Close
Faqja 24 prej 34 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 333
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Te qenit antisocial- I Ben femijet te mbyllur, te grindur, deshperuar. Mos aktivizimi eshte shume I demshem, sidomos per femijet sot, Jane shume here me te zgjuar se brezat me pare. Nje rast para ca ditesh t'ju tregoj . Ishim ne nje big party, te rritur, femij plot. Eshte njera qe ska punuar asnjehere me idene- po rrit/edukon. ( shqipe) E ka cunin 5 vjec e ca muaj. Asnjehere ska shkuar ne shkolle. Erdhi/iku as e ngriti koken, as levizi nga karrikja. Me erdhi shume keq. I ofrova luaj me cunin Tim se Jane nje moshe- Jo. E do DS te luash? Asnje pergjigje. E jema u be keq. E shtynte me shume akoma- shko luaj si me urdher?! Akoma me keq. Po cte luante femija I shkrete kur sdi se c'eshte ambjenti qe e rrethon? Nuk eshte mesuar mes njerezve dhe zhurmave. Ja cte Ben mentaliteti I kalbur?! Te merr femijen ne qafe! Aaaa po se mos harroj, e con ne park ajo, po ska kids atje. Se o do jene neper kopshte ose do jete ftohte. Lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    qe se ta shpjegon vet autori lol

dikush em tha se kam me i ndrru pampersat fmis lol

e un thash se ajo dit nuk ka me nodh kurr sikur te hidhet perpjet fmija me gjith te amen (nanen e fmis dmth grun time)

kuptove lol
    Hahahaha... Kqyr mire derjansi. Ti ke me u martu me nje ksi lloji:

http://www.youtube.com/watch?v=yW1IF...feature=relmfu

E leje qe fmijeve ke me ua ndrru pampersin po edhe qenin ke me e la. Ani me ba mu vonu idhnohet kjo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 02-03-2012 më 13:33
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Me duket se tema eshte mbushur me reagime e kunderreagime e edhe ato te mbushura me keqkuptime.

Cilendo menyre qe te kete zgjedhe nje grua per te bere jeten e saj , per te organizuar edukimin e femijeve te saj , roli i saj ka vlere gjigante.
    Edhe nese behet fjale per grate qe kane bere nje diplome po qe standardi ia mundeson te mos kete nevoje te punoje, edhe pe grate qe duan te punojne ne menyre qe te kene nje standard me te larte ( meqe nje rroge su mjafton-e qe eshte shume normale) edhe per grate qe nuk duan te punojne gjersa tu behen femijet 2 a 3 vjec tamam per ti dergu ne cerdhe (sadoqe nje rroge nuk mjafton) e edhe per grate qe nuk kane mundesi te punojne ndoshta per shkak te pregatitjes profesionale apo per cfaredo shkaku tjeter.
    Cilindo status nga keto me lart qe te kete gruaja femiu eshte me i lidhur me nenen sesa me babane dhe nje gje te tille e kane pohuar edhe grate qe punojne ne nje teme tjeter te forumit. Femijet duan nena tua beje sherbimet . Kjo gje tregon se jo vetem nenat qe rrine ne shtepi jane te lodhura e te stresuara.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Hahahaha... Kqyr mire derjansi. Ti ke me u martu me nje ksi lloji:

http://www.youtube.com/watch?v=yW1IF...feature=relmfu

E leje qe fmijeve ke me ua ndrru pampersin po edhe qenin ke me e la. Ani me ba mu vonu idhnohet kjo.
    ahahahah sa inatin ma keni lol

kurr kurr kurr

ja kallxoj un ladyn me klas kur ti kercasi stupci kres lol e ti sillet dynjaja rrotull ahahahah
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    ahahahah sa inatin ma keni lol

kurr kurr kurr

ja kallxoj un ladyn me klas kur ti kercasi stupci kres lol e ti sillet dynjaja rrotull ahahahah
    Hahahahaha Bleones stupcin krese a?!

Nejse ,une kam pershtypjen e njejte me sonin per ty. Bashkeshortet qe rrahin grate sbejne ksi deklarata. E aq me pak baballaret qe rrahin femijet.
    Ti nese jemi ksajde mos harro me na thane te verteten sa te vije ky momenti i shumeperfolur.

Une thashe mos po thoje flm qe po ma ndjell me mra hise nje si kjo , e ti thu ma keni inatin. Hahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 02-03-2012 më 13:44
    AUTOCHTHONOUS

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Hahahahaha Bleones stupcin krese a?!

Nejse ,une kam pershtypjen e njejte me sonin per ty. Bashkeshortet qe rrahin grate sbejne ksi deklarata. E aq me pak baballaret qe rrahin femijet.
    Ti nese jemi ksajde mos harro me na thane te verteten sa te vije ky momenti i shumeperfolur.
    ishalla jena gjall lol

po ne forum thanja e sonit nuk vlen se ju as me nifni as u njof lol kshtu qe asht zene se se thash ahahah

ani blenones dy her se ja kam inatin ma shum se nuk pranoj me fol shqip ne tv.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    po ne forum thanja e sonit nuk vlen se ju as me nifni as u njof lol kshtu qe asht zene se se thash ahahah

Jo jo na vec po "psikologjisim" bazu ne shkrimet e tua hahaha...
    AUTOCHTHONOUS

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Jo jo na vec po "psikologjisim" bazu ne shkrimet e tua hahaha...
    lol no po me verte tash kur permen stupc per grun e tham me hajgare sa me u nxe pak juve sa ska gja qe urrej ma shum

kurse fmive me than te drejten skam me va da drunin deri kur te bohen te zot te vetes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    lol no po me verte tash kur permen stupc per grun e tham me hajgare sa me u nxe pak juve sa ska gja qe urrej ma shum

kurse fmive me than te drejten skam me va da drunin deri kur te bohen te zot te vetes
    Oooooooooo se di ti hala ca eshte evladi. Se femijve hic se hic sua mshon.

Vec edhe dicka se shkoi gjate kjo mesele.

Keto deklaratat e tua me bejne te qeshem ne fakt se i thu diqysh hijshem. Po zakonisht me acarojne nervat burrat qe mburren "e rraha" "apo do ta rrah" grun. Qofte edhe per shaka.
    Te kam tregu per vellane tim. Kshtu thonte si ti para se te martohej. Tash po thote "mi ka fut gruja dy kambet me ni kpuce edhe po mbjen e madhe bile"! Kshtu po mpelqen ma shume mu.
    AUTOCHTHONOUS

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Oooooooooo se di ti hala ca eshte evladi. Se femijve hic se hic sua mshon.

Vec edhe dicka se shkoi gjate kjo mesele.

Keto deklaratat e tua me bejne te qeshem ne fakt se i thu diqysh hijshem. Po zakonisht me acarojne nervat burrat qe mburren "e rraha" "apo do ta rrah" grun. Qofte edhe per shaka.
    Te kam tregu per vellane tim. Kshtu thonte si ti para se te martohej. Tash po thote "mi ka fut gruja dy kambet me ni kpuce edhe po mbjen e madhe bile"! Kshtu po mpelqen ma shume mu.
    po pse bre anit baba e nana jem si paskan dasht evlat e vet? valla me kan rreh si qenin n'rrush lol.

ani ni vlla temin se di qysh asht gjall lol sa rrehen e ka hanger ahahaha

Faqja 24 prej 34 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  2. Firma më e mirë për pajisjet shtëpiake
    Nga Fiori në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 10:10
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Kafshet shtepiake
    Nga Pogradecari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-05-2004, 22:54
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •