kurse une u them
do iki
e shyqyr thone![]()
kurse une u them
do iki
e shyqyr thone![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Sot kam pa nje strange dream, nightmare. Sikur me vodhen cunin Brenda 2 secondash. Sikur isha ne nje vend si tip mall, po cuni ishte ca me I Vogel se c'eshte tani. Ma moren sa ktheva koken. Lol. Mire qe ra celli, per t'u zgjuar se kushedi cdo ishte bere! Gjeja e pare qe bera, kontrollova cunin te dhoma e tij. lol
lol pink tani me kujtua nje ngjarje qe ndodhi pasi linda. Duhet ta coja vajzen tek doktoresha pas nje javesh...sic e dim javet e para pas lindjes jan me te veshtira...je pa gjume, e lodhur, ske kohe te hash etje...nejse duhet ta coja un tek doktori sepse burri ishte ne pune...e pyeta motren te shikonte vajzen e madhe se ajo te torturon ne publik, nuk rri ne asnje vend dhe vdes te preki cdo gje...nejse kemi dy "car seat" sigurisht ne makin, ajo nga ana e shoferit eshte i vajzes te madhe...ajo nga ana e pasagjerit eshte i vajzes se vogel...so mire dyll e verdh qe isha dhe pa energji e nis makinen me kujdes...parkoj dhe ngaqe jam mesuar qe gjithemone te zbres vajzen e madhe nga ana e shoferit...hap deren dhe e shikoj bosh...me shtrengohet zemra dhe uleras, ohhh my goddd...mendoja sikur nuk e lidha vajzen e vogel dhe me kishte ren posht...pas nje sekonde me kujtua qe nga ana tjeter e kisha car seat te saj lol...por sme harrohet panikimi ne ate moment, u bera te vras veten![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Hall i madhe na ka zene, hall bebushash.
Vajza ime qe ne momentet e para te jetes u ngjit pas ketij arushi dhe tani nuk e ndan nga dora ne asnje moment, nuk e ze gjumi pa te, por problemi qendron se nqs te gjithe femijet mbajne pipeza ne goje kjo e imja perdor cepat e arushit si pipez dhe e mban gjithe diten ne goje dhe nga nje cep ne cdo dore ne gatishmeri per ti futur ne goje nqs ajo qe ka ne goje bie.
Eshte bere per ne gjeja me e shtrenjte, po e humbi , do jete tragjedi per ne.
Vajtem te bejme komande ne dyqanin ku e bleme, beme komande edhe dy , po kane disa muaj qe po na sjellin verdalle.I kemi blere me dhjetera dudura te tjera , po nuk i pranon, do vetem arushin dhe pike.
Problemi eshte se duhet lare c'do dite dhe derisa te thahet duhet kohe dhe jemi te detyruar c'do dite te veme makinen vetem per dudune dhe te gjejme momentin kur ajo nuk e ka mendjen se ndryshe qan dhe nuk e leshon nga dora.
Nje dite kisha vene makinen e larjes me dudune dhe kjo ka qef te luaj me butonat e makines dhe kur per nje moment ndalet, shikon e habitur nga xhami dhe shikon dudune, fillon ti bie xhamit, te qaje me te madhe, po i torturoja dudune, ulerima derisa ndaloi procesi dhe e lashe ta nxirrte vete, e merrte e shtrengonte , e ven perpara fytyres dhe flet me te.
O zot , o zot, halle femijesh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 11-04-2012 mė 04:46
Cfare ke maria? Pa brockulla?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
my almost 2 month old boy //// ka filluar te me buzeqeshii... oh he melts my heart
![]()
e qe thoni ju ngaqe femijet sot shohin sh tv dhe shpesh edhe ne jemi indiferent se cfare jane duke pare...keta te mite kane pare skena dashurie.(te kuptohemi brenda normave)
ne kopshtin e tyre kane plas ciftet,jo kjo do martohet me kete jo ajo do kete por ai sdo...dhe keshtu edhe ne shtepi keta te mite ngacmojne njeri tjetrin duke thene...Sofia do martohet me ty se me ka thene mua,jo ja kthen tjetri Paola do martohet me ty...e kshu hidh e prit
ne keto muhabete...i thote vellai vellait...ti do martohesh me ket edhe do besh ohhh.
Uaaaa ueee i thashe vetes e alarmuar...........nderkohe cunit i them se si e kupton ai kete.....edhe ai filloi shpjegimin...eshte nje cun ketu (dhe me gisht tregonte mbi jorgan),eshte dhe nje vajz ketu(dhe me gisht percaktonte vendin e vajzes afer cunit)... dhe bejne ohhhh.....................dhe pastaj qeshte me te vellane.
padjallezia qe kane i bene te lezetshem![]()
Krijoni Kontakt