Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 111
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    hallall suedezve e ishalla hapin syte dhe keto muterat etj austriak gjerman italian francez etj qe te sjellin sa me shume studente e nxenesa ne shqiperi tna pastrojne sepse puna nuk te ben dem .
    Ja cfare nxorem si konkluzion

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin

Ja cfare nxorem si konkluzion
    po pse, keq e ka?

e pash ne lajme dje

turp, turp i madh
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Lordlover Lexo Postimin
    Banorët po të kishin pasur dëshiren do të dilnin edhe pa ardhur skandinavet, e së paku kur kane filluar ata me pastrimin tu bashkangjiten.
    Un e kuptoj thelbin e asaj qe ke dashur ta thuash, por aq sa ma pret mendja mua, nuk shof rrebtesi ne fjalet e gazetares këtu, çprisje tu thotë ju lumtë qe nuk u bashkangjitet? te lutem veprimi i qytetarëve në këte rast ishte per çdo kritikë.
    Ky grup pas një muaji ndoshta do të bej te njejten gjë ne ndonje qytet tjeter dhe mund tu ndodhë e njejta. Njeriun më shumti në jetë e mesojnë gabimet e veta, andaj kritika për të mirë, ne kuptimin pozitiv është shumë e dobishme per individin po edhe per shoqerin. E si e the edhe ti ne fund fare po të kishte apeluar gazetarja te banoret qe ditet ne vijim tu bashkohen suedezve, do të ishte mirë.
    Mendoj qe per pastertine ne qyetet shqiptare, duhet bërë shumë me shumë, duhet pasur emisione speciale neper mediat elektronike, duhet mbajtur orë te veqanta në shkolla e ku ta di un shumë e shume menyra tjera, sepse niveli i pastertise ne trojet shqiptare len shumë për tu deshiruar.
    Per mendimin tim gazetarja duhet te jipte lajmin pa komentuar c'benin banoret e lagjes. Kjo e fundit ishte e panevojshme. Nuk behet pune pse te thote tjetri eshte turp. S'eshte nevoja me e permend, kjo dihet qe eshte turp te kesh aq shume plehra perpara shtepise. Po ashtu jam dakort qe duhet te kemi ligje shume me te rrepta ndaj ndotjes se ambjentit. Jane ligjet qe e bejne njeriun te mendoj dysh perpara se te hedh plehra ne ambjent. Kam jetuar me shoqe te huaj, edhe pa pastertia e saj per dhomen sesi nuk i bente pershtypje me cudiste. Nuk mbaj mend asnjehere ti kem thene asajt hajde se do pastrojme dhomen, por filloja vete. Ne fillim isha e vetmja qe pastroja, ajo duke kuptuar qe pastrimi eshte dicka qe bej u mesua me mua edhe fillonte te pastronte mbas meje. Dhomen ajo e mban shume pis por perjashta nuk hedh asnje gje te vogel. Po ashtu une kur kam ardhur si femije ne amerike, ne fillim nuk e kisha per gje te hidhja gjera ne ambjent, por u mesova duke pare shoqerine qe kjo s'eshte mire edhe vetevetiu gjithmone kerkoja koshin e plehrave. Cfare ka me teper ajo si amerikane ndaj meje si nje shqiptare...?! Ligjet. Nga ligjet vjen menyra e llogjikes qe duhet ta mbaj paster ambjentin. Nuk eshte dhe aq fajtor populli, por duhet te mesohet.

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Soni si duhet te kerkohet aktivizimi i qytetareve ?
    Me i thene turp te keni jo njehere. T'me thoj dikush pastro se eshte turp une nuk e bej.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Mos ja fusni kot, banoret paguajne taksen e pastrimit, eshte pergjegjsi direkte e shtetit pastrimi i plehrave.
    Shuplaka e suedezeve eshte kunder shtetit ngordhesire jo kunder banoreve.
    S'kam pare une ne europe qe banoret te pastrojne rruget, 20 vjet i kalova.
    Ka ndonjeri ketu te me shpjegoje mua per ca djallin paguhet taksa e pastrimit nga popullsia

Apo dhe te paguaj para per pastrim, dhe te pastroj po une he, keshtu he????shteti, qeveria, bashkia dhe kompania te marri leket heeeeee
    banoret shtepite e tyre brenda i kane mrekulli.
    nuk eshte pastrimi pune pastoresh protestante, ka per detyre tjeter kush te pastroje, ai qe paguhet per kete pune.

Vari lesht, shtet rumpall.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 07-04-2012 më 08:55

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    Mos ja fusni kot, banoret paguajne taksen e pastrimit, eshte pergjegjsi direkte e shtetit pastrimi i plehrave.
    Shuplaka e suedezeve eshte kunder shtetit ngordhesire jo kunder banoreve.
    S'kam pare une ne europe qe banoret te pastrojne rruget, 20 vjet i kalova.
    Ka ndonjeri ketu te me shpjegoje mua per ca djallin paguhet taksa e pastrimit nga popullsia

Apo dhe te paguaj para per pastrim, dhe te pastroj po une he, keshtu he????shteti, qeveria, bashkia dhe kompania te marri leket heeeeee
    banoret shtepite e tyre brenda i kane mrekulli.

Vari lesht, shtet rumpall.
    Po dal o Billy dal...
    Ke kalu ndonjehere poshte ndonje pallati ne Shqiperi ti cun? O kalo me cader, ose futja vrapit, se te vjen qesja me mbeturina e te le shakull ne vend!

Ne shtetin k*rve e kemi, por edhe si individe duhet te ndergjegjsohemi goxha, ka shume te pisanjos e te pa-edukate. Shoqeria eshte fodulle e te tall po te shohin duke hedhur kanacen e pijes apo letren e sufllaqes ne kosh te plehrave. Mileti akoma hane fara ne mes te bulevardid dhe e bejne vendin sikur e kane dhj*re qente!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Nuk e di ku jeton ti daku, por nese jeton jashte e di 100 here me mire se une, qe banoret nuk pastrojne rruge OK?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Nuk e di ku jeton ti daku, por nese jeton jashte e di 100 here me mire se une, qe banoret nuk pastrojne rruge OK?
    Po ate di shume mire.
    Di edhe qe qytetetaret jane e ndergjegjsuar dhe i perdorin koshat e plehrave qe kane blere ma taksat e tyre. Di qe kur ka ndonje palaco qe ben ndonje krim te vogel e nxjerrin ne pune vullnetare te pastroj rruget e qytetit. Di qe po te ket ndonje rote qe hedh mbeturinat ne mes te rruges po e pa oficeri i keput i gjobe te kenaqshme.

pastaj, pak rendesi ka ku jetoj, po flasim per Shqiperine, e per sojin tone, Shqipetaret!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Situata eshte e ngjashme me krizen e plehrave te Napolit, nuk jane napoletanet te piset, napoletanet paguajne taksen e pastrimit si gjithe italianet e tjere koker me koker, eshte mafia qe fut hundet, merr parate dhe s'pastron asgje.
    Kurse shqiperine e ke fund e krye Napoli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Situata eshte e ngjashme me krizen e plehrave te Napolit, nuk jane napoletanet te piset, napoletanet paguajne taksen e pastrimit si gjithe italianet e tjere koker me koker, eshte mafia qe fut hundet, merr parate dhe s'pastron asgje.
    Kurse shqiperine e ke fund e krye Napoli
    Dikush do te pyeste, 'Pse vetem Napoli i piset', se mafja eshte mafje sic vjedh taksat e Napolit mund te vjedh edhe te Romes.

Ky muhabet e daku, mund te perdrridhet ne 1000000 forma si ti duash ti. Por nga do ta cosh ti, nuk mund te mbulosh faktin, qe ne Shqiperi ka po aq faj populli sa ka edhe qeveria per punen e mirmbajtjes dhe pastrimit te vendit!

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •