Close
Faqja 9 prej 43 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 421
    i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin

Shkruante qe burri nuk guxon te vishet si femra. Po pse bejne keta keshtu?!
    Mos u habitni ne kohen e luftes te kosoves goxha bura u veshen si gra!
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    Mesa kam lexuar disa postime te antarit BANI mendoj se luan nje loje te flliqte ne forum,kundra islamit edhe ate si musliman ?? kujdes shkrimeve te tija!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po mire nje gje se mora vesh une nga e gjith kjo .... Si e ndaloi muhameti fotografine kur fotografia ka dale ca si shume windfall vjet pas arabit te shkretetires
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Klasike fare
    Deklasim total
    Ēka ki o 'SCION' u ftohe nga mend apo ēfarė?! Duhet tė kesh turp se si pėrqesh me diēka qė mbi 1miliard njerėz pėrkrahin,tė shtresave tė ndryshme.

Thuj nuk mė pėlqen,nuk jam me kėtė,nuk e pėrkrahi etj e jo tė pėrqeshėsh e tė nėnvlersosh,pėr mė shumė thirresh nė Tolerancė Fetare.

PAQE!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    une kam nje dyshim qe ato hadithe qe shkoqitin deri ne detajin me preciz namazet dhe cfare bejme saktesisht ne secilin namaz nuk ekzistojne..prandaj dhe e bera pyetjen ..pasi nuk i kam hasur kurre ato,
    megjithate ti nuk je i detyruar qe te lodhesh me gjera qe te kerkojne te tjeret dhe une te kerkoj falje edhe per mundin qe bere me sjelljen e haditheve per kohet e namazeve ,
    sidoqofte mendoj qe trajtimi i qindra haditheve se kush prej tyre flet per detajet e namazit e kush jo ...e pastaj trajtimi i transmetuesve se kush eshte besnik e kush jo ,..e pastaj arritja ne konkluzionin se kush eshte Sahih e kush jo e bejne kete fe teper te veshtire ..duke pasur parasysh qe me vone edhe dijetaret mund te bijne ne kundershtim me njeri tjeterin per ato konkluzione (pasi kjo nuk eshte gje e rralle)...biles ndodh shpesh...
    '
    ezani per shembull ka pesuar shume here ndryshime ,..

Paqe !
    Sė pari misioni im ėshtė tė derdhi djersė nė transmetimin e Islamit aty ku dikush me mendjeprehtėsi e kėrkon dhe pėrderisa nuk tė ulė poshtė si qenie njerėzore e filan pėrkatėsisė.

Sa i pėrket bindjes tuaj ajo ēfarė unė mendoj ėshtė se kjo bindje ėshtė formuar tek ju si shkas i asaj qė nuk keni parė Hadithe tė tilla,me gjithė angazhimin tuaj tė madh nė disa ēėshtje tė Hadithit.
    Analizimi i njė Hadithi vėrtetė qė kalon nė hapat qė ju i keni cekur por edhe nė hapa tė tjerė esencial gjithsesi,dhe ajo pse neve na duket monotone dhe mjaftė e rėndė qėndron nė faktin se ne jemi rritur nė njė frymė tė Islamit minimal pėr shekuj me radhė edhepse ka pasur aty kėtu dijetar shqiptar si shejh Albani,All-llahu e mėshiroftė.

Pastaj tek ne gjenealogjia nuk ėshtė nė vlerė sikur tek popujt arab,p.sh. tek ne nuk mbajnė prejardhjen familjare tė njerėzve apo nga njė histori tė shkurtėr pėr secilin person: Lidhur me personalitetin e tij,edukatėn etj.
    Ja,kėtu nė Kosovė pėr familjen time kam shėnuar unė sepse askund nė qytet,as nė Kosovė nuk kam parė njė arkivė qė lė mbresa,por shtetet tjera i kanė kėto gjėra.

Sa i pėrket 'ezanit' dhe ndryshimeve tė tij,cilat janė ato ndryshime?!!

PAQE!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Cila eshte e verteta ?
    Nuk ka te vertet apsolute,ajo eshte subjektive.Te thuash qe e verteta eshte vetem ne religjionin tend Islamin mesiguri eshte falsitet, pershkak te ngushtimit drastik te perceptimit.

P.sh: Dicka qe UNE e kam ne anen e majte, per TY eshte ne anen e djathte.
    Subjektivisht te dy kemi te drejte.
    Objektivisht ajo eshte ne mes,por kjo nuk e eliminon te verteten tone subjektive.
    Keshtu qe te dy kemi te drejte.
    Problem prespektive.

Kapishi ?
    I nderuar tek kjo pjesa e fundit e konkluzionit ke folur si njė shkencėtar i vėrtetė. Kurse sa i pėrket Islamit,Kur'anit ajo ėshtė e vėrteta absolute qė pėr 14 shekuj nuk ka ndryshuar asnjė simbol tė vetėm dhe do vazhdojė kėshtu deri nė Kijjamet,fjala e All-llahu ėshtė gjithmonė dhe pėrgjithmonė e vėrtetė.

PAQE!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Qysh pse osht mekat fotografija?!

'Sepse eshte mekat'...
    Kush tha se fotografia ėshtė mėkat?!

PAQE!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga biligoa Lexo Postimin
    Mos u habitni ne kohen e luftes te kosoves goxha bura u veshen si gra!
    Eh,SubhaneAllah feja e All-llahut ėshtė e gjerė,por ja njerėzit nguten!

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Mirdita dhe mire se ju gjeta......

Kjo i drejtohet zoteri Shabanit !

I nderuari Bani,

Mbasi qe jeni i prire pas argumenteve, dhe i keni impresionuar dukshem do forumist me "argumentet" mahnitese, kisha patur qejf dhe deshire te bindem edhe une nga argumentet e tua, se paku sa i perket ndalesat qe i keni cituar ketu ne kete rubrike.

Mundesisht, mund te me sqaroni se cka po ndodh, nese nje burr musliman ja zgjat doren nje gruaje muslimane ???, kuptohet, me argumente.....

faleminderit.....
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    I nderuar tek kjo pjesa e fundit e konkluzionit ke folur si njė shkencėtar i vėrtetė. Kurse sa i pėrket Islamit,Kur'anit ajo ėshtė e vėrteta absolute qė pėr 14 shekuj nuk ka ndryshuar asnjė simbol tė vetėm dhe do vazhdojė kėshtu deri nė Kijjamet,fjala e All-llahu ėshtė gjithmonė dhe pėrgjithmonė e vėrtetė.
    Pyetjeper Eltyonyn, Islaminfo dhe njohesit e islamit:

PAQE!
    Ne cilin vit ka vdekur Muhamedi?

Ne cilin vit eshte perfunduar Kurani si liber dhe kush eshte autori (kush e shkruajti ne leter)?
    Ne cilin vend?
    A egziston origjinali?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 9 prej 43 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •