Mesa kam lexuar disa postime te antarit BANI mendoj se luan nje loje te flliqte ne forum,kundra islamit edhe ate si musliman ?? kujdes shkrimeve te tija!
Po mire nje gje se mora vesh une nga e gjith kjo .... Si e ndaloi muhameti fotografine kur fotografia ka dale ca si shume windfall vjet pas arabit te shkretetires
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ēka ki o 'SCION' u ftohe nga mend apo ēfarė?! Duhet tė kesh turp se si pėrqesh me diēka qė mbi 1miliard njerėz pėrkrahin,tė shtresave tė ndryshme.
Thuj nuk mė pėlqen,nuk jam me kėtė,nuk e pėrkrahi etj e jo tė pėrqeshėsh e tė nėnvlersosh,pėr mė shumė thirresh nė Tolerancė Fetare.
PAQE!
Sė pari misioni im ėshtė tė derdhi djersė nė transmetimin e Islamit aty ku dikush me mendjeprehtėsi e kėrkon dhe pėrderisa nuk tė ulė poshtė si qenie njerėzore e filan pėrkatėsisė.
Sa i pėrket bindjes tuaj ajo ēfarė unė mendoj ėshtė se kjo bindje ėshtė formuar tek ju si shkas i asaj qė nuk keni parė Hadithe tė tilla,me gjithė angazhimin tuaj tė madh nė disa ēėshtje tė Hadithit.
Analizimi i njė Hadithi vėrtetė qė kalon nė hapat qė ju i keni cekur por edhe nė hapa tė tjerė esencial gjithsesi,dhe ajo pse neve na duket monotone dhe mjaftė e rėndė qėndron nė faktin se ne jemi rritur nė njė frymė tė Islamit minimal pėr shekuj me radhė edhepse ka pasur aty kėtu dijetar shqiptar si shejh Albani,All-llahu e mėshiroftė.
Pastaj tek ne gjenealogjia nuk ėshtė nė vlerė sikur tek popujt arab,p.sh. tek ne nuk mbajnė prejardhjen familjare tė njerėzve apo nga njė histori tė shkurtėr pėr secilin person: Lidhur me personalitetin e tij,edukatėn etj.
Ja,kėtu nė Kosovė pėr familjen time kam shėnuar unė sepse askund nė qytet,as nė Kosovė nuk kam parė njė arkivė qė lė mbresa,por shtetet tjera i kanė kėto gjėra.
Sa i pėrket 'ezanit' dhe ndryshimeve tė tij,cilat janė ato ndryshime?!!
PAQE!
I nderuar tek kjo pjesa e fundit e konkluzionit ke folur si njė shkencėtar i vėrtetė. Kurse sa i pėrket Islamit,Kur'anit ajo ėshtė e vėrteta absolute qė pėr 14 shekuj nuk ka ndryshuar asnjė simbol tė vetėm dhe do vazhdojė kėshtu deri nė Kijjamet,fjala e All-llahu ėshtė gjithmonė dhe pėrgjithmonė e vėrtetė.
PAQE!
Mirdita dhe mire se ju gjeta......
Kjo i drejtohet zoteri Shabanit !
I nderuari Bani,
Mbasi qe jeni i prire pas argumenteve, dhe i keni impresionuar dukshem do forumist me "argumentet" mahnitese, kisha patur qejf dhe deshire te bindem edhe une nga argumentet e tua, se paku sa i perket ndalesat qe i keni cituar ketu ne kete rubrike.
Mundesisht, mund te me sqaroni se cka po ndodh, nese nje burr musliman ja zgjat doren nje gruaje muslimane ???, kuptohet, me argumente.....
faleminderit.....
albanish by nature
Krijoni Kontakt