tanii ene femija sdo kufje ne vesh me nigju muzike gjithe diten...para se te fle ti kendoj mama nuk o keq Oj pink![]()
tanii ene femija sdo kufje ne vesh me nigju muzike gjithe diten...para se te fle ti kendoj mama nuk o keq Oj pink![]()
Eniii
Urime nga zemra
Pa na thuaj pak kujt i ngjan me shume?![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
po rexhina hajt mos kij merak se dhe ti se shpejti
Flm Pinkdo shkoj tek babies are us te shoh njehere se e kam shume afer nga ktu ku jetoj .
lol un do te doja po se kam zerin e bukur :P
Flm Banesaxhie :-)
Flm Stern
Mua normale lol .. po ka dhe nga i jati ;-)
Te te rroje enni e me jete te gjate!![]()
Feelings change - memories don't.
shume flm Mia![]()
Ta kesh me jete te gjate eni, po cfare e ke se nuk e mora vesh? Nuk ka rendesi zeri melodioz,mjafton zeri i mamase, mua kur me mbarohej stoku i kengeve qe dija ja fusja popullorce, e ra faja nga fiku e ra si top llastiku ne tre te nates ,ose e kendoja napolonin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-02-2012 mė 11:12
Me jete te gjate eni. U rrit i shendetshem e i lumtur prane prinderve!
Nuk di a eshte brockull apo shprehi e keqe por vajza ime ka fillu te beje probleme tani. Po sia plotesuam kerkesa gjuan perdhe gjithe inat cfaredo qe ka ne dore. Nuk e ka pare kurre dike te beje nje gje te tille dhe nuk e kuptoj prej nga i erdhi. Edhe me shume me ben nervoz babi i saj qe vdes se qeshuri sa here ajo e ben kete. Pastaj ajo trimerohet, qeshet dhe fillon te kerkoje rrotull gjera qe ti marre e ti hedhe pertoke .
AUTOCHTHONOUS
Jo, jo cfare te lavdruari. Une jo te pakten,.....madje edhe me shqetson kjo gje. Babi qeshet po une merrem me shume me te, pra do duhej te ndikohej me shume nga une.Nuk do te isha merzitur po ta bente pasi te filloje kopshtin ose te pakten sikur ta dija se e ka pare ndonje femije ti hedhi gjerat. Do te thoja epo u mesua atje.
Po une endem me vetem 5 familje, vetem dy prej tyre kane femije-bebe, dhe sme kujtohet te kete perplase ndonjehere pertoke gjerat ndonje nga femijet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 19-02-2012 mė 11:57
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt