Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 137
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    (I plotësuar) - “Jemi mbledhur për të shprehur nderimin tonë ndaj burrit vizionar që iu dha nder shqiptarëve pas Ismail Qemalit në këto shekujt e fundit, presidentit Ibrahim Rrugova”, kështu është shprehur kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha në fjalën e mbajtur në ceremoninë e organizuar me rastin e emërtimit të një rruge në kryeqytet me...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Citim Postuar më parë nga muharrembajrami Lexo Postimin
    valla boll e kum ndjek politiken edhe kam ngjoft shum gjin te UQK-s veq Hashimit s ja pasna nie zanin kurr. Hashim Shales po veq kti kerthaqit kurr s ja kum nie zanin
    Po me nis e me njoft tuli klloshari thaqin as qe ka mundesi,,

E poseqerishte njerzit te cilet sot pas 4 vjete pamvarsi ,krkoni republik,po tanim jemi ne dilem se nuk po mundem me dite se qafre republik po e kerkoni ,a mos nen serbi

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ty jam shum i sigurt vetem hunda te pengon se per ndryshe dote kullotesh bari po ku din ti dhe ky ki tru ti ta besh dallimin se kush esht trathtar e kush patriot
    Beni 33

Me vjen keq po nese dikush eshte ashtu siq ti pretendon me disa te tjere ketu atehere jeni ju dhe plani i juaj.

Po nese dikushe eshte i pergjumur dhe ne verbim te thell jeni ju..
    Njerizt si ju 4 vjet pas kosoves shtet ju kerkoni republik,po nuk po mundem me dite se qfare republik,a vall mos republik ne kuadre te serbis,apo per veriun kerkoni te bashkohet me fqinjet po jo kurr,,harroni.
    Kur para ca jave kerkojeshit bashkimin kombetare sot kerkoni republik,dihet se qafre adedhetaresh ishit dhe jeni ,,,po gjithe jeta e juaj qofte e verbuar ,me ato qka ju kerkoni dhe mendoni mos i genjeni popullin.

Ju keni harruar se ku ishte kosova para 13 vite dhe ku eshte sot... sot me atehere jemi amerik ooo i pa njeri

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Jashari i pakënaqur me arritjet në katër-vjetorin e pavarësisë
    bota sot

Një nga pasardhësit e familjes legjendare nga Prekazi, Murat Jashari ka shprehur kritika të shumta në RTK me rastin e katër-vjetorit të pavarësisë së Kosovës.
    Ai ka thënë se Kosova nuk ka përparuar fort në këto katër vjet dhe në përgjithësi ka rënë vullneti dhe dëshira për të punuar.
    "E kemi sektorin e shëndetësisë të dobët, e kemi sektorin e arsimit që nuk është në nivel, dhe kemi shumë probleme në gjyqësor. Përgjegjësinë për këtë e kanë ata që kanë shkuar derë më derë, qytet më qytet për të kërkuar vota. Nëse nuk janë të zotë të udhëheqin duhet t'ua lënë vendin gjeneratave të reja", ka thënë Jashari.
    Pas një pauze Jashari kërkoi falje për ato që tha dhe i luti qytetarët t'i mirëkuptojnë kritikat e tij dhe t'i marrin si gjykime reale.
    Me Gjdo respekt per familjen e madhe Jashari...

Respekte edhe njeqinde milion vjete per Familjen Jashari dhe sakrificen e tyre qe ne sot po e gezojmi.

Po respekte te perjeteshem per ta ,po nje milion here ju kisha ber thirrje gjdo antari te Familjes Jashari qe mos te hyne ne Politik,,,se politika eshte sikur kurva dhe droj se pasardhsit e tyre munden te devijojen nga rruga..

Murati nuk duhet te perzihet ne politik kurr ne jete dhe asnje antare i familjes se ti ky eshte menimi i ime personal.
    E ruan dhe i respekton te kalauren dhe te ardhmen nese nuk hyn ne politik kete duhet me dite gjdo njeri.
    Me mire eshte te rrin large gjdo gjej qe lidhet me politik eshte mendimi i ime personal..
    Me 28 nentor dihet se si ishte ,duhet ta kujtoj ...viti i kaluar.

Dokumntari i mbrendeshem ne tv opinion tregoj se ku ishte kosova para 4 vitev,dhe ku ishin varrezat ne perekaz para kater vitev dhe qfare ksihte atje,,kures pas kater vitev atje ishte gjitheqka ndryshe per te mire ato shifen,po mos te ishin keta ne pushtet ato rregullime atj nuk do te kishin ndodhur me sa kan ndodhur deri tani,,parap po them eshte ber pak apet ,se atje duhet te behet shuem shuem per lagjen dhe te gjithe
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina2010 : 17-02-2012 më 16:11

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Murat Jashari: Kosova, jo ajo për të cilën luftuam

Tiranë, 17 shkurt - Në përvjetorin e katërt të pavarësisë së Kosovës, familja e heroit kombëtar Adem Jashari theu heshtjen dhe neutralitetin që e mbajti për gjithë këto vite ndaj zhvillimeve në Kosovë.

Sipas përfaqësuesve të familjes që sakrifikoi një brez të tërë, gjërat nuk po shkojnë në drejtimin e duhur.

Murat Jashari, nipi i heroit kombëtar, kritikoi udhëheqjen politike në Kosovë duke kërkuar madje largimin e saj, pasi siç tha ai, “Kosova Sot nuk është ajo për të cilën kanë dhënë jetën mijëra njerëz.

“Lind një pyetje, a është ky shteti për të cilin kanë sakrifikuar mijëra njerëz?

Duhet ndërruar kursi, pasi nëse vazhdohet në këtë drejtim, me këtë shtet dhe institucione, rrezikon të infektohet edhe brezi i ri. Nëse ligji nuk funksionon, atëherë funksionon anarkia”, tha ai për TCH.

Zhgënjimin e tij ai e ilustroi me shembujt më të thjeshtë, si vështirësitë për të gjetur një vend pune, apo çmimin e lartë që duhet paguar për t’u kontrolluar në një klinikë private.

Duhet të vijnë në udhëheqje njerëz që kanë motivin por edhe vizionin për të ardhur dhe ndryshuar gjendjen. Është një gjendje si në vitet ‘90. Ekonomia është në zero dhe mijëra njerëz janë të detyruar të largohen për shkak të shtypjes ekonomike dhe represionit serb. Shumë vetë po kërkojnë një mundësi për t’u larguar nga Kosova”, tha Jashari i ri.

Emri i Murat Jasharit është lakuar në shumë raste si kandidat i mundshëm për president të Kosovës. Por a është i gatshëm ai të kandidojë për postin e kreut të shtetit në këtë kohë?

“Unë nuk kam vendosur po ose jo. E para, sepse është problematike të lësh një post udhëheqësi në një institucion moral dhe të kalosh në një institucion ligjor”, u shpreh nipi i luftëtarit legjendar.

Afro nëntë milionë njerëz e kanë vizituar kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz që nga pas lufta.

“Unë si mërgimtar shoh gjëra të prapambetura që s’kanë ecur sa duhet. Bëj thirrje që të bëhet më shumë për Kosovën”, tha vizitori i kompleksit Xhevat Shala, nga komuna e Skenderajt.

Dera e familjes Jashari në këtë ditë është e hapur për të gjithë. Por nga politikanët të cilët bënë homazhe pranë kompleksit memorial, i vetmi që u kthye në odën e Jasharëve ishte kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi.

Sipas televizionit Kohavision, gjatë kësaj vizite, kryekuvendari Krasniqi nuk është përshëndetur fare me kryetarin aktual të Komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku, ndonëse të dy vijnë nga PDK-ja.

Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Jashari i pakënaqur me arritjet në katër-vjetorin e pavarësisë
    bota sot

Një nga pasardhësit e familjes legjendare nga Prekazi, Murat Jashari ka shprehur kritika të shumta në RTK me rastin e katër-vjetorit të pavarësisë së Kosovës.
    Ai ka thënë se Kosova nuk ka përparuar fort në këto katër vjet dhe në përgjithësi ka rënë vullneti dhe dëshira për të punuar.
    "E kemi sektorin e shëndetësisë të dobët, e kemi sektorin e arsimit që nuk është në nivel, dhe kemi shumë probleme në gjyqësor. Përgjegjësinë për këtë e kanë ata që kanë shkuar derë më derë, qytet më qytet për të kërkuar vota. Nëse nuk janë të zotë të udhëheqin duhet t'ua lënë vendin gjeneratave të reja", ka thënë Jashari.
    Pas një pauze Jashari kërkoi falje për ato që tha dhe i luti qytetarët t'i mirëkuptojnë kritikat e tij dhe t'i marrin si gjykime reale.
    Plotësisht jam dakord me mendimin e Jasharit.Njerëzit atdhetar,human e të urtë ashtu flasin."kUSH TA DO Të MIRËN EDHE TË KRITIKON"!

Inagurohet ambasada e Republikës së Kosovës

TIRANE- Kryeministri Sali Berisha dhe homologu i tij kosovar, Hashim Thaçi kanë prerë shiritin e inaugurimit të objektit të ri të ambasadës së Republikës së Kosovës në Tiranë. Përurimi i ambasadës së re të Republikës së Kosovës në Tiranë vjen në kuadër të 4- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës. Të dy kryeministrat e cilësuan këtë një moment mjaft të rëndësishëm në marrëdhëniet vëllazërore mes dy vendeve.
    Në fjalën e tij, kryeministri Berisha tha se ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë dhe ajo e Shqipërisë në Prishtinë, kanë një mision të dyfishtë. Së pari, kanë mision forcimin e pozitës ndërkombëtare të dy vendeve, bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombëtar, por kanë misionin tjetër kombëtar të kapërcimit me vendosmëri të të gjitha pasojave të krijuara gjatë një periudhe ndarjesh, kufizimesh, bllokimesh të pamerituara.
    Ndërsa, kryeministri Thaçi shtoi se shumë shpejt në qendër të Prishtinës do të ndërtohet një seli e re për ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Kosovë.
    Të pranishëm në ceremoni ishin përveç dy kryeministrave edhe zëvendëskryeministri i parë, Behgjet Pacolli dhe liderë të tjerë nga Kosova. Merrnin pjesë gjithashtu edhe kreu i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha, kryeparlamentarja Jozefina Topalli dhe zëvendëskryeministri, njëherësh ministri i Jashtëm, Edmond Haxhinasto.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Dhuratë për 4 vjetorin, Uganda njeh Kosovën

PRISHTINE- Nje njohje e re i ka ardhur shtetit te Kosoves, dhurate ne 4 vjetorin e Pavaresise. Uganda ka njoftuar njohjen e shtetit te Kosoves, duke u bere keshtu shteti i 88 qe e njeh ate.
    Lajmi u konfirmua nga zëdhënësi i zëvendëskryeministrit të Kosovës Behgjet Pacolli i cili në një konferencë për mediat dha lajmin dhe duke paraqitur edhe letrën verbale të këtij shteti.
    Sipas tij, nota verbale kishe ardhur në adresë të zyrës së zëvendëskryeministrit Pacolli, pasi që, siç tha ai, ai ka qenë edhe kanali i vetëm që ka realizuar lobim për njohje të Kosovës nga ky shtet.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Murat Jashari: Kosova, jo ajo për të cilën luftuam

Tiranë, 17 shkurt - Në përvjetorin e katërt të pavarësisë së Kosovës, familja e heroit kombëtar Adem Jashari theu heshtjen dhe neutralitetin që e mbajti për gjithë këto vite ndaj zhvillimeve në Kosovë.

Sipas përfaqësuesve të familjes që sakrifikoi një brez të tërë, gjërat nuk po shkojnë në drejtimin e duhur.

Murat Jashari, nipi i heroit kombëtar, kritikoi udhëheqjen politike në Kosovë duke kërkuar madje largimin e saj, pasi siç tha ai, “Kosova Sot nuk është ajo për të cilën kanë dhënë jetën mijëra njerëz.

“Lind një pyetje, a është ky shteti për të cilin kanë sakrifikuar mijëra njerëz?

Duhet ndërruar kursi, pasi nëse vazhdohet në këtë drejtim, me këtë shtet dhe institucione, rrezikon të infektohet edhe brezi i ri. Nëse ligji nuk funksionon, atëherë funksionon anarkia”, tha ai për TCH.

Zhgënjimin e tij ai e ilustroi me shembujt më të thjeshtë, si vështirësitë për të gjetur një vend pune, apo çmimin e lartë që duhet paguar për t’u kontrolluar në një klinikë private.

Duhet të vijnë në udhëheqje njerëz që kanë motivin por edhe vizionin për të ardhur dhe ndryshuar gjendjen. Është një gjendje si në vitet ‘90. Ekonomia është në zero dhe mijëra njerëz janë të detyruar të largohen për shkak të shtypjes ekonomike dhe represionit serb. Shumë vetë po kërkojnë një mundësi për t’u larguar nga Kosova”, tha Jashari i ri.

Emri i Murat Jasharit është lakuar në shumë raste si kandidat i mundshëm për president të Kosovës. Por a është i gatshëm ai të kandidojë për postin e kreut të shtetit në këtë kohë?

“Unë nuk kam vendosur po ose jo. E para, sepse është problematike të lësh një post udhëheqësi në një institucion moral dhe të kalosh në një institucion ligjor”, u shpreh nipi i luftëtarit legjendar.

Afro nëntë milionë njerëz e kanë vizituar kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz që nga pas lufta.

“Unë si mërgimtar shoh gjëra të prapambetura që s’kanë ecur sa duhet. Bëj thirrje që të bëhet më shumë për Kosovën”, tha vizitori i kompleksit Xhevat Shala, nga komuna e Skenderajt.

Dera e familjes Jashari në këtë ditë është e hapur për të gjithë. Por nga politikanët të cilët bënë homazhe pranë kompleksit memorial, i vetmi që u kthye në odën e Jasharëve ishte kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi.

Sipas televizionit Kohavision, gjatë kësaj vizite, kryekuvendari Krasniqi nuk është përshëndetur fare me kryetarin aktual të Komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku, ndonëse të dy vijnë nga PDK-ja.

http://www.youtube.com/watch?v=OHE20...layer_embedded
    Telalli i qartë për qeverinë e Kosovës.Nuk besoj se nuk e dinë ata se, në ç'gjendje po katandiset vendi.Nuk po u lëshohet kolltuku i shkretë,aty është çështja esenciale!Nuk jemi ne si Gjermanët:kryetari Vulf pas veç një skandali lidhur me një kredi,dha dorëheqje,e te na krejt ndryshe punohet, për atë jemi shumë larg nga realiteti dhe vetëdija e Perëndimorëve.Për mëkatë ka shumica që nuk pranojnë kritika si diç normale dhe e dobishme për të mirën e vendit,popullit..

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •