Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654

Rinia shqiptare dhe kultura e pergjithshme

si mendoni ne cfare niveli kane arritur te rinjte e sotem ne mardhenie me kulturen e pergjitheshme? mu duk nje teme interesante prandaj vendosa ta postoje pasi jam vete pjese e nje komuniteti te tille qe ne te vertete po merr permasa gjigande persa i perket injorances (per mungese informacionesh) nje brez per te cilin jeta do te ishte shume monotone ne rast se nuk do te kishin mikun e tyre INTERNETIN,shpetuesin e tyre nga bota reale.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    bravo Ermela sweet !!!!! teme bazike dhe iminente.....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Nje ankese kam une....ne pergjithesi s'dijne me perdor fjalet "te lutem" edhe "faleminderit".

Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    faliminderit per inkuraimin shpresoj qe sadopak te kontriuboj ne ndergjegjesimin e rinise shqiptare dhe shpresoj qe grupmosha ime ta lexoje kete postim dhe te mos bie ne vesh te shurdhet po te ndergjegjesohen edhe ato pasi me te vertete jemi mosha internetit po jo deri ne ate pike saqe ti mbyllim cdo dritare vetes per te ardhmen tane

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    shume teme e pergjithshme; dicka me specifike. I bie te bejme filozofi. Nejse pergjigje shkurt ta jap. Rinia shqiptare eshte me keq se ka qene. Niveli i edukimit ka rene shume, morali po ashtu, veset e keqija jane shtuar etj etj. Nu ke cfare pret nga nje rini qe ndjek big brotherin.
    Moderator, e di vet ti...

Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Nje ankese kam une....ne pergjithesi s'dijne me perdor fjalet "te lutem" edhe "faleminderit".
    edhe kjo shume me vend

Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    ne fakt edhe mediat nuk eshte se e ndihmojne rinine e sotme ee perkundrazi po e shtyne vete ne hapin e gabuar

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Ne si rini jemi neo-otoman.Cdo gje e ndersjellur rreth fenomenit ''kafe'' dhe manise e te mos beri asgje gjate gjithe dites pervec se te ulesh ndenjur per rreth 8 ore dhe te flasesh pa e ditur se per cfare po flitet. Nje tjeter semundje qe u eshte perhapur eshte edhe ndjekja e telenovelave turqish me mustaqe,ku cdo shprehje qe nxjerrin prej goje ata aktore te Hollywoodit Anadollak i marrin per mesime morali.Te mos flasim per higjenen personale ku nje pjese e konsiderueshme mban ere si djath i mykur dhe i hedhin dhe parfum sa per te hequr eren. Nejse nuk po vazhdoj me se nuk ja vlen,kush do ta shohi rinine shqiptare mjafton te veshtroje rruges dhe e plotesojne kuadron
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    Geri ke shume te drejte po ty nuk te shqeteson fare ky fakt? se dhe une adoloshente jam po di te pakten te menaxhoj kohen time

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    I pari qe qohet ne sabah sdin tjeter ēka me mendu veē ēysh me shpik nje fjalė qe me e ba ma interesant para shokeve te tij.

Ja psh ne kosove shtremberimi i fjaleve ju doket mjeshtri rinise se sotme. Ne vend qe te thot Po njeri thon op op njeri. Madje ka qen edhe ne RTV21 nje emision me kete Op op njeri. Qe dikush e Ceku edhe mediat luajn nje rol kyē ne kulturen e rinisė.

Kemi kultura prej me te ndryshmeve, evropiane,skandinave,amerikane,arabiane,skllave dhe si per hajgare keto shprehje po futen ne fjalorin e rinise si virus po shprendahet nga shoqeria ne shoqeri.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •