Close
Faqja 18 prej 70 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 694
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Une nuk shiten dhe nuk blihem. O ti postjeri i çenef thaqit t'u ka shite per leter çenefi keta te huaite vetem per kusuritje e kane edhe do dite deri sa te shete edhe veriune e ti Pika 1 dhe 31 ku dote beshe vendin!!! Kur te vine zgjedhjet ja nine zerin
    ok eshte pune e jote e edukata e jote
    qysh e quan ti Kryeqlirimtarin e Kosoves

veq vet po bjen ndesh me fjalet tuaja

po thue se kam votue PDK-ne qe tri vite dhe ndoshta je ushqye nga PDK
    prej atyne 200 voruesve tu dikush eshte punsue ne ket periudh

e kha po i quen qenef
    se di si po i bjen kjo veq nejse ti e din ma mire
    veq ta dish qe na paske lan keq per qato vota
    se di qysh me ja ba e mei plotesue se kemi me hup keq hahaha

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    ok eshte pune e jote e edukata e jote
    qysh e quan ti Kryeqlirimtarin e Kosoves

veq vet po bjen ndesh me fjalet tuaja

po thue se kam votue PDK-ne qe tri vite dhe ndoshta je ushqye nga PDK
    prej atyne 200 voruesve tu dikush eshte punsue ne ket periudh

e kha po i quen qenef
    se di si po i bjen kjo veq nejse ti e din ma mire
    veq ta dish qe na paske lan keq per qato vota
    se di qysh me ja ba e mei plotesue se kemi me hup keq hahaha
    humbjen e ke siguruar qe tashe, por a do te shpetoj partia !!!! Do ta shofim ne ditet qe do vine

Ase edhe nje antar i familjes s'ime nuk eshte i punsuar nga kjo qeneferi
    Une jam antar i PDK-se qe nga formimi i saje!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Une jam antar i PDK-se qe nga formimi i saje!!!
    kurr e perjet ti antar i PDK-se ske qen me zemer e
    me mashtrue me libreza nashte je perpiek
    nuk ka antar o shoq PDK-ja qe han me dy tri lug
    e qe shkon kush tia qet ni gullash e 2 qaja jo balit jo
    shko kullote tjeter kan
    por funi i funit rrug te mbar te qoft
    se nashta qato 200 vota ja bajm diqysh i kompenzoim

a i bleim a i viedhum a
    diqysh duhet me ja ba se shum keq kemi me mbet per to

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Kurr ma mire nuk ka qen pernime me ju bashku shypnise me hek pavarsine edhe mendimin e GJND krejt edhe rrezoluten 12 44 edhe me ju vesh shypnise pike edhe pjesen e mitrovices me lan qeshtu as ata as na tollivi tan jeten dikur shkive ju humbet durimi edhe e lshojn krejt sepse skan perspektive ata aty veq dihet qe po i pagun qeveria serbe per perfitime ekonomike politike etj etj... Nese bahet lshohet pe sherri i vizave sen skan ba, kurgja spo na duhen vizat ama bash hiq , neve edhe ashtu gurbetqaret po na mbajn pse me lshu pe.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Publikuar: 23.02.2012 - 18:28

Washington, 23 shkurt - Ish-shefi i UNMIK-ut në Kosovë, Soren Jessen-Petersen është i shqetësuar që dialogu mes Prishtinës dhe Beogradit për çështje teknike, është kthyer në thuajse një rifillim të bisedimeve për statusin e Kosovës, i cili thekson ai është përcaktuar dhe nuk ka pse të rihapet.

“Tani, pothuajse nga një derë e pasme, po diskutohet përsëri për statusin dhe Kosova është vënë nën një presion të madh, mesa kuptoj unë, që të pranojë që për të marrë pjesë ata duhet të identifikohen si Kosovë dhe pastaj kjo të shoqërohet me një asterisk dhe një referencë për rezolutën dhe Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë”, thotë zoti Petersen në një intervistë për Zërin e Amerikës.

“Nuk e kuptoj se pse duhet Kosova ta bëjë këtë kompromis. 22 vende të Bashkimit Evropian e kanë njohur pavarësinë e Kosovës, 87 vende në gjithë botën e kanë bërë një gjë të tillë dhe vetëm 5 vende të BE-së që nuk e kanë bërë një gjë të tillë, duket se po përcaktojnë se çfarë do të bëhet. Dhe mendoj se kjo është shqetësuese”, thotë zoti Petersen.

Ai shton se dialogu mes Serbisë dhe Kosovës është i rëndësishëm, ashtu si edhe pjesëmarrja e Kosovës në aktivitete ndërkombëtare, por “duhet ta pyesim veten se çfarë çmimi i duhet të paguajë dhe unë mendoj se po paguan një çmim shumë të lartë”.

Ky ka qen edhe publikisht i hapur kunder serbeve dhe ju ka pas than qe po perkdhelen si shume ndaj nderkombetaret. Duhet te degjohen edhe keta nganjehere kur e kan mire.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Thaçi: Pa GJND dhe pa Deklaratë të Pavarësisë nuk ka marrëveshje me Serbinë

Prishtinë, 23.02.2012 21:06

Në emisionin Rubikon të KTV –së, kryeministri Hashim Thaçi shpjegoidisa nga arsyet pse është pranuar që në përfaqësimin rajonal të vendittonë, krahas emërtimit Kosovë të vihet edhe fusnota Rezoluta 1244. Aikëmbënguli se krahas kësaj fusnote në përfaqësimin rajonal të Kosovës dotë jenë edhe fusnotat që i kërkon me ngulm ai .

Kryeministriishte decidiv se krahas kërkesës së Serbisë, për Rezolutën 1244 të cilëne ka pranuar kryeministri, do të jenë edhe mendimi i GJND-ës përshpalljen e Pavarësisë së Kosovës dhe Deklarata e Pavarësisë së Kosovës.Nëse nuk pranohen edhe këto fusnota, ishte kategorik kryeministriHashim Thaçi, atëherë nuk do të ketë marrëveshje me Serbinë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Soren Jessen-Petersen: Kosova nuk duhet të bëjë kompromis

Ish-shefi i UNMIK-ut në Kosovë, Soren Jessen-Petersen është i shqetësuar që dialogu mes Prishtinës dhe Beogradit për çështje teknike, është kthyer në thuajse një rifillim të bisedimeve për statusin e Kosovës, i cili thekson ai është përcaktuar dhe nuk ka pse të rihapet.

“Tani, pothuajse nga një derë e pasme, po diskutohet përsëri për statusin dhe Kosova është vënë nën një presion të madh, mesa kuptoj unë, që të pranojë që për të marrë pjesë ata duhet të identifikohen si Kosovë dhe pastaj kjo të shoqërohet me një asterisk dhe një referencë për rezolutën dhe Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë”, thotë zoti Petersen në një intervistë për Zërin e Amerikës.
    “Nuk e kuptoj se pse duhet Kosova ta bëjë këtë kompromis. 22 vende të Bashkimit Evropian e kanë njohur pavarësinë e Kosovës, 87 vende në gjithë botën e kanë bërë një gjë të tillë dhe vetëm 5 vende të BE-së që nuk e kanë bërë një gjë të tillë, duket se po përcaktojnë se çfarë do të bëhet. Dhe mendoj se kjo është shqetësuese”, thotë zoti Petersen.
    Ai shton se dialogu mes Serbisë dhe Kosovës është i rëndësishëm, ashtu si edhe pjesëmarrja e Kosovës në aktivitete ndërkombëtare, por “duhet ta pyesim veten se çfarë çmimi i duhet të paguajë dhe unë mendoj se po paguan një çmim shumë të lartë”.
    Intervistën që kolegia Keida Kostreci i mori zotit Petersen këtu në Uashington, mund ta ndiqni të premten në emisionin Ditari.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657

Me Pavarësi, Gjnd Dhe...

24-02-2012 00:30

Pika-Kufi.1-31

ti dihet qe je nji magjup nga veri i mitrovices qe kie gjak te perziem pak te shieve pak te boshnjakve e te gabelve kjo siellje e jote tregon ket qka po them une

Kjo eshte kultura qe te kane edukuar prinderit e t'u te gjithe po te daline jo shqiptare, kjo nuk do komente nga ti dhe çenef thaqi. Ne shale te Bajgores nuk ka ase shkie ase magjup e ase boshnjake !!!! Dhe mos me shkruaj me ne privat, se ti po na ofendon per nje psikopat qe po e rrezikon ter shtetesin e kosoves dhe te ardhmen e saje duke e shkelur mbi gjakun e atyre qe rane per Liri Nga shteti e k'thyet ne atonomi dhe me ç'do kushte mundoheni te thoni se jeni ne rrug te mire!!!!Si more nuk po ju vjen turp nga qytetaret dhe familjaret e Deshmorve te Kombit RRUFEJA NUK GODET HITHA
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

"Nuk e kuptoj përse Kosova duhet ta bëjë këtë kompromis", tha Søren Jensen Petersen

Danezët janë nacionalistë të fortë.

Ish shefi i UNMIK-ut, Søren Jensen Petersen e sheh të të dëmshëm dhe të pakuptimtë këtë kthim prapa.

Ai thotë: "Nuk e kuptoj përse Kosova duhet ta bëjë këtë kompromis?!! Kjo do t'i kushtojë me çmim shumë të lartë Kosovës!

Ajo që të habit edhe më shumë është se pse RTK nuk i dha shumë rëndësi kësaj interviste, si asaj të Dellit!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-02-2012 më 21:37
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ja dhe intervista. Keni durim 1:45 minuta

Mos të ju habit, sepse ajo për Pedersenin vjen pas asaj që ka thënë Vetëvendosje.
    Sa interesant, si koincidojnë!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-02-2012 më 21:53
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 18 prej 70 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •