Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Xhixho,
    si e kemi partin?
    Partinë të fortë e kemi, martë nga ditët e Brarit ishalla o zot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Te kuptoj,dhe kanionet e Skraparit, ja vlen te vizitohen, jane vertet te bukura, por cfare kushtesh afron bashkia e Corovodes per kete turizem qe ve taksa?

P.sh tani po te vesh ne plazh ketu nuk paguan taksen e hyrjes, se nuk te afrohet asnje sherbim per publikun. Nuk eshte sezoni.
    mia@, me taksen e caktuar nuk jam as une dakort sic edhe e kam shprehur. Mbase 1 tarife modeste, gjithnje nese konributet administrohen me korrektesi, per te ndihmuar ne zhvillin e turizmit te zones. Mundesite e turizmit nuk jane te shumta por edhe te pakta nuk jane ne Skrapar!

Disa nga ju nuk gjykuan taksvenijen por vendin. Une ketu nuk jam dakort, te pakten per mua, Skrapari ka vende qe ja vlen te vizitohen. Per turizem malor ka opsine goxha. Pra si vend nuk eshte i keq, por si e tere Shqiperia, eshte viktim e administrimit te dobet nga drejtuesit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Ku bije skrapari?

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Hahahahahaha.

Kam qesh me lot kur lexova per taksen e Skraparit. Jam kurioz te di statistikat e turizmit ne qytezen e Skraparit.

Hahahahahahahaha. Shume i nolte si veprim.

Eshte i mrekulleshem edhe Albo kur arsyeton humbjet qe do te kete Skrapari dhe rritja e te ardhurave e qyteteve perreth.

Hahahahahahahahaha. Skrapari super.

Go Go Skrapari !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •