a ku di une tjeter.

Sa per turqit mendoj qe ka nje diference te madhe nese behet fjale per kurdet... edhe vete turqit e pranojne qe kurdet nuk jane njerez te mire.
    Klea,nuk eshte problem fetar,eshte problem civilizimesh.Jane te ndeshura 2 civilizime diametralisht te kunderta.Ne fakt nuk e di se cfare civilizimi kane sjellur ne Evrope keta bythzinjte nga arabia perveq dhunimeve,droges dhe vrasjeve.
    Paramendoje nje bythzi(me fal per shprehjet) qe kurre ne jeten e tij ska pare femer,perveq ferexheve dhe hixhabeve,dhe epshet e tij prej neandertali nuk e lejne te qete ne vendin ku ju ofrua jeta me e mire,dhe i versulet si shtaze nje femre bionde norvegjeze.
    Te te them te drejten,ne lagjen time vetem nese shihet ndonje person qe eshte disi i panjohur,neve e shohim si te dyshimte,e mund ta paramendoj se si do ndihesha nese nje emigrant qe shteti im te cilit une i paguaj tatim,me tatimet e mia mban gjalle nje emigrant i cili me vone del te jete dhunuesi i motres sime,e cila per fat qellon te jete bionde me sy te kalter.....

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une jam i sigurt se ti nuk ia mban dertin harapeve, por jam me shume i sigurt se fattlumi ua mban Shqiptareve dhe, nuk eshte faji i tij qe "keqkupton" shkrimet e tua, nderkohe qe ti poston nje fotografi si ajo me siper!
    Kur sjell nje foto, bej edhe komentimin tend asaj fotoje, perndryshe dikush mund te kuptoje se the admiral , vlereson njesoj nje individ qe vrau barbarisht shume njerez pa u thirrur asnjehere ne Zot e ne Librin e tij dhe pa qene i mbeshtetur nga asnje pjese e popullsise perkatese, me nje individ tjeter, qe jo vetem krijoi nje organizate me qellim vrasjen e te pafeve, por qe njekohesisht eshte "princ i fese" dhe thirret ne Zot e Profet e madje mbeshtetet nga nje pjese mjaft e gjere e popullsise se ciles i perket, deri edhe ne Kosoven e Shqiptareve!!!
    Pra, mos ler vend per interpretime, i dashur the admiral, por te pakten , per nje here te vetme, dil ne pah edhe ti, pa na lene te mendojme se je alter-ego i Smth_Poetic-ut!
    Nese te gjitha te ligat i kane bere ne Evrope shqiptaret,nje gje nuk e kane bere,dhunimet masive siq kan ndodhur ne vendet skandinave nga njerezit me ngjyre,dhe kjo e bene dallimin.
    Shqiptaret njihen si shume te ndjeshem kur u preket morali,mirepo edhe evropianet e kane te njejtin ves.Tash dojme tu vejme fajin evropianeve pse protestojne se u dhunohen motrat nga parahistoriket shpellar arab dhe turk??
    Kjo sdo koment....

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    mund ta paramendoj se si do ndihesha nese nje emigrant qe shteti im te cilit une i paguaj tatim,me tatimet e mia mban gjalle nje emigrant i cili me vone del te jete dhunuesi i motres sime,e cila per fat qellon te jete bionde me sy te kalter.....
    dhe mendon se ky skenar nuk ka ndodhur asnjehere ku shqiptari ka qene perdhunuesi? besoj se do jete ndonje rast ne bote.

Do te thote kjo qe ne jemi te gjithe rrace e poshter se filan shqiptar ne filan shtet merr asistence sociale dhe pastaj ben perdhunim?

Perdhunuesin, hajdutin, kriminelin ktheje direkt ne vendin e vet ose lere ne burg, ose me mire akoma kontrollo me mire ke le te hysh ne vendin tend per te vituar keta njerez, por pa denuar te gjithe per faj te tyre.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    dhe mendon se ky skenar nuk ka ndodhur asnjehere ku shqiptari ka qene perdhunuesi? besoj se do jete ndonje rast ne bote.

Do te thote kjo qe ne jemi te gjithe rrace e poshter se filan shqiptar ne filan shtet merr asistence sociale dhe pastaj ben perdhunim?

Perdhunuesin, hajdutin, kriminelin ktheje direkt ne vendin e vet ose lere ne burg, ose me mire akoma kontrollo me mire ke le te hysh ne vendin tend per te vituar keta njerez, por pa denuar te gjithe per faj te tyre.
    Ore,eshte e treta here ne kete teme qe po e permendi qe nuk jane raste individuale mirepo 100% e dhunime ne Oslo jane te bera nga emigrantet(arab dhe turq),e kupton kete gje,apo duhet te jemi deshmitar okular te ketyre dhunimeve qe ne ti besojme.
    P.s.Ketu jemi jashte teme,sepse akti i Breivikut nuk gjene arsyetim askund,as ne keto qe une i flas,mirepo mos u quditni ne te ardhmen kur do dalin Breivik tjere pikerisht per raste te tilla.

http://www.bnp.org.uk/news/all-rapes...ted-immigrants

Ja ku e ke videon nga TV norvegjeze,skane faj bythzinjte,sepse mentaliteti i tyre smund ti rezistoj nje race te tille--pa i dhunuar.

http://www.youtube.com/watch?v=r58rUuU0hXU

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Dhe nuk ėshtė i vetmi shtet Norvegjia qė po akumulon urrejtje. Nė Bremen dhe Hanover tė Gjermanisė njerėz tė CDU/CSU shpėrndanė para dy ditėsh Bibla. U komentua nga media si njė kundėrreaksion ndaj aksionit tė shpėrndarjes sė Kuranit nga salafistėt, por qė synonte thjesht sensibilizimin e njerėzve dhe zgjimin e tyre, pėr tė kujtuar nga i kanė rrenjėt. Ishte aksion qė u mirėprit dhe ''qė duhej bėrė mė nė fund'' sipas njerėzve.

Shumė evropianė po zgjohen e po kuptojnė qė nuk mund tė zhduket njė kulturė si e tyre dhe se toleranca ka kujfij
    I kam pare ne TV keta mjekrroshat qe dhuronin Kuranin falas,nen cadra rrugeve.Dhe nuk eshte cudi kjo,pasiqe prapeseprape nese ndodh ndonje gje e keqe me baze keto qe po i flasim,prape i ka fajet Gjermania,sepse hapi kufinjte dhe pranoi te ashtuquajtur njerez qe nuk meritojne te gjinden brenda kufinjeve gjerman.
    Tash eshte vone per gjithqka,fatkeqesisht shume vone,edhe nese shperndan Bibla me kamion dhe tren.

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ore,eshte e treta here ne kete teme qe po e permendi qe nuk jane raste individuale mirepo 100% e dhunime ne Oslo jane te bera nga emigrantet(arab dhe turq),e kupton kete gje,apo duhet te jemi deshmitar okular te ketyre dhunimeve qe ne ti besojme.
    P.s.Ketu jemi jashte teme,sepse akti i Breivikut nuk gjene arsyetim askund,as ne keto qe une i flas,mirepo mos u quditni ne te ardhmen kur do dalin Breivik tjere pikerisht per raste te tilla.

http://www.bnp.org.uk/news/all-rapes...ted-immigrants

Ja ku e ke videon nga TV norvegjeze,skane faj bythzinjte,sepse mentaliteti i tyre smund ti rezistoj nje race te tille--pa i dhunuar.

http://www.youtube.com/watch?v=r58rUuU0hXU
    Sa perdhunime jane bere ne Oslo? Sa emigrante arab dhe turq ka ne Oslo?

Jane te barabarta ato dy numra? Nese jo atehere i bie qe jo te gjithe emigrantet arab dhe turq jane perdhunues.

E kupton tani diferencen midis asaj qe thua ti qe 100 te perdhunimeve jane bere nga arab e turq, dhe asaj qe them une qe jo gjithe arabet e turqit jane perdhunues?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 23-04-2012 mė 15:45

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sa perdhunime jane bere ne Oslo? Sa emigrante arab dhe turq ka ne Oslo?

Jane te barabarta ato dy numra? Nese jo atehere i bie qe jo te gjithe emigrantet arab dhe turq jane perdhunues.

E kuton tani diferencen midis asaj qe thua ti qe 100 te perdhunimeve jane bere nga arab e turq, dhe asaj qe them une qe jo gjithe arabet e turqit jane perdhunues?
    Nuk thashe qe te gjithe jane dhunues,por 100% e dhunimeve ne Oslo,dhe mbi 90% e dhunimeve ne Norvegji jane bere nga emigrantet qe kane ngjyre(shqiptare asnje).
    E pe videon dhe zedhenesen e policise se Oslos apo vetem ja fut kot kshtu.
    Dhe ne fund beje veten norvegjez,vetem per 5 minuta ne vend te baballareve ose vellezerve te ketyre femrave te dhunuara dhe pastaj me shkruaj ti mua per "evropianizimin" e shpellareve afgan,pakistanez,arab e turq.

Faqja 46 prej 50 FillimFillim ... 364445464748 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •