e pash ne lajme dje
turp, turp i madh
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Per mendimin tim gazetarja duhet te jipte lajmin pa komentuar c'benin banoret e lagjes. Kjo e fundit ishte e panevojshme. Nuk behet pune pse te thote tjetri eshte turp. S'eshte nevoja me e permend, kjo dihet qe eshte turp te kesh aq shume plehra perpara shtepise. Po ashtu jam dakort qe duhet te kemi ligje shume me te rrepta ndaj ndotjes se ambjentit. Jane ligjet qe e bejne njeriun te mendoj dysh perpara se te hedh plehra ne ambjent. Kam jetuar me shoqe te huaj, edhe pa pastertia e saj per dhomen sesi nuk i bente pershtypje me cudiste. Nuk mbaj mend asnjehere ti kem thene asajt hajde se do pastrojme dhomen, por filloja vete. Ne fillim isha e vetmja qe pastroja, ajo duke kuptuar qe pastrimi eshte dicka qe bej u mesua me mua edhe fillonte te pastronte mbas meje. Dhomen ajo e mban shume pis por perjashta nuk hedh asnje gje te vogel. Po ashtu une kur kam ardhur si femije ne amerike, ne fillim nuk e kisha per gje te hidhja gjera ne ambjent, por u mesova duke pare shoqerine qe kjo s'eshte mire edhe vetevetiu gjithmone kerkoja koshin e plehrave. Cfare ka me teper ajo si amerikane ndaj meje si nje shqiptare...?! Ligjet. Nga ligjet vjen menyra e llogjikes qe duhet ta mbaj paster ambjentin. Nuk eshte dhe aq fajtor populli, por duhet te mesohet.
Me i thene turp te keni jo njehere. T'me thoj dikush pastro se eshte turp une nuk e bej.
Mos ja fusni kot, banoret paguajne taksen e pastrimit, eshte pergjegjsi direkte e shtetit pastrimi i plehrave.
Shuplaka e suedezeve eshte kunder shtetit ngordhesire jo kunder banoreve.
S'kam pare une ne europe qe banoret te pastrojne rruget, 20 vjet i kalova.
Ka ndonjeri ketu te me shpjegoje mua per ca djallin paguhet taksa e pastrimit nga popullsia
Apo dhe te paguaj para per pastrim, dhe te pastroj po une he, keshtu he????shteti, qeveria, bashkia dhe kompania te marri leket heeeeee
banoret shtepite e tyre brenda i kane mrekulli.
nuk eshte pastrimi pune pastoresh protestante, ka per detyre tjeter kush te pastroje, ai qe paguhet per kete pune.
Vari lesht, shtet rumpall.
Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 07-04-2012 më 08:55
Po dal o Billy dal...
Ke kalu ndonjehere poshte ndonje pallati ne Shqiperi ti cun? O kalo me cader, ose futja vrapit, se te vjen qesja me mbeturina e te le shakull ne vend!
Ne shtetin k*rve e kemi, por edhe si individe duhet te ndergjegjsohemi goxha, ka shume te pisanjos e te pa-edukate. Shoqeria eshte fodulle e te tall po te shohin duke hedhur kanacen e pijes apo letren e sufllaqes ne kosh te plehrave. Mileti akoma hane fara ne mes te bulevardid dhe e bejne vendin sikur e kane dhj*re qente!
Nuk e di ku jeton ti daku, por nese jeton jashte e di 100 here me mire se une, qe banoret nuk pastrojne rruge OK?
Po ate di shume mire.
Di edhe qe qytetetaret jane e ndergjegjsuar dhe i perdorin koshat e plehrave qe kane blere ma taksat e tyre. Di qe kur ka ndonje palaco qe ben ndonje krim te vogel e nxjerrin ne pune vullnetare te pastroj rruget e qytetit. Di qe po te ket ndonje rote qe hedh mbeturinat ne mes te rruges po e pa oficeri i keput i gjobe te kenaqshme.
pastaj, pak rendesi ka ku jetoj, po flasim per Shqiperine, e per sojin tone, Shqipetaret!
Situata eshte e ngjashme me krizen e plehrave te Napolit, nuk jane napoletanet te piset, napoletanet paguajne taksen e pastrimit si gjithe italianet e tjere koker me koker, eshte mafia qe fut hundet, merr parate dhe s'pastron asgje.
Kurse shqiperine e ke fund e krye Napoli![]()
Dikush do te pyeste, 'Pse vetem Napoli i piset', se mafja eshte mafje sic vjedh taksat e Napolit mund te vjedh edhe te Romes.
Ky muhabet e daku, mund te perdrridhet ne 1000000 forma si ti duash ti. Por nga do ta cosh ti, nuk mund te mbulosh faktin, qe ne Shqiperi ka po aq faj populli sa ka edhe qeveria per punen e mirmbajtjes dhe pastrimit te vendit!
Krijoni Kontakt