Close
Faqja 6 prej 29 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 290
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Admiral ,ti kete fakt do duhej ditur me mire se kushdo tjeter! Ke thene qe shume vite jeton ne Itali ,te shohin italianet si italian ty??
    Sma merr mendja , pavarsisht qendrimit dhe pasaportes nese posedon ti je i huaj per ta sepse keshtu eshte ne shtete nacionale e Europa perbehet nga shtetet nacionale.
    Marrim shembullin e jevgeve ,flasin shqip ,jetojne qe qindra vite por ne i shohim si te huaj .perhere ju permendet fakti qe kane ardhe nga India !
    Ne Usa ndryshon sepse eshte perzierje e shume pupujve,atje ndahesh ne baze te races ,i bardhe ,i zi ,hispanik etj
    une nuk jam emigrante i brezit te trete apo te katert...
    sdq sa per rastin tim, nuk me marrin per te huaj, as nga paraqitja e jashtme e as nga gjuha. jam une qe i them te gjitheve qe jam i tille...

eshte e paimagjinueshme qe nese do vazhdoja te jetoja ketu, niperit dhe sterniperit e mi, te llogariteshin akoma si te huaj...

jevgjit ne i shohim si te huaj??? fol per vehte ane.
    per mua bujar qamili nuk eshte i huaj dhe nuk eshte i huaj as per shumicen derrmuese te shkodraneve...

po te jap nje shembull tjeter meqe e solle ne personale. nje shok i mire i imi ka lindur ne brazil. eshte mulat. ai eshte adoptuar nga nje cift italian.
    po t'a siguroj qe ai nuk llogaritet si i huaj. as ne shoqeri, as ne shkolle e as ne pune...
    pastaj ka edhe raste idiote rracizmi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 22-03-2012 më 19:03
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    une nuk jam emigrante i brezit te trete apo te katert...
    sdq sa per rastin tim, nuk me marrin per te huaj, as nga paraqitja e jashtme e as nga gjuha. jam une qe i them te gjitheve qe jam i tille...

eshte e paimagjinueshme qe nese do vazhdoja te jetoja ketu, niperit dhe sterniperit e mi, te llogariteshin akoma si te huaj...

jevgjit ne i shohim si te huaj??? fol per vehte ane.
    per mua bujar qamili nuk eshte i huaj dhe nuk eshte i huaj as per shumicen derrmuese te shkodraneve...
    Te huaj do te konsiderojne ty dhe niperit e tu ne momentin qe te marrin vesh nje tipar dallues p.sh emri apo mbiemri ,kjo eshte shume normale tek te gjithe popujt e botes!
    Natyrisht se do jene te "sjellshem" e nuk do ta thone ne sy por harroje qe do konsiderohesh italian ti apo niperit e tu!
    Hebrenjeve nuk u ndihmoi as qendrimi qindra vjeqar e as integrimi ,ata shiheshin si te huaj ,jo vetem ne Gjermani por ne te gjithe Europen.
    Nese ti i sheh jevgjit si shqiptar mund te them se qenke rast sui generis apo personaliteti yt qenka ndoj mutacion gjenetik!

i/e regjistruar Maska e Endrra eVjerres
    Anëtarësuar
    16-03-2012
    Vendndodhja
    Ne Endrren/Zemren e cdo Vjerre
    Postime
    51
    Ouch kush mi fshiu mesazhet ndonje moderator? lool 5 dite kam una ketu se di si funksionon!!! ?????

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Te huaj do te konsiderojne ty dhe niperit e tu ne momentin qe te marrin vesh nje tipar dallues p.sh emri apo mbiemri ,kjo eshte shume normale tek te gjithe popujt e botes!
    Natyrisht se do jene te "sjellshem" e nuk do ta thone ne sy por harroje qe do konsiderohesh italian ti apo niperit e tu!
    Hebrenjeve nuk u ndihmoi as qendrimi qindra vjeqar e as integrimi ,ata shiheshin si te huaj ,jo vetem ne Gjermani por ne te gjithe Europen.
    Nese ti i sheh jevgjit si shqiptar mund te them se qenke rast sui generis apo personaliteti yt qenka ndoj mutacion gjenetik!
    meqe qenkam rast sui generis, pse shumica derrmuese e shkodraneve e shohin bujar qamilin si shqiptar???????

dmth as 3-4 breza nuk mjaftojne per t'u quajtur vendali sipas teje???
    haha. per mua mjafton vetem 1.
    faktikisht kam shoqeri mjaft multietnike dhe te shperndare mire ne tere globin. kam pasur edhe fatin te udhetoj mjaft, por mendime te tilla i shoh kryesisht vetem nder shqiptare...

p.s. po rastet mikse? nqs nje femije lind nga nje prind vendas dhe nje i huaj? cfare eshte ai? vendas apo i huaj?
    p.p.s. mos i permend fare hebrenjte se futemi ne nje labirint dhe nuk dalim me.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    meqe qenkam rast sui generis, pse shumica derrmuese e shkodraneve e shohin bujar qamilin si shqiptar???????

dmth as 3-4 breza nuk mjaftojne per t'u quajtur vendali sipas teje???
    haha. per mua mjafton vetem 1.
    faktikisht kam shoqeri mjaft multietnike dhe te shperndare mire ne tere globin. kam pasur edhe fatin te udhetoj mjaft, por mendime te tilla i shoh kryesisht vetem nder shqiptare...

p.s. po rastet mikse? nqs nje femije lind nga nje prind vendas dhe nje i huaj? cfare eshte ai? vendas apo i huaj?
    p.p.s. mos i permend fare hebrenjte se futemi ne nje labirint dhe nuk dalim me.
    Te tradhetoi pikerisht shembulli qe more ,me vet faktin qe tu kujtua Bujar Qamili ti e sheh ate si joshqiptar,ndryshe sdo dije preardhjen e tij!
    Pra pavaresisht qe eshte njeri i dashur nga vendasit atij here pas here i perkujtohet preardhja edhe pse me siguri eshte gjenerata e 10 apo 15 ne Shqiperi apo Kosove p.sh dhe smund te jete si ti e une !

Admiral ,fatkeqesisht kjo eshte e verteta ,tek shqiptaret dhe te te gjithe popujt, nuk e shpiken shqiptaret kete!!

.................................

Jeta esht e bukur

Te tradhetoi pikerisht shembulli qe more ,me vet faktin qe tu kujtua Bujar Qamili ti e sheh ate si joshqiptar,ndryshe sdo dije preardhjen e tij!
    Pra pavaresisht qe eshte njeri i dashur nga vendasit atij here pas here i perkujtohet preardhja edhe pse me siguri eshte gjenerata e 10 apo 15 ne Shqiperi apo Kosove p.sh dhe smund te jete si ti e une !

Admiral ,fatkeqesisht kjo eshte e verteta ,tek shqiptaret dhe te te gjithe popujt, nuk e shpiken shqiptaret kete!!
    Cdo kush krenohet me te vetit. Ne sot permendim Karl Gegen si Shqiptar dhe krenohemi me te. d.m.th me pelqen cdo gje e bukur e ber nga kushdo, por me krenon dhe me pelqen me shume kur ai eshte Shqiptar. Pse ? Sepse ngrihet lart reputacioni i im dhe i vendit tim. Keshtu e mendon cdo kush ne bote, ata krenohen me njerzit e tyre ( me perjashtim te vendeve te kolonizuara dhe qe jane te perziera ne mase 90% sic eshte USA , Canada etj
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

me tradhetoi shembulli??? absolutisht jo. e kam thene qe ne fillim qe origjina eshte dicka tjeter...
    mund te kesh gjerman me origjine indiane, spanjoll me origjine filipinase etj etj etj.

ne shkoder ka qene edhe nje shofer me ngjyre. ishte me prejardhje nga ndonje vend afrikan ndoshta, por ka qene i lindur e i rritur ne shkoder.
    edhe emrin e ka pase agron.
    ai per mua ka qene (ose eshte. se ka shume vite qe nuk e kam pare) shqiptar.
    me shume shqiptar se jim belushi...

ky arsyetimi yt dhe i ndokujt tjeter ngecen ne rastet e martesave mikse...
    nje shqiptar qe ben femije me kineze dhe femija lind e rritet ne shqiperi, per mua eshte shqiptar...
    per ty c'eshte? kinez??? apo alien? lol
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cdo kush krenohet me te vetit. Ne sot permendim Karl Gegen si Shqiptar dhe krenohemi me te. d.m.th me pelqen cdo gje e bukur e ber nga kushdo, por me krenon dhe me pelqen me shume kur ai eshte Shqiptar. Pse ? Sepse ngrihet lart reputacioni i im dhe i vendit tim. Keshtu e mendon cdo kush ne bote, ata krenohen me njerzit e tyre ( me perjashtim te vendeve te kolonizuara dhe qe jane te perziera ne mase 90% sic eshte USA , Canada etj
    edhe Karl Gegen e njifke?

pse me eshte bo fiksim me u grric me ty

sa per temen ja mbeshtes mendimin Admiralit

ky arsyetimi yt dhe i ndokujt tjeter ngecen ne rastet e martesave mikse...
    nje shqiptar qe ben femije me kineze dhe femija lind e rritet ne shqiperi, per mua eshte shqiptar...
    per ty c'eshte? kinez??? apo alien? lol
    E ke fjalen per nje mashkull Shqiptar me nje femer Kineze apo anasjelltas ?

Nese e ke fjalen per nje mashkull shqiptar vallai ma mer mendja se Shqiptar duhet te dali, ne te kundert nuk di cte them
    Revolution 1848

Faqja 6 prej 29 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •