Close
Faqja 7 prej 29 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 290
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    edhe Karl Gegen e njifke?
    Pse me ke kujton se flet ti

pse me eshte bo fiksim me u grric me ty
    Se me do fort e pra
    Revolution 1848

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Akoma po zgjat ky diskutim?
    Se kuptoj dot faktin pse jane kaq te mefshte keta racistet e forumit tone.

Nga kane ngjare valle...pu pu

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    me tradhetoi shembulli??? absolutisht jo. e kam thene qe ne fillim qe origjina eshte dicka tjeter...
    mund te kesh gjerman me origjine indiane, spanjoll me origjine filipinase etj etj etj.

ne shkoder ka qene edhe nje shofer me ngjyre. ishte me prejardhje nga ndonje vend afrikan ndoshta, por ka qene i lindur e i rritur ne shkoder.
    edhe emrin e ka pase agron.
    ai per mua ka qene (ose eshte. se ka shume vite qe nuk e kam pare) shqiptar.
    me shume shqiptar se jim belushi...

ky arsyetimi yt dhe i ndokujt tjeter ngecen ne rastet e martesave mikse...
    nje shqiptar qe ben femije me kineze dhe femija lind e rritet ne shqiperi, per mua eshte shqiptar...
    per ty c'eshte? kinez??? apo alien? lol
    O admiral, nuk po flasim per ata qe vijne, asimilohen menjehere, e behen me shqiptar se shqiptari apo me gjerman se gjermani. Po flasim per ata miliona, qe vijne, zhvasin vendin, refuzojne te mesojne gjuhen e kulturen e vendit ku vendosen, kane nje nacionalizem ekstrem, duke u munduar qe te paraqesin kudo traditat e kulturat e tyre, refuzojne te zbatojne ligjet e vendit, me rastin e pare do t'ia kthenin shpinen vendit,e sulmojne me arme vendin etj etj. Dhe keta jane shumica. Ke miliona turq, afrikane, indiane, pakistaneze, arabe, qe refuzojne te mesojne gjuhen e vendit ku kane shkuar, refuzojne te zbatojne ligjet e vendit, dhe duan qe kulturen e tyre t'ia imponojne banoreve te atij vendi.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    O admiral, nuk po flasim per ata qe vijne, asimilohen menjehere, e behen me shqiptar se shqiptari apo me gjerman se gjermani.
    Po per Shqiptaret qe jetojne ne greqi apo Itali e Gjermani, perse nuk e kerkon te njejten gje ti?!!
    Perse ankoheni ju qe shqipetaret ne greqi po asimilohen, po humbin gjuhen zakonet emrat bla bla?

E kuptoni tani hipokrizine tuaj apo jo?!!!!!
    .

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    mua do me pelqente te kish ndenjt homogjene.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Po per Shqiptaret qe jetojne ne greqi apo Itali e Gjermani, perse nuk e kerkon te njejten gje ti?!!
    Perse ankoheni ju qe shqipetaret ne greqi po asimilohen, po humbin gjuhen zakonet emrat bla bla?

E kuptoni tani hipokrizine tuaj apo jo?!!!!!
    Sepse tema eshte per emigrantet qe vijne nga kontinente te tjera ne Evrope. Shqiptaret e greket jane ne Evrope dhe se ca bejne evropianet me njeri-tjetrin eshte pune tjeter. BE ka ne plan jo asimilimin e evropianeve, por ruajtjen dhe financimin e gjuheve e kulturave te Evropes. Kurse arabe, indiane, pakistaneze, afrikane e turq nuk jane evropiane dhe nese duan te rrine ne Evrope duhet te asimilohen menjehere ose te lene Evropen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    Sepse tema eshte per emigrantet qe vijne nga kontinente te tjera ne Evrope. Shqiptaret e greket jane ne Evrope dhe se ca bejne evropianet me njeri-tjetrin eshte pune tjeter. BE ka ne plan jo asimilimin e evropianeve, por ruajtjen dhe financimin e gjuheve e kulturave te Evropes. Kurse arabe, indiane, pakistaneze, afrikane e turq nuk jane evropiane dhe nese duan te rrine ne Evrope duhet te asimilohen menjehere ose te lene Evropen.
    pse nuk rritesh dhe te behesh burre ,te mesosh te mbrosh iden tende ,te mesosh se nese je gabim te ndrsyhosh dhe mos te kesh turp ta terhiqesh.

sa per temen,evropa pa skllever eshte toke e vdekur.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    O admiral, nuk po flasim per ata qe vijne, asimilohen menjehere, e behen me shqiptar se shqiptari apo me gjerman se gjermani. Po flasim per ata miliona, qe vijne, zhvasin vendin, refuzojne te mesojne gjuhen e kulturen e vendit ku vendosen, kane nje nacionalizem ekstrem, duke u munduar qe te paraqesin kudo traditat e kulturat e tyre, refuzojne te zbatojne ligjet e vendit, me rastin e pare do t'ia kthenin shpinen vendit,e sulmojne me arme vendin etj etj. Dhe keta jane shumica. Ke miliona turq, afrikane, indiane, pakistaneze, arabe, qe refuzojne te mesojne gjuhen e vendit ku kane shkuar, refuzojne te zbatojne ligjet e vendit, dhe duan qe kulturen e tyre t'ia imponojne banoreve te atij vendi.
    nese me pyet dikush mua se ke do cilesoja si njerez qe "zhvasin vendin, refuzojne te mesojne gjuhen e kulturen e vendit ku vendosen, kane nje nacionalizem ekstrem, duke u munduar qe te paraqesin kudo traditat e kulturat e tyre, refuzojne te zbatojne ligjet e vendit, me rastin e pare do t'ia kthenin shpinen vendit,e sulmojne me arme vendin, mua do me shkonin nder mend francezet, anglezet, spanjollet, gjermanet etj...
    ti i cileson keshtu indianet, arabet, pakistanezet etj.

FAKTET HISTORIKE ME JAPIN TE DREJTE MUA...

jane europianet (perendimoret) ata qe cenojne me shume kulturat aziatike, sesa aziatiket kulturen europiane...
    bej nje udhetim ne ndonje metropol aziatik dhe pastaj bindesh...
    e kam permendur edhe nje here kete:
    vetem ne bangkok, perendimoret (qe per ty jane viktima) kane hapur afro 70 kisha te kishtera... nderkohe qe ne tere tajlanden nuk ka as 1% te krishtere...
    me gjej nje metropol europjan ku ka 70 tempuj budiste, apo 70 xhami!!!!!!!

ne azi ka filluar te festohet shen valentini, halloween, kane filluar te dekorohen qytetet per krishtlindje...
    me gjej ekuivalencen e ketyre veprimeve ne europe!!!

ti je shume shume i njeanshem dhe aspak objektiv.
    te eshte futur frika ne palce. haha.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po europianet a duhet te asimilohen kur vendosin te jetojne jasht europes?

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Me qe qenka vetem per Europjanet tema, atehere po te bej nje pyetje per shqipetaret qe jetojn jasht europes.

Pra, Shqiptaret qe jetojn ne Turqi ose Amerike, a duhet te asimilohen? perndryshe te largohen nga ai vend qe ndodhen?!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga alDI : 23-03-2012 më 14:26
    .

Faqja 7 prej 29 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •