Shume te forta!
Shume te forta!
Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!
e ca lidhje ka e huaj apo shqipetare?
me duket se ai qe ka hapur temen do ia kete ngul keq ndonje zocke shqipetare dhe ka gjet ngushellim tek ato pulat e huaja.
Dallimi midis femrave eshte shume diskriminues , femer te ben klasi, zgjuarsia, embelsia e shume faktor te tjere ,nuk te ben nenshtetesia.
Asgje personale hapsi i temes
Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for
Femrat e huaja kane ndryshim me shqipetaret.Kjo as qe duhet te diskutohet.Se edhe djemte shqipetare nuk jane si te huajit.Po se cila femer eshte me e mire e huaja apo shqipetarja varet sipas rastit.Ka te huaja qe jane te keqia po ka eshe shqipetare qe te bejne te dalesh per oxhaku.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
keto kohet e fundit me eshte dashur te udhetoj dhe kam njohur femra nga shume vende. por qe te jap nje mendim te sakte nese jane me te mira apo me te keqija me duhet te dije me sakte cili eshte ndryshimi qe ti cek me siper. pra cfare e ben te ndryshme nje femer shqipetare nga nje e huaj?
pastaj rastet ti jap une
une mendoj se asnje ndryshim nuk ka
cdo femer e huaj apo shqipetare kane deshire te jetojne , te bejne qejf, te shijojne gjera te reja e shume te perbashketa.
Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for
edhe nje pyetje
sa kohe ke qe nuk je lidhur me shqipetare ?
Vallahi vec kam ndigjuar (nga shqipetaret) dhe cfar lexoj keto kohet e fundit ne forum.
ath e ke nje pershtypje te ndikuar aspak tenden te pabuzuar ne fakte.
une po te them qe femrat e sotme nuk kane asnje ndryshim nga femrat e gjermanise te cilat kohet e fundit i kam vizituar shume.
![]()
Krijoni Kontakt