Close
Faqja 26 prej 34 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 333
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk eshte puna se a ka vlere, apo jo, por sa vleresohet nje femer shtepiake nga burri i saj. Burri vjen nga puna dhe mund ti thote gruas "Dua te qetesohem se kam punuar fort per te mbajtur ty me buke keto 8 ore, ndersa ti rrije tuj pa tv." Femra e shkrete ndjehet ne faj. Mundohet ti rrije pronto burrit, duke harruar qe ajo vet s'ka krrehur flokun akoma se nuk ju krijua mundesia t'i kushtonte vetes, sikur dhe disa minuta. Me ardhjen e burrit puna vazhdon, vazhdon, ... per te rifilluar prape ne mengjes. Nuk po perfshij rastet kur femijet jane pa qejf dhe do i duhet ti rrije femijes te koka.ehhh.., dhe prape burri mendon se eshte i vetmi qe kontribon ne familje. Sa e zymte doli.
    keto qe the mia shume e drejt edhe shume te verteta ne familjet shqiptare

ne cdo aspekt nje Femer/nene si ne shtepi si edhe ne pune prap ben dy fishin e mashkullit arsyet i dini shume mire.

p.s isha ne shqiperi nje jave tek nje njeriu im per vizit ai nusen e ti e kosideronte thjeshte skallave be ate kete turp qe keta debila se njeri smund ti thosh martohen
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Po ske nevoj me bo apel mi ty ai qe te ka duhet me tla komet e me i pi ujin, duhet me te majt si zbukurim ne bufe
    Qyqa ke paskeshke taku mi ? Edhe un pys sikur ja njof komshiet gjyshes lol
    Po po por sesht vec merita babushit tim esht edhe e mamushit vuol dire e te dyve
    Buone notte amore fli gjum se gjumi te zbukuro te puth fort rrushi ...
    Ej une shoqet i kam nga 20 deri ne 80 lol
    Nuk e njifte mamin ka qene komshie ka shpit e gjysherve pastaj ka nderruar shtepi ....
    Te kujtohet ai muhabeti i fotografit ?
    E kemi shok te perbashket ,kishte bere ca foto njerez qe ishte martuar... me te ik truri sa bukur ja kishte bere ...E mire.... i thash du me i thene per njeren qe martohet kete vere ajo eshte yll vete po te ma dhe me yll ahahaha dhe i tregova fotot e tua ...
    Sa pa mbiemrin tha mos eshte goca filanit ....po i thash u ça çuni ka qene ai ...vete ka ça ...
    gjyshja ka qene gallataxhije me humor etjetj .
    Po ajo nuk diskutohet mi rrusho te kesh pas ate babe qe ke pas ti e mos te jete mami e mire ... si shpirt eshte, zonje e vertete .
    Puç puç rrusho degjohemi
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Si mund te torturohet nje femi ne kopesht? E cuditshme. E kuptoj ato ditet e para sa eshte fillimi, po pastaj .... Smthg's gotta be wrong with that child!
    Mund te torturohet nese ambienti eshte jo i ngrohte dhe ke edhe 100 kalamanj te tjere me te cilet ndan kujdesin e 3 edukatoreve.
    Ti jep argumenta te mira qe femija duhet te mesohet ne shoqerine e te tjereve, sigurisht, prandaj egzistojne kalamanjt e lagjes.

Nuk eshte nevoja te mbrosh me mish e me shpirt kopeshtin apo cerdhen thjesht sepse ke qene e detyruar ta cosh atje, ashtu si neve prindrit tane, ashtu si shume nena te tjera. Nuk po vihet askush ne gjyq ketu, thjesht mundohu ta shikosh pak me objektivitet anet pozitive dhe negative te institucioneve te edukimit publik sidomos ato under 6 vjec.

Ne lidhje me "something gotta be wrong with that child..." me mire nuk po te pergjigjem.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Po, po pse na ndodhka kështu? Me emancipimin tuaj duhet të ndodhte e kundërta. Tani që jeni të lira e i bëni vetë zgjedhjet e jetës, familja duhet të ishte më e fortë, por ja që na ndodhka e kundërta. Sot 4/5 e martesave shkojnë drejt prishjes dhe numri vjen gjithnjë duke u rritur.
    Familja eshte me e forte kur te dy palet kane te drejta te barabarta , kur te dy palet duhen, respektojne dhe ndihmojne njeri- tjetrin .
    Shume lidhje funksionion per hire te femijeve , per hire te opinionit , per hiret te frikes per te mos jetuar vetem apo per mos filluar edhe njeher gjithcka nga fillimi .
    Nje fytyre e brengosur kur te servire dreken kur te shikon me ato sy pa shkelqim, nje partner/e qe kur bisedon me ty me shume i pelqen ngjyra e tavanit sesa syte e ty aq te embel :-D
    Keto lloje martesash jane fallco dhe ne brendesi nuk kane asnje lloje ndjenje apo dashurie . Pra nje ndarje do ishte menyra me e mire .
    Femra me kalimin e viteve eshte emancipuar dhe e ka kuptuar rolin e saj ne familje qe nuk eshte vetem nje sherbetore ( laje, fshi , pastro , gatuaj ect ect ) pa pagese , por eshte nene, grua , shoqe , nje pjese sjell te ardhurat ne familja ect. ect ka nje role shume te rendesishem ne familje .
    Dhe shpirterisht, moralisht pret me shume respekt, dashuri dhe mirenjohje ne famlja , sidomos nga partneri i saj dhe nqs nuk e arrin do rebelohet .

Ka faj, ka. Po të jesh pak e ndërgjegjshme me veten, do ta pranosh që nuk është e njejta gjë. Nuk është njësoj si të shohësh shkarazi shitësin e qumështit, e të rrish e përdridhesh gjithë ditën mes shokëve të punës me minifund.
    Me kujtove nje historin e nje te njohures sime , burri i saj e tradhtoi . Kjo si nje grua ''heroin'' kaloi direkt plan B-ë , sharje dhe persekutime te ''hajdute burrash'' ne mbrojtje te ''Viktimes'' ( burri ) .
    Gjithmon e kam vra mendjen kush eshte fajtori ne kete rast . :-D

Ps. Me aq sa i kam lexuar postimet e tua . ekzistoin dy mundesi :-))
    a) Je moshe e madhe dhe e ke shume te veshtire te ndryshosh mendim .
    b) Dikush te ka lenduar (femer) aq shume saqe e ke humbur besimin te seksi i brisht dhe i bukur
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 03-03-2012 më 12:27
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Mund te torturohet nese ambienti eshte jo i ngrohte dhe ke edhe 100 kalamanj te tjere me te cilet ndan kujdesin e 3 edukatoreve.
    Ti jep argumenta te mira qe femija duhet te mesohet ne shoqerine e te tjereve, sigurisht, prandaj egzistojne kalamanjt e lagjes .
    Sa kam qesh, me kujtove femijerine ku me teper perjashta sesa brenda shpise rrija!
    Lum si ato femije qe rriten ne Shqiperi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Sa kam qesh, me kujtove femijerine ku me teper perjashta sesa brenda shpise rrija!
    Lum si ato femije qe rriten ne Shqiperi.
    Lum si ata qe jane rritur dikur thuaj, pa playstation, pa internet, ku loja me pafka dhe me litar ishte ne rend te dites, ose hapa dollapa , ku benim karroca me kuti boje kepucesh gjoja, dhe ku maksimumi i teknologjise dhe perfeksionit shkencor dhe endrra e cdokujt ishte nje karroce me kushineta qe pak fatlum arrinin ta ndertonin .

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Lum si ata qe jane rritur dikur thuaj, pa playstation, pa internet, ku loja me pafka dhe me litar ishte ne rend te dites, ose hapa dollapa , ku benim karroca me kuti boje kepucesh gjoja, dhe ku maksimumi i teknologjise dhe perfeksionit shkencor dhe endrra e cdokujt ishte nje karroce me kushineta qe pak fatlum arrinin ta ndertonin .
    Po i budallepsim femijet me keto elektronikat e reja , athere edhe pse kishe pak mundesira lojrash , te pakten merrje ajer te paster .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Ej une shoqet i kam nga 20 deri ne 80 lol
    Nuk e njifte mamin ka qene komshie ka shpit e gjysherve pastaj ka nderruar shtepi ....
    Te kujtohet ai muhabeti i fotografit ?
    E kemi shok te perbashket ,kishte bere ca foto njerez qe ishte martuar... me te ik truri sa bukur ja kishte bere ...E mire.... i thash du me i thene per njeren qe martohet kete vere ajo eshte yll vete po te ma dhe me yll ahahaha dhe i tregova fotot e tua ...
    Sa pa mbiemrin tha mos eshte goca filanit ....po i thash u ça çuni ka qene ai ...vete ka ça ...
    gjyshja ka qene gallataxhije me humor etjetj .
    Po ajo nuk diskutohet mi rrusho te kesh pas ate babe qe ke pas ti e mos te jete mami e mire ... si shpirt eshte, zonje e vertete .
    Puç puç rrusho degjohemi

Ehhh mi saura e di madheshtor ka qen si njeri jo se ishte babi im ...nejse
    Po kete fotografin e dua dhe per nje set fotografik para martesor una, pastaj te shof si do dhe burri e te vendosim ...
    Gjyshja ime akoma gallat esht vetem se mosha ben te veten , njihet te lagja aty .
    Lere se me gjith keto levdata qe me bere mua tashi mu ngriten veshet smbahem me ..lol
    Te puth edhe un rrushi
    Ne mos ketej andej me siguri do shifemi hahahah

Si shok te perbashket ? e ke ti po un se kam ....

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Burri vjen nga puna
    Shtepiakja ka bo punet ka pastru i ka bo te gjitha
    Burri bravo gruje si thu te ha pastaj ta bojm?
    Apo ta bojm pastaj te ha?
    Gruja: Si te duash ti o burre e bojm pastaj ha.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Lum si ata qe jane rritur dikur thuaj, pa playstation, pa internet, ku loja me pafka dhe me litar ishte ne rend te dites, ose hapa dollapa, ku benim karroca me kuti boje kepucesh gjoja, dhe ku maksimumi i teknologjise dhe perfeksionit shkencor dhe endrra e cdokujt ishte nje karroce me kushineta qe pak fatlum arrinin ta ndertonin.
    Karrocen me kushineta, e bene nje cunat e lagjes....dhe brenda javes e prishen se hyp njeri e zbrit tjetri gjithe diten lol
    Per vete s'kisha shume pretendime, top prej lecke doja se shifja qe topat normal nuk e kishin jeten e gjate, kam mesuar ekonomine qe e vogel lol. Apo kur therriste mami nga ballkoni hajde brenda te hash se kam bere gjelle. Bohhhh kur thonte gjelle me binin te fikte, i pergjigjesha jo s'dua gjelle dua buke ne dore, me sheqer dhe uje. Per nje arsye te vetme se me ikte loja po ashtu e kisha me hall se s'do dilja me perjashta nese futesha brenda

Faqja 26 prej 34 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  2. Firma më e mirë për pajisjet shtëpiake
    Nga Fiori në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 10:10
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Kafshet shtepiake
    Nga Pogradecari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-05-2004, 22:54
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •