Maqellarjot, po me ben te dyshoj se autori i dok je ti vete
Mos te bejme analizen e dok dhe si realizohen e punohet per trajtimin e temes qe pasqyrojne, ka mundesi qe Darius te na beje ban.
Maqellarjot, po me ben te dyshoj se autori i dok je ti vete
Mos te bejme analizen e dok dhe si realizohen e punohet per trajtimin e temes qe pasqyrojne, ka mundesi qe Darius te na beje ban.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Nuk i ke ren ne te hic fare! vetm nji gje dua te them, 95 % te deshmitareve aty i njoh vet personalisht!
sa per "Darius" shkrimet e tija qe kam lexuar me kan formuar nje opinion krejt ndryshe nga ai qe ti po "paraqet"!
Besoj se e ke humbur argumentin! po mbron skepticismin tende me "kokforci" dhe jo me arsye![]()
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Se po dalim shume jasht teme ...
Ne lagjen time, aty rreth viteve '91/'92 erdhi nje familje nga Maqellara e Dibres. Ishin te persekutuar e internuar burre e grua. Edhe femijet i kishin lindur ne internim. Kishin nje vajze e nje djale. Djali ishte moshatar me ne dhe loznim bashke. Tregonte ngjarje qe te rrenqethej mishi. Me makabret ishin netet e ftohta te dimrit kur nuk mbushnin dot barkun me buke.
Ne, normal, ishim kurioze dhe na binte nofulla ne toke nga habia. Ishim komplet injorante ne kete "fushe". Me vone me rastisi te njihesha edhe me histori te tjera te dhimbshme rreth persekutimeve e internimeve, jo vetem nga tv e rrefimet e njerzve, por edhe njohjet personale.
Deshmitaret nuk i njoh dhe i besoj pohimit tend. Por dokumentari eshte teper i dobet. Me vjen keq, por mos e merr personale.
Qofsh mire ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Nuk e marr "personale"! dokumentari nuk u be nga une per kete te jesh e sigurt!
Kur flasim per persekutimet e Komunizmit nuk dalim kurre nga tema, se ne fund te fundit thelbi i librit qe po diskutojm ka edhe nje mesazhe te till! Per mua ka rendesi messazhi edukative qe nje dokumentar si ky bie! eshte nje pjes e historise se shqiperise qe duhet vulosur ne mendjen dhe kujtesen e cdo kujt, qe te mos perseritet kuuurrrre me! Brezat e ardhem duhet te edukohen te pranojn te verteten ashtu sic eshte! qe te mos zhqenjehen ashtu sic akoma po zhgenjehen me politikanet antishqiptar! Nuk ma mori mendja se je kaq i/ri apo e/re! perndryshe do ta kisha kuptuar "vlersimin" tend te dokumentarit!
E lem me kaq...per tani![]()
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Mirembrema,
Ilutem staffit, nqs ka mundesi,le ta ngreje edhe njehere librin ne rapidshare,se nuk ekziston me
.
(Me falni per vonesen 9-vjecare,por disa tema jane gjithmone bashkohore sado vite qe te kalojne)
Dokumentari me gabime historike e humb vleren. Te lutem mos e mbro kaq shume vetem pse e ke sjelle ne Forum apo pse e rekomandove ti. Neti ka plot dokumente historike me vlere dhe me deshmi, te realizuara mjaft mire.
Une, personalisht, kam pare mjaft dokumentare. Besoj se jam ne gjendje te jap nje vleresim edhe per nje dokumentare te realizuar me copa si ky qe gjendet ne teme. Miqesisht te keshilloj te shikosh edhe ti diēka me shume. Ndoshta mund te japesh nje vleresim edhe me te drejte.
Po lexoj kete Hamitin, shume dobet, tregime pa fillim, pa fund, pa logjike, vetem delire. Kohe e humbur.
Adresen e faqes personale mund ta vendosesh ne profil, por jo ne firme. Stafi i Forumit
Mund te mos kete stil letrar por ajo qe shkruan ka nje fillim, ka nje fund e sidomos ka shume llogjike. (pavaresisht sesa e beson ose jo).
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Historia eshte si puna e tokes. Si perket askujt ama e komandon me i forti. Si histori nuk ishte keq ama kam rezerva per sa i perket fakteve edhe 'nofkave' qe jane perdorur. Dmth Kadri Hasbiu qe sipas shokut shpati ishte nji mvt mvti ishte kryespiuni Amerikan?
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt