Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Taksë për të hyrë në Skrapar 20/04/2012 12:25

Problemi eshte ketu: Ka nje takse qarkullimi te vendosur nga zyrat rajonale e cdo qarku me sa di. A mund te taksohesh dy here per te njejtin artikull!?
    Lapsus apo matufepsje e administrates.

Çdo automjet që nuk ka targën e Skraparit po paguan dhe do të paguajë taksë që varion nga 200 deri në 500 lekë.

Ndërsa turistet që do të frekuentojnë kanionet e famshme të zonës duhet të paguajne 8 euro. Keto masa aplikohen në qytetin e Çorovodës, pas një vendimi të këshillit bashkiak, që kërkon në këtë mënyrë të shtojë të ardhurat dhe fondet për mirëmbajtjen e rrugëve.

“Jemi detyruar të parashikojmë këto tarifa kryesisht për shkak të automjeteve të tonazhit të rëndë që duke kaluar në bulevardin e qytetit e shkatërrojnë atë. Këto tarifa synojnë të grumbullojnë në arkën e bashkisë të ardhura shtesë, në mënyrë që të riparohet asfalti”, deklaroi Shqiponja Dako, shefe e zyrës së financës në Bashkinë e Skraparit.

Aplikimi i taksave ka sjellë përshjellim tek drejtuesit e mjeteve që vijnë me shumë mundim deri në këtë qytet për shkak të rrugës së shkatërruar.

Në taksim janë përfshirë mjetet që zhvillojnë biznes, ndërkohë që bashkia po përgatit një listë taksash shtesë edhe për turizmin.

Top-chanel

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Po makinave me targat e reja si u behet, targat e reja nuk kane indikim te rrethit qe i perkasin!?

Pastaj ce kemi kete ne Shqiptaret, 2-3 fish cmiment per turistet. Apo qe ti trembim heret !?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po ai turist qe shkon ne skrapar mir ja bojn lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Keta Skraparajanasit po dojkan me lyp statusa te veqant e autonomi nga shqipnia me duket A nuk pagujn edhe ne shqiperi taksa per rruge kur regjistrohen kerret a vetem ne kosove e kemi kete gjobe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ti ke qene ndonjehere ne Skrapar?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Ti ke qene ndonjehere ne Skrapar?
    as nuk e kam ne men me shku lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Tani qe e nxorren kete rregull, te gjithe tregtaret, te gjithe turistet, te gjithe skaparllinjte qe jetojne ne qytete te tjera, do mendohen dy here para se te vene ne Skrapar. Dhe Skapari do te kthehet ne nje zone akome me te izoluar se sa ka qene.

Ky eshte lajm i mire per rrethet e tjera te Shqiperise qe do te perfitojne nga biznesi e turizmi qe shkonte me pare ne Skrapar.

Do te korrin ate qe po mbjellin. Nuk do te kaloje shume kohe dhe kur te bier aktiviteti ekonomik lokal dhe qytetaret e Skraparit te akuzojne pushtetaret e tyre lokale per kete rregull.

Albo

Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Jemi detyruar të parashikojmë këto tarifa kryesisht për shkak të automjeteve të tonazhit të rëndë që duke kaluar në bulevardin e qytetit e shkatërrojnë atë. Këto tarifa synojnë të grumbullojnë në arkën e bashkisë të ardhura shtesë, në mënyrë që të riparohet asfalti”, deklaroi Shqiponja Dako, shefe e zyrës së financës në Bashkinë e Skraparit.
    Po sikur te ndalohet qarkullimi i autemojeteve te tonazhit te rende ne bulevardin e qytetit?

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pse ka shqiperia Skrapar??
    ( )

Sidoqoft, per mendimin tim ja kan fut kot me ket taks.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    as nuk e kam ne men me shku lol
    Bravo!

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po sikur te ndalohet qarkullimi i autemojeteve te tonazhit te rende ne bulevardin e qytetit?
    Epo kjo qe thua ti eshte zgjidhje me mend!
    Pushtetarve tane sikur s'u ka hije te menduarit, u dhemb koka po te mendohen!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •