Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 137
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Baci Rifat me gjithe Lulin kane qene ne vendin kryesor te te ftuarve dhe jo ne publik se publik ska pase hic aty.
    Apo duhej te perziheshin me deputetet ata?

Dhe ke kujdes kur flet per Lulin ose Jasharet e tjere ne realitet se njerzia ti thyejne hundet..........
    valla zaherna televizori jem nuk i paska qit se un nuk i kum pa kurrkun.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    oj halluke a e din se per qfar eshte hap kjo tem
    per urime a per te shame hallukjo

hajde urime te gjith shqiptarve 4 kater vjetori i pavarsis
    edhe ty halla halluke
    Po llapoq sigurisht qe e di..
    Temen e ka hap per me tregu kush eshte hashim polari.. dhe une po e respektoj, po i kallxoj miletit se si hashimi eshte ne gjendje te fale çdo pasuri ty Kosoves nese i premtojne pushtet.

Marrja e vendimit ne Kuvend per privatizimin e PTK-se pa korum(me vetem 50 deputet ne salle), me hashim polarin ne rol udheheqes te Kuvendit, ne vend te kryeparlamentarit..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Temen e ka hap per me tregu kush eshte hashim polari.. dhe une po e respektoj, po i kallxoj miletit se si hashimi eshte ne gjendje te fale çdo pasuri ty Kosoves nese i premtojne pushtet.

Marrja e vendimit ne Kuvend per privatizimin e PTK-se pa korum(me vetem 50 deputet ne salle), me hashim polarin ne rol udheheqes te Kuvendit, ne vend te kryeparlamentarit..
    http://www.youtube.com/watch?v=J4mWI...f=list_related
    halluke hajt se kur ta kesh festen tane ata te çlirimit te kraleves do ta uroi edhe une pra do ta kthej si ti mua
    a more vesh
    Urime e Gezuar Pavarsine e Kosoves
    halluke edhe niher

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

FSK-ja parakalon në ditën e Pavarësisë nëpër Sheshin “Nëna Tereze”.

E enjte, 16 Shkurt 2012 19:13

E mbuluar me shtresat e trasha të borës, Kosova prej sot nis festimet e katërvjetorit të pavarësisë. Kuvendi i Kosovës do të mbajë një seancë solemne për këtë përvjetor, derisa gjatë mbrëmjes së sotme presidentja Atifete Jahjaga do të organizojë pritjen tradicionale të pavarësisë.

Nesër Forca e Sigurisë së Kosovës do të parakalojë rreth orës njëmbëdhjetë nëpër Sheshin “Nëna Tereze”. Një pjesë e aktiviteteve për 17 shkurtin janë anuluar për shkak të kushteve të këqija artmosferike.

Citim Postuar më parë nga irfancana Lexo Postimin
    Festa është e hijshme kur vendi udhëhiqet si duhet.Me këto gabime të qeveritarëve tanë,nuk është e nderëshme që të lëvdohet për diç që nuk është vepruar mirë, por duhet të pendohet dhe të kërkoj falje për mos drejtim ligjor dhe Kushtetues të shtetit.Gjithçka i përngjanë festave të mëparëshme,të rexhimit të shkuar ,ideale dhe aspak humanitare,duke e mashtruar popullatën gati se në çdo cepë të jetës.
    Ai që bën thirrje për festë të Pavarësisë,duhet vë gishtin në tamth e të pyesi:kush po feston?Ku është rinia?ç'kuptim ka Pavarësia pa rininë si faktor kryesor i ekonomisë?Në duart e kujt po shkon ajo duke ikur nga vendlindja e dashur?Kapitalistat Perëndimorë ua rrjep shëndetin me mbipunë të përgjakshme,duke i bërë në fund invalidë dhe duke i kyhyer prapa si të pa nevojshëm?Ku janë të papunët me 30 vit stazhë pune që u përjashtuan padrejtsisht nga Privatizimi i gabuar e që nuk marrin kurrëfarë benificione?!Kush sot respekton entet e punësimit që lajmërohen të papunët?!!ç'arsim kemi sot në Kosovë?Ku janë Pensionistat, invalidët,?Ku janë ndërmarrjet tona të shitura për 6oo milionë Euro sa vlera e një fabrike të mesme Perëndimore?!Ku është Arsimi,kultura,trashëgimia?Ku është interesimi për brezin e ardhshëm-fëmijët tanë të dashur?ç'do të thonë fëmijtë nesër që janë anashkaluar qe ca vite me rradhë,si në kulturë ashtu edhe në ndihmë materiale?!
    Pas gjithë këtyre gjërave që i ceka,më thuani,a jemi për festë apo për gjynah?!Do të dëshiroja edhe unë si gjithë bëmirësit të jetë kjo e para,por më duket se barra po bie më tepër në atë të dytën.Për pruarjen e vendit në shkallën e gjynahut dikush duhet të jap llogari,e jo të zgërdhihet si dhija duke kullot lule bagreme në pranverë.
    Thaçi, i lindur më 1968, iu bashkua kauzës për pavarësi teksa ishte student, dhe u shndërrua në njërin nga liderët kryesorë të lëvizjes protestuese të fillimit të viteve të 1990. Me intensifikimin e presionit serb, ai u largua për në Zvicër, ku studioi histori dhe marrëdhënie ndërkombëtare në Cyrih.

I kthyer në Kosovë si figurë kyçe e lëvizjes guerile, Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ai mori nofkën “Gjarpëri” për shkak të shkathtësive të tij të shmangies së policisë serbe. Ai mori pjesë në bisedimet e pasuksesshme të Rambujesë në vitin 1999 dhe pas luftës themeloi Partinë Demokratike të Kosovës, PDK si fraksioni kryesor i dalë nga radhët e UÇK-së.

Thaçi konsiderohet si njeri me aftësi mendjemprehta taktike, i aftë në manovrime të shkathëta drejt arritjes së qëllimeve të tij, gjersa mban ngushtë frerët e pushtetit. Pas fitores së PDK-së në zgjedhjet parlamentare më 17 nëntor 2007, Thaçi u zgjodh Kryeministër i Kosovës.

Më 17 shkurt 2008, në parlamentin e vendit, Thaçi shpalli Kosovën shtet të pavarur.

Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin

http://www.youtube.com/watch?v=J4mWI...f=list_related
    Thaçi, i lindur më 1968, iu bashkua kauzës për pavarësi teksa ishte student, dhe u shndërrua në njërin nga liderët kryesorë të lëvizjes protestuese të fillimit të viteve të 1990. Me intensifikimin e presionit serb, ai u largua për në Zvicër, ku studioi histori dhe marrëdhënie ndërkombëtare në Cyrih.

I kthyer në Kosovë si figurë kyçe e lëvizjes guerile, Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ai mori nofkën “Gjarpëri” për shkak të shkathtësive të tij të shmangies së policisë serbe. Ai mori pjesë në bisedimet e pasuksesshme të Rambujesë në vitin 1999 dhe pas luftës themeloi Partinë Demokratike të Kosovës, PDK si fraksioni kryesor i dalë nga radhët e UÇK-së.

Thaçi konsiderohet si njeri me aftësi mendjemprehta taktike, i aftë në manovrime të shkathëta drejt arritjes së qëllimeve të tij, gjersa mban ngushtë frerët e pushtetit. Pas fitores së PDK-së në zgjedhjet parlamentare më 17 nëntor 2007, Thaçi u zgjodh Kryeministër i Kosovës.

Më 17 shkurt 2008, në parlamentin e vendit, Thaçi shpalli Kosovën shtet të pavarur.

Ky eshte Thaqi e jo tuli e tuli laperi dhe shqipefolsi,qe gjithe jeten e tyre punuan kunder kosoves,po Thaqi eshte mbi tradhtaret e kombit .

Citim Postuar më parë nga muharrembajrami Lexo Postimin
    valla zaherna televizori jem nuk i paska qit se un nuk i kum pa kurrkun.

Tradhtaret as sot pas 4 vjete Pamvaresi nuk e shofin Kosoven e Pavarur,siq jeni ju e lere ma me pa lulin ose Rifat Jasharin,se tradhtaret dhe shqipe folsat jane verbuare.dhe ende e keni nostalgjin e kohes se komunizmit

Citim Postuar më parë nga muharrembajrami Lexo Postimin
    po per qata po i lyp gjyqi sot masi i kan vra qiftat e mi. ku asht krasniqi, tahir zemaj e shum te tjer. klika i qityne kriminelve i ka vra. qe 12 vjet un jam n luft kunder ktyne kriminelave veq pom doket ju ka ardh fundi.

Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin

valla boll e kum ndjek politiken edhe kam ngjoft shum gjin te UQK-s veq Hashimit s ja pasna nie zanin kurr. Hashim Shales po veq kti kerthaqit kurr s ja kum nie zanin
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •