Close
Faqja 8 prej 29 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 290
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po europianet a duhet te asimilohen kur vendosin te jetojne jasht europes?
    jo jo. europjanet nuk asimilohen.
    europjanet kolonizojne... haha.
    nuk kane kaluar 500 vjet por vetem 50 vjet nga masakra franceze ne algjeri qe shkaktoi vdekjen e 300.000 vendasve.
    edvini "qahet" per mos asimilimin e algjerjaneve ne france... pffffff.
    fengjishtja eshte gjuhe zyrtare ne algjeri e nuk eshte arabishtja gjuhe zyrtare ne france...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po ai esht femije mer . Se shef qe eshte bere objekt talljeje. Lol

Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Sepse tema eshte per emigrantet qe vijne nga kontinente te tjera ne Evrope. Shqiptaret e greket jane ne Evrope dhe se ca bejne evropianet me njeri-tjetrin eshte pune tjeter. BE ka ne plan jo asimilimin e evropianeve, por ruajtjen dhe financimin e gjuheve e kulturave te Evropes. Kurse arabe, indiane, pakistaneze, afrikane e turq nuk jane evropiane dhe nese duan te rrine ne Evrope duhet te asimilohen menjehere ose te lene Evropen.
    Edvin, pak rendesi ka nese emigrantet jane arabe, kinez apo shqiptare. Nese ngrihet nje geto shqiptare ne Angli, eshte po aq problem sa nje geto afrikane. Asimilimi nuk duhet te jete asnjehere kusht. Te respektosh ligjet po, por jo te harrosh nga ke ardhur e te hiqesh si anglez i kulluar. Une nuk do e beja per vete. Thjesht fakti qe futemi ketu ne forum e flasim shqip, do na bente njerez qe refuzojme te asimilohemi, ose duhet te leme Europen, apo kudo qofshim.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Me se miri te krijohet vetem nje shoqeri boterore , pa dallime fetare , racore etj

Deri sa te jemi te ndare keshtu , kurr skemi per te pasur paqe .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Mire mire, merreni me te qeshur e me gallate kete gje. Ashtu sic e moren me te qeshur ata 200 te vdekurit nga bombat arabe ne Spanje, apo ata 60 te vdekurit ne Londer. Apo sic po e marrin me te qeshur francezet. Kur te shtypeni nga cizmja e pakistanezit, indianit, afrikanit e turkut, atehere do te qeshni mire.

Kur te shtypeni nga cizmja e pakistanezit, indianit, afrikanit e turkut, atehere do te qeshni mire.
    Nuk jam dakord

Te gjithe keta qe ke permendur mbajne nallone dhe jo cizme
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Mire mire, merreni me te qeshur e me gallate kete gje. Ashtu sic e moren me te qeshur ata 200 te vdekurit nga bombat arabe ne Spanje, apo ata 60 te vdekurit ne Londer. Apo sic po e marrin me te qeshur francezet. Kur te shtypeni nga cizmja e pakistanezit, indianit, afrikanit e turkut, atehere do te qeshni mire.
    200 te vdekur? 60 te vdekur???
    c'jane keto shifra qesharake?

europianet qe oer ty jane " viktima tepafajshme" vrane qindra mijera (per te mos thene miliona) njerez qe jetonin ne shtepine e tyre, e ti po na qahesh per 200 apo 60 te vdekur...

sikur aziatiket dhe afrikanet te jene monstra...
    monstra jane europjanet (nuk po i fus te gjithe).
    kaq shpejt e fshive historine ti??? te thashe edhe me lart: 300.000 algjerjane kane vrare francezet ne algjeri. 50 vjet kane kaluar.
    me gjej analogjine e nje veprimi te tille te kryer nga "te huajt" ne europe!!!
    te dhashe edhe me lart fakte se pse nuk jane aziatiket apo afrikanet qe imponojne kulturat e tyre ne europe, por eshte e kunderta...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ka analogji admiralo ka... ja eshte genocidi grek nga otomanet gjate dekades se dyte te 1900-es... me qindra mije vrane edhe shperngulen edhe ata ne luften kunder ortodoksise... aq sa nuk i numerojne dot ... megjithese te jem i sinqerte nuk me vjen edhe aq keq... dmth nuk e konsideroj dot te ngjarjet negative historike...

Ceshtja eshte e thjeshte ... ju mund te vazhdoni te flisni, por po erdhi kina, europianet do ta gjejne veten te papergatitur... bizneset e vogla dhe te mesme do shkojne per lesh... papunesia do rritet edhe do vijne dite krize doemos...

Nuk shikoj asgje pozitive nga zhvendosjet e pakontrolluara te popullatave... ai qe zhvendoset, zhvendoset se eshte ne gjendje te keqe... eshte i varfer... dhe aty ku shkon con me vete edhe varferine e tij. Varferi ekonomike, intelektuale dhe shpirterore... ajo dreq varferie kur vjen...vjen me te gjitha
    Per te mos folur per zakonet e ndyra qe kane disa popullata te caktuara...apo pamjen e jashtme prej majmuni.

Europa eshte klub ku vihet me ftese VIP... gjithe ceshtja eshte sa te fillojne pakenaqesite masive... pastaj zgjidhet thjeshte.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    200 te vdekur? 60 te vdekur???
    c'jane keto shifra qesharake?

europianet qe oer ty jane " viktima tepafajshme" vrane qindra mijera (per te mos thene miliona) njerez qe jetonin ne shtepine e tyre, e ti po na qahesh per 200 apo 60 te vdekur...

sikur aziatiket dhe afrikanet te jene monstra...
    monstra jane europjanet (nuk po i fus te gjithe).
    kaq shpejt e fshive historine ti??? te thashe edhe me lart: 300.000 algjerjane kane vrare francezet ne algjeri. 50 vjet kane kaluar.
    me gjej analogjine e nje veprimi te tille te kryer nga "te huajt" ne europe!!!
    te dhashe edhe me lart fakte se pse nuk jane aziatiket apo afrikanet qe imponojne kulturat e tyre ne europe, por eshte e kunderta...
    A duam te bejme nje Evrope te bashkuar per evropianet dhe me evropianet? Une jam pro nderhyrjeve ushtarake, bile NATO e ka per detyrim te nderhyje ushtarakisht si ne Afrike, si ne Azi qe t'u krijohet jetese me e mire njerezve aty. Por nuk jam dakord me idene qe te hapen kufijte e meqe Afrika e Azia jane bo mizerje, t'i marrim te gjithe keta njerez ne Evrope. Edhe Libia u pushtua nga evropianet, nga italianet, por libianet i priten me krahe hapur dhe i kerkuan me deshire avionet italiane qe bombardonin Gadafin.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    A duam te bejme nje Evrope te bashkuar per evropianet dhe me evropianet? Une jam pro nderhyrjeve ushtarake, bile NATO e ka per detyrim te nderhyje ushtarakisht si ne Afrike, si ne Azi qe t'u krijohet jetese me e mire njerezve aty. Por nuk jam dakord me idene qe te hapen kufijte e meqe Afrika e Azia jane bo mizerje, t'i marrim te gjithe keta njerez ne Evrope. Edhe Libia u pushtua nga evropianet, nga italianet, por libianet i priten me krahe hapur dhe i kerkuan me deshire avionet italiane qe bombardonin Gadafin.
    fatkeqesisht nderhyrjet ushtarake behen me kete pretekst, por ne te vertete u vidhen te gjitha pasurite.
    u pa ne ruanda se sa ia ndjene europes per afriken...
    afrika eshte rrjepur, po rrjepet dhe do te rrjepet nga ata qe per ty jane viktima te pambrojtura. dmth europianet.

europe te bashkuar me europiane dhe per europiane?!
    lol. lexoje ate studimin dhe do shohesh se si po te ishte vetem per europianet, europa do zhdukej. jane statistika qe flasin qarte.

@F-I: dakord per sa i perket perandorise osmane... sa jemi ne garen e krimeve? 100-1 per europen? lol
    per sa i perket zhvendosje te popullatave, ke sot shtete me nivel te larte jetese qe jane krijuar nga zhvendosja e popullatave. shba, kanada, australi etj...
    pastaj nuk eshte e vertete qe zhvendosen vetem te varferit dhe injorantet.
    permenda lart rastin e 20.000 lejeve te qendrimit gjermane per informaticienet indiane, sepse gjermanet nuk mjaftojne...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 8 prej 29 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •