Close
Faqja 47 prej 50 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 496
    Tani lexova pak me shume per ate shifren 100% qe solle ketu se mu duk e cuditshme. Perqindjet mund ti shikosh me mire te dokumenti origjinal te ciles i refereohen ato faqe pa pike vlere ku merr ti informacione. https://www.politi.no/vedlegg/lokale...dlegg_1309.pdf

Ne faqen 54 e ke me perqindje. Nga 152 perdhunime, 38% e perdhunimeve jane bere nga norvegjeze. 13.7% nga europiane te tjere. 19.8 afrikane, 14.5 lindja mesme, 11.5 aziatike, 2% amerikane.

Ajo "100%" i perket "perdhunimeve me dhune fizike" ku behet fjale per 5 afrikane ne total. keto krime po jane 100% nga afrikanet pasi 5 afrikane kane bere 6 perdhunime te tilla. Dhe ti per keta 5 afrikane thua qe afrikanet jane perdhunues te gjithe dhe bejne cdo perdhunim ne Oslo.

Gjithashtu meqe permende turqit. Me ca kuptova nga perkthimi, turqit kane bere vetem 4 perdhunime, kurse suedezet 5. Pra duhette heqin suedezet te paret, pastaj turqit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 23-04-2012 mė 16:05

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Mendon qe jam postues i lajmeve bulevardeske te verdha.?

Shko kerko ne internet per kete engjull te quajtur Eva Helgetun(14 vjeq ,e cila u vetvra pasiqe u dhunua nga 3 somalez bythzinj),e pastaj eja e flasim.

P.S.BTW Aftenposten eshte gazeta kryesore ne Norvegji dhe NRK1 qe e solla videon qe ti nuk e shikove fare eshte TV norvegjeze(kryesore)

http://www.thelocal.no/page/view/cou...oubles-in-oslo
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    vazhdoni vazhdoni se ne rregull jeni.
    futuni ne grupin e injoranteve qe i fusin te gjithe ne nje thes.
    ne grupin e injoranteve qe u japin stereotipe te gjitha kombesive....

ta dini mire se stereotipi me i perhapur per shqiptaret eshte kriminel (per meshujt) dhe kurve (per femrat)....
    ju pelqen?????????

MUA JO. prandaj nuk arsyetoj si ju.
    Vasudhaiva Kutumbakam

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    vazhdoni vazhdoni se ne rregull jeni.
    futuni ne grupin e injoranteve qe i fusin te gjithe ne nje thes.
    ne grupin e injoranteve qe u japin stereotipe te gjitha kombesive....

ta dini mire se stereotipi me i perhapur per shqiptaret eshte kriminel (per meshujt) dhe kurve (per femrat)....
    ju pelqen?????????

MUA JO. prandaj nuk arsyetoj si ju.
    Fatlumin e keshilloj qe te hapi nje zyre dhe te kerkoje riatdhesimin e 20mij prostitutave shqiptare ne mbare europen.

Nese doni referencat per kete numer, kerkojeni ne google kete librin "Global Lockdown: Race, Gender, And The Prison-Industrial Complex
    By Julia Sudbury"
    Ketu i keni te gjitha statistikat.

Nuk ka popull me te abuzuar dhe me te poshteruar ne Europe se populli jone....
    Ne te njejten kohe jemi dhe popull qe i ofendon rracat e tjera, mjafton fakti qe rracat e zeza ne i therrsim me percmim byth zinj.
    .

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

derjansi

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    beni ky asht proserb, ne pamfletin e tij flet per zhdukjen e shqiptarve nga ballkani, na qun kancer i europes dhe thot serbet kishin te drejte em masakru shqiptar dhe duhet ta vazhdojn masakrimin deri en zhdukjen tone.

ky asni zezak nuk vrau vec te bardhe
    e di o inderuar qe skandinavet jan pro serb ket e kam vertetuar se pse kam jetu nje koh ne dnimark dhe suedi un nuk them se ky ska pas urrejtje ndaj shiptarve por un them se te jesh kunder te huajve sesht as pak mekat un jam kujnder te huajve

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    e di o inderuar qe skandinavet jan pro serb ket e kam vertetuar se pse kam jetu nje koh ne dnimark dhe suedi un nuk them se ky ska pas urrejtje ndaj shiptarve por un them se te jesh kunder te huajve sesht as pak mekat un jam kujnder te huajve
    Skandinavet nuk jane pro serbe ,pore skandinavet jane proamerikane .Per 20 vjetet e fundit skandinavet kane ndjeke politiken amerikane ndaj shqipetareve .

Shqipetaret si popull se pari duhet ta duane veteveten ,dhe mandej te mendojne se c'ka thone te tjeret per ne .

Po qe se shqipetaret ,do ti kishin punet e veta ne rregull mua personalishte nuk me ha palla se c'ka po thote skandinavi apo evropiani.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin

Shko kerko ne internet per kete engjull te quajtur Eva Helgetun(14 vjeq ,e cila u vetvra pasiqe u dhunua nga 3 somalez bythzinj),e pastaj eja e flasim.

P.S.BTW Aftenposten eshte gazeta kryesore ne Norvegji dhe NRK1 qe e solla videon qe ti nuk e shikove fare eshte TV norvegjeze(kryesore)

Shteti Norvegjes eshte vete fajtore ,per marrjen e nje numri te madhe te samolezeve si azil. Ajo qe eshte edhe me interesante , se nje punetore turke, shqipetare, apo ish Jugosllave, e kishte shume veshtire te marre nenshtetesi norvegjeze , daneze apo suedeze , kurse keta bythzi, samolez ,libanez ,irakiane ,avganistan palestines , merrnin menjehere nenshtetesine,pa asnje kushte ,pa asnje problem Kete ju ka mundesuare vete shtetet skandinave .

Ne kete menyre shtetet skandinave e kane kerkuare qe dikush nga bythzite ti dhunoje .

Nje emigrante ,turke , shqipetare apo ish Jugosllave ,per nje kriminalitet shume te vogel rrezikon te largohet me dhune nga skandinavi a, kurse keta bythezi , edhe pse bejne dhunime, krime ,terrorizem ,nuk kane te drejte ti largojne nga skandinavia .

Shume mire va bejne skandinaveve .

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin

Statistikat nuk behet as me video, as me artikuj dhe as me foto. Erdhe duke folur per 100% perdhunime ne Oslo nga emigrantet dhe te doli genjeshter. Statistikat bazohen te shifrat e polisice se Oslos.

Mund te sjell edhe une nje foto te nje afrikani me kostum dhe cante ne dore. Do biesh dakort qe gjithe afrikanet jane biznesmena?

Statistika eshte shkence me vete, por interpretimi i statistikave eshte gjithashtu art me vete dhe mund te behet sipas qefit. Prandaj te sugjeroj qe mos i lexo perciptas statistikat e sidomos artikujt qe pershkruajne statistikat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shteti Norvegjes eshte vete fajtore ,per marrjen e nje numri te madhe te samolezeve si azil. Ajo qe eshte edhe me interesante , se nje punetore turke, shqipetare, apo ish Jugosllave, e kishte shume veshtire te marre nenshtetesi norvegjeze , daneze apo suedeze , kurse keta bythzi, samolez ,libanez ,irakiane ,avganistan palestines , merrnin menjehere nenshtetesine,pa asnje kushte ,pa asnje problem Kete ju ka mundesuare vete shtetet skandinave .

Ne kete menyre shtetet skandinave e kane kerkuare qe dikush nga bythzite ti dhunoje .

Nje emigrante ,turke , shqipetare apo ish Jugosllave ,per nje kriminalitet shume te vogel rrezikon te largohet me dhune nga skandinavi a, kurse keta bythezi , edhe pse bejne dhunime, krime ,terrorizem ,nuk kane te drejte ti largojne nga skandinavia .

Shume mire va bejne skandinaveve .
    Ti dashje pa dashje mendon njesoj si Breivik,
    ai nuk fajeson vete emigrantet per gjendjen, ai fajeson vete norvegjine, shtetin, strukturat e propagandes liberale, etj etj.
    Dhe vepra e tij flet vete, ai nuk sulmoi nje grup te huajsh, ai sulmoi nje grup TE RINJSH bashkekombas aktiviste te nje partie liberale.
    Theksoj te RINJSH sepse nuk ishin femije.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    veshtire te gjesh me shume hipokrizi ne nje shkrim prej 2 rrjeshtash...

njelloj sikur une te thoja: i urrej meshkujt qe jane te gjate mbi 1.90... oooops. i tille jam edhe vehte...

ti zoteri je (apo ke qene) i huaj ne vendin ku ke jetuar, dhe thua qe je kunder te huajve????????

sa gje pa kuptim...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 47 prej 50 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •