Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 137
    i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    urime te gjitheve
    Ma mir neser se dje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Thaçi: Një komb e dy shtete

17-02-2012 19:53 CET

Në ditën e 4 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha dhe ai i Kosovës Hashim Thaçi të premten kanë prerë shiritin e inaugurimit duke çelur kështu zyrtarisht edhe ambasadën e Kosovës në Tiranë.

Në fjalën e mbajtur me këtë rast Thaçi u shpreh se Shqipëria dhe Kosova janë një komb por dy shtete dhe kështu do vijohet të ecet drejt Bashkimit Evropian dhe se tani po ndodh ajo që i ka munguar Kosovës.

Më tej ai ka falënderuar kryeministrin Berisha dhe gjithë kombin shqiptar për mbështetjen e dhënë. Sakaq, kryeminsitri Berisha e cilësoi këtë si një moment shumë të rëndësishëm në marrëdhëniet vëllazërore midis dy vendeve.

“Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë, sikundër ambasada e Shqipërisë në Prishtinë, kanë mision të dyfishtë, kanë mision forcimin e pozitës ndërkombëtare të dy vendeve, bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombëtar, por kanë misionin tjetër kombëtar, të kapërcimit me vendosmëri të të gjitha pasojave të krijuara gjatë një periudhe të gjatë ndarjesh, kufizimesh e bllokimesh të pamerituara”.

“Unë jam i bindur se në udhëzimet e Qeverisë së Kosovës kjo ambasadë së bashku me ambasadën e Shqipërisë në Prishtinë do të luajnë një rol shumë të rëndësishëm në të ardhmen e përbashkët që meriton kombi shqiptar dhe dy vendet”, u shpreh Berisha.

Në vijim kryeministri shqiptar shfrytëzoi rastin t’u përcjellë përshëndetjet më vëllazërore qytetarëve të Kosovës dhe qeverisë së Kosovës si dhe shprehu vendosmërinë se me punë të përbashkët do arrihen rezultate të mëdha.

Edhe kryeministri Thaçi, shprehu gatishmërinë e Kosovës për bashkëpunim dhe i tha kryeministrit Berisha se aktualisht po përcaktohet trualli në qendër të Prishtinës për ndërtimin e Ambasadës së Shqipërisë.

Ambasada e Kosovës në Tiranë ndodhet përballë Piramidës ngjitur me Ambasadën Ruse. /NOA/

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    NEWBORN prej bore në Bujanoc

Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    URIME!

...sa herë thuhet a shkruhet ose shënohet ri-deklarimi i SHTETIT, LIRISË, PAVARËSISË mendja më shkon te DEMOKRACIA dhe njeriu që theu mentalitetin monist e komunist ndër SHQIPTARËT, dr. IBRAHIM RUGOVA...Pastaj, gjithnjë ndalem dhe mendoj sa shumë e duan Kosovën ata që e zhvatën, e vodhën dhe po e vjedhin përditë e përnatë...Aq më shumë ky soj i shprehë Kosovës “dashuri publike e patriotike”, aq më shumë e dua unë në mënyrën dhe vuajtjen e dhembjen time...E ndihem aq keq në raste festash sepse jo të gjitha reflektojnë lotin, djersën dhe gjakun e sakrificën e mija njerëzve e dëshmorëve të të gjithë brezave...As 17 Shkurti nuk ndjell ndonjë gëzim ngaqë ATA që e shkruan me pendë e me pushkë, nuk e menduan kështu si është qe sot e katër vjet...!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ivetmi gjest kombtar qe me ka rrit ndiendjat kombtare ka qen kenga e ushtarve te FSK-s qe edha tv klan kosova kurse qeveria dhe disa matufa e cilsuan si incident dhe e denuan kush ka mundesi at video ta dergon ne ket forum

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

prishtina2010

Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Beni 33

Me vjen keq po nese dikush eshte ashtu siq ti pretendon me disa te tjere ketu atehere jeni ju dhe plani i juaj.

Po nese dikushe eshte i pergjumur dhe ne verbim te thell jeni ju..
    Njerizt si ju 4 vjet pas kosoves shtet ju kerkoni republik,po nuk po mundem me dite se qfare republik,a vall mos republik ne kuadre te serbis,apo per veriun kerkoni te bashkohet me fqinjet po jo kurr,,harroni.
    Kur para ca jave kerkojeshit bashkimin kombetare sot kerkoni republik,dihet se qafre adedhetaresh ishit dhe jeni ,,,po gjithe jeta e juaj qofte e verbuar ,me ato qka ju kerkoni dhe mendoni mos i genjeni popullin.

Ju keni harruar se ku ishte kosova para 13 vite dhe ku eshte sot... sot me atehere jemi amerik ooo i pa njeri
    un dua shtet te pavarur dhe sovran siq esht pershembull shqiperia as gje ma shum se pse kosova sesht sovran kur them ket kam fakte se pse ky shteti qe ju shiteni si patriot te rrejshum ju shkoni ne pjesen veriore ata shiptar ne at pjes nuk e kan ket privilegj te festojn se pse aty jan strukturat e serbis dhe ato strukturas e bejn ligjin n e veri te vendit mos harr se kosova sesht veq prishtina
    kur ju e cekeni se ku ishte kosova pra 13 vitesh esht nje dallim aty pajtohem vetem patrullat e milicis se millosheviqit sjan ne kosove mendon ne nje pjes te saj kjo dote thot se ska ndryshim per tu gezuar kemi nje gjysem shteti multi kulti ku pakica esht mbi shumicen nje shtet me pako te ahtisarit ku ky shtet gjdo vit i hiqen te gjitha te drejtat

DHE NE FUND UN KERKOJ AT QE KAN KERKUAR ADEM JASHARI HAMEZ JASHARI ZAHIR PAJAZITI DHE TE GJITH DESHORET E KOMBIT AS GJEH ME SHUM UN SMASHTROHEM ME BABADIMRA DHE AS NUK JAM LUPSAR

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pika-Kufi.1-31

Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    po mier bre jaran
    ju ndegjoni miqt e juaj dihet kush jan miqt e vetfundosjes
    ne i respektoim miqet tan te prir nga SHBA-te
    JU SI DEHONI PO JUA KENI FRIKEN SEW JENI TE KORRUPTUAR SE SA PER MIQ JU KENI TRATHTUAR SHOKET E JUAJ PO LENE ANI NE I RRESPEKTOJM MIQET AUUU RRSPKTO MIKUN E VRAJE VLLAUN AAAHAHA

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

beni33

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    JU SI DEHONI PO JUA KENI FRIKEN SEW JENI TE KORRUPTUAR SE SA PER MIQ JU KENI TRATHTUAR SHOKET E JUAJ PO LENE ANI NE I RRESPEKTOJM MIQET AUUU RRSPKTO MIKUN E VRAJE VLLAUN AAAHAHA
    ISHTU DUHET

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

beni33

[QUOTE=bebeni33ni33;
    beni33

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

beni33

[QUOTE=beni33;3343021][QUOTE=bebeni33ni33;
    beni33

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •