Close
Faqja 28 prej 70 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 694
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ne fund te fundit nje e drejt apo jo, shume varet nga perkrahja popullore. Nuk mund te thuhet se x parti ka te drejt, nese pas vetes numeron qindra veta, apo jo!

Edhe nese vetevendosja ka te drejt (qe une mendoj se nuk ka), i mungon perkrahja e popullit, me 600 veta, ku shkohet..
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

fanatik i së vërtetës Maska e tomaras
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ne fund te fundit nje e drejt apo jo, shume varet nga perkrahja popullore. Nuk mund te thuhet se x parti ka te drejt, nese pas vetes numeron qindra veta, apo jo!

Edhe nese vetevendosja ka te drejt (qe une mendoj se nuk ka), i mungon perkrahja e popullit, me 600 veta, ku shkohet..
    Gogi, e drejta nuk ka të bëjë me numra të përkrahjes. Ti mund të jesh krejt vetë në mbrojtjen e një qëndrimi dhe mund të kesh të drejtë, kurse ata të tjerët mund të jen gabim. Apo e ke harruar Xhordano Brunon që e dodjën në turrë të druve sepse nuk pati të drejtë.
    Unë nuk jam me VV po po t'them që kësaj radhe Kosova me miratimin e vet ia ka pranue Serbisë të drejtën në tapi mbi Kosovën, njëri nga synimet e Serbisë prej ripërcaktimit të synimeve të bëra në mes të vitit 2007. Ndoshta e ardhmja i ndryshon raportet e forcës dhe na bëhemi aq të fortë sa ia dalim me i rikthye tokat tona deri n'Nish, ku i dihet?! Mirëpo nëse mbeten këto raporte force në regjion që janë sot, ndërsa ndryshojnë raportet e forcës në botë, Serbia e ka ruajtë të drejtën për me e pretendue sovranitetin mbi Kosovën, sepse na me dorën tonë e kemi pranue që ia kemi uzurpue një pjesë të territoreit të saj.
    "It is a miracle that curiosity survives formal education."
    Albert Einstein

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin

Gogi,

Mos te harrojme se ne vitet 1997-1999 kur Ushtria Clirimtare e Kosoves, zhvillonte luften thuajse anekand Kosoves, perkrahja e popullit ndaj UCK-se nuk ishte edhe aq ne nivel te duhur, pasiqe pushtetaret Shqiptar te asaj kohe (ne Kosoven e okupuar nga Serbia) benin propaganda dhe shfije e me te ndryshmet kunder luftetareve te UCK-se duke i qujatur ata si njerez te frustruar, si dore e zgjatur e Serbise dhe me ne fund i quajten edhe si terrorist, e te gjithe e dijme se UCK-ja kishte me se te drejten per luften qe beri. Gjitahshtu kur beheshin protestat ne vitin 1997 (protesta e Studenteve te UP) si dhe protestat e 1998 (gjithe popullore), gazetat dhe televizonet Serbe thonin se ja vetem disa qindra protestues ishin ne ato protesta, e ne fakt i gjithe populli ishte ne ato protesta.

Tani thuajse e njejta gje po perseritet, natyrisht se i tere populli nuk ka dale ne protesten e sotshme sikurse ne vitet 1997 - 1998, sepse ne ate kohe kishim te bejme vetem me nje armik ku te gjithe Shqiptaret e dinin, por tani kemi shume miqe ne thonjeza dhe se nje pjese dermuese e Shqiptareve ende jane ne mjegull dhe nuk e dijne se kush jane miqe te vertete, e kush jane miqe ne thonjeza.

Keta pushtetar te sotshem pikerisht kan marr shkollen e Serbise per manipulim te popullit, si dhe me genjeshtra e manipulime mundohen ta zvoglojne rendesine e protestes se sotshme, por edhe atyre te me parshme. Por kjo eshte shume kote, sepse populli edhe pse ngadale e gradualisht po zgjohet nga gjumi, por definitivisht po e kuptojne se kush jane miqte e vertete te tije, dhe kush jane miqte ne thonjeza, si dhe definitivisht po e shohin marifetin e ketyre pushtetareve te tanishem.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Gogi,

Mos te harrojme se ne vitet 1997-1999 kur Ushtria Clirimtare e Kosoves, zhvillonte luften thuajse anekand Kosoves, perkrahja e popullit ndaj UCK-se nuk ishte edhe aq ne nivel te duhur, pasiqe pushtetaret Shqiptar te asaj kohe (ne Kosoven e okupuar nga Serbia) benin propaganda dhe shfije e me te ndryshmet kunder luftetareve te UCK-se duke i qujatur ata si njerez te frustruar, si dore e zgjatur e Serbise dhe me ne fund i quajten edhe si terrorist, e te gjithe e dijme se UCK-ja kishte me se te drejten per luften qe beri. Gjitahshtu kur beheshin protestat ne vitin 1997 (protesta e Studenteve te UP) si dhe protestat e 1998 (gjithe popullore), gazetat dhe televizonet Serbe thonin se ja vetem disa qindra protestues ishin ne ato protesta, e ne fakt i gjithe populli ishte ne ato protesta.

Tani thuajse e njejta gje po perseritet, natyrisht se i tere populli nuk ka dale ne protesten e sotshme sikurse ne vitet 1997 - 1998, sepse ne ate kohe kishim te bejme vetem me nje armik ku te gjithe Shqiptaret e dinin, por tani kemi shume miqe ne thonjeza dhe se nje pjese dermuese e Shqiptareve ende jane ne mjegull dhe nuk e dijne se kush jane miqe te vertete, e kush jane miqe ne thonjeza.

Keta pushtetar te sotshem pikerisht kan marr shkollen e Serbise per manipulim te popullit, si dhe me genjeshtra e manipulime mundohen ta zvoglojne rendesine e protestes se sotshme, por edhe atyre te me parshme. Por kjo eshte shume kote, sepse populli edhe pse ngadale e gradualisht po zgjohet nga gjumi, por definitivisht po e kuptojne se kush jane miqte e vertete te tije, dhe kush jane miqte ne thonjeza, si dhe definitivisht po e shohin marifetin e ketyre pushtetareve te tanishem.
    i nderuari ariani_tb

pse a nuk paska qene ' dore e serbise' hashim thaci dhe klani i tij brenda uck-se?!

ky po krekoset si kryepari kurse ne e dijm se ky eshte bira e fundit e kavallit! u tregua i shkathet ne pervetsime vlerash dhe me njemilione mashtrime e manipulime erdhi ku eshte sot!

as ali shukria e rrahman morina bashk me azem vllasin nuk i kane sherbyer serbise me shume se kryeministri i votave te vjedhura i fusnotes se koqevare!

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Bravo Vetevendosjes per iniciativen e shpejte per te kundershtuar fusnoten. Anetaret qe kane sjellur videot tek kjo tema, vazhdoni ti sillni qe te kemi mundesine edhe te shohim cpo ndodh.
    Vetvendosja eshte e vetmja shprese qe i ka mbetur Kosoves per te mbrojtur ato parime qe jane univerzale, te cilat po cenohen dite per dite nga bisnes-menet politike, qe jane ne gjendje te hedhin ne ankand çdo interes parimore dhe kombtare ,nga se jane te lidhur me interesa te ngushta klanore per perfitime personale ,te zhytur ne afera korruptive dhe kriminale,keta bastard jane duke luajtur aktin e tradhtise ndaj asaj qe eshte thelbsore per mbijetesen tone si komb!...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 27-02-2012 më 16:49

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Nuk e ke keq,
    mirepo do te them se frigacak nuk jemi por ndoshta plot respekt.
    Edhe me ate ne te kuqe e bere te gjith shkrimin pa kuptim, kush eshte budall populi apo burrshtetasit qe po pasurohen ne emer te popullit

Ju duhet me e dit se qe 100 vjet armiku i ka dyert hapur per te infiltruar popullin dhe ti fut njerezit e vete ne mesin tone,
    Pershembull me muhagjert aty jo vetem qe jan shperngul muhagjert po shkau ka fut edhe familie serbe kinse muhagjer, dhe ato familje sot e at dite punojn me shqiptar flasin me mir se une dhe ti gjuhen shqipe, apo edhe deklarohe kinse qoban se aj krejt lope eshte, qe populli mos te ket as pak dyshe per at pa marr parasysh se kush dhe e kan emra te skonshem te aneve krahinave.

Edhe ti zotni populli shqiptar qe 600 vjet ne luft eshte, vetem qeto vjet po i marr, nuk po him me than qe qe 2000 vjet nejse.
    Hashimi i takon nje familje te futur nga serbet
    kurse Editha Tahiri eshte nje femer nga familje turqeli
    Jo deren hapur ,pore nje kapexhik te konflikteve ne ballkane e ka hapur vete amerika dhe BE , ne Kosove .

Pajtohem plotesishte me mendimin tuaj se nje pjese e madhe e udheheqesve shqipefolesa jane me gjake te perziere ,jane meleza ,mbeturina osmane dhe sllave qe flasin shqipen shume bukur.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Jo vetem kaq, por me vjen inat edhe me heshtjen qe po trajtohet kjo teme ne forum, kur duhet te angazhohen me teper anetare!!
    Mbase te hapet nje teme e re per kete fusnoten e shpifur qe vjen mbas yllit qe duan ti vejne shtetit ....Kosovo*
    pff

Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Vetvendosja eshte e vetmja shprese qe i ka mbetur Kosoves per te mbrojtur ato parime qe jane univerzale nga bisnes-menet politike, qe jane ne gjendje te hedhin ne ankand çdo interes parimore dhe kombtare ,nga se jane te lidhur me interesa te ngushta klanore per perfitime personale ,te zhytur ne afera korruptive dhe kriminale,keta bastard jane duke luajtur aktin e tradhtise ndaj asaj qe eshte thelbsore per mbijetesen tone si komb!...

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Jo vetem kaq, por me vjen inat edhe me heshtjen qe po trajtohet kjo teme ne forum, kur duhet te angazhohen me teper anetare!!
    Mbase te hapet nje teme e re per kete fusnoten e shpifur qe vjen mbas yllit qe duan ti vejne shtetit ....Kosovo*
    pff
    Me fal qe po ju citoj vetem per nje arsye,nuk e di a e keni kuptu ju qe pjesa dermuese nuk e kupton se qka eshte fusnota, per ate dhe nuk angazhohen ne ket tem.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    pff
    Kjo vjen dhe nga fakti qe njerzit jane te lodhur nga politika dhe hallet qe i kane kapluar,ndersa keto bastard po e shfytzojne pikrisht kete per te shantazhuar nje popull te tere,duke mos bere transparente asgje se çka do te thote "fusnota",duke shkelur parimet e kushtetutes,duke anashkaluar parlamentin!...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Me fal qe po ju citoj vetem per nje arsye,nuk e di a e keni kuptu ju qe pjesa dermuese nuk e kupton se qka eshte fusnota, per ate dhe nuk angazhohen ne ket tem.
    Sharri s'mendoja qe do ishte e veshtire per tu kuptuar.

Kosovo*

* ylli mbas emrit te Kosoves do te thote fusnote. E cila nenkupton shko meposhte dhe lexo tekstin.

Teksti mbas emrit te Kosoves nenvizon se cfare do te thote shteti i Kosoves. E ka sjellur nje anetar ketu http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=222

Me pak fjale Kosovo* s'eshte shtet, nuk eshte Republike!! Por e varur ndaj Serbise si mbas * (fusnotes)

Faqja 28 prej 70 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •