Ishte ideja e ksaj mazhorance per integrimin e homoseksualve ne shqiperi lol. Biles Berisha propozoi dhe ligjin e martesave gay lol. Ndersa tani ja ku jemi ne 2012 dhe fale ksaj insiative te bthq te vertete te udheheqjes tone po korrim virtytet e 17 majit. Shif kur ta shpalle shpellari dite pushimi lol. Hakkkk ptu.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Endro !!!
Sales ja ka kerku Vrroma kete punen e sumçave, kur rane dakort per ndryshimin e kushtetutes. Edhe Sala si largpames qe eshtee pranoi kushtin e Vrromes.
Doctor 2043 ka te drejte kur thote qe Vrroma do dali pa breke, po une kam fryke se ka per te hyp ne ndonje kamionçine duke kercy e duke u perdredh.
Tashi se kush eshte sumçe, Sala apo Edi, nuk do as men as kalem. E di ti, qe une me te vertete kam filluar t'a besoj akuzen e Vrromes kunder Kristaqit, kur i tha Matilden e ke lone me barre ti ...
![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Ja keshtu ka lezet
Kjo po qe eshte tamam tema e duhur per te diskutuar mbi evenimentet e Rames dhe Berishes
Revolution 1848
Me uniforme do dalin ne parade keta?vetem kete hallna kishte mbet pa u zgjidh
shume gazeta te huaja po kritikojne komentet e zv/ministrit te mbrojtjes ne lidhje me kete parade...
paska thene "do i kapim ne hu"...
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt