cuni im ka nja 2 dite, qe te premte, qe me kendon dhe perserit gjithe dites- i am sexy and i know it! se ku e ka mesu ne shkolle me siguri.![]()
cuni im ka nja 2 dite, qe te premte, qe me kendon dhe perserit gjithe dites- i am sexy and i know it! se ku e ka mesu ne shkolle me siguri.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pinko po theksi eshte, mire qe e ditka
kjo e imja eshte bere nje mistrece , nuk le gje pa kthyer permbys, pa prekur , do nje njeri nga mbrapa gjithe kohes se sa kthen koken ta ben te keqen po qe te dilte vete edhe nga nje rrethore si kjo nuk e imagjinoja, une mendoja se ishte ne siguri me ato rrethore dhe keshtu kisha mundesi te beja ndonje pune , aha..... s'ja ndan dot syte tani se ta ben te keqen
ps nuk eshte ajo ne foto![]()
I 'hear' you, over.
p.s. Marya, si ka mundesi ka dal nga ajo? se zakonisht ato jane parashikuar mos dalin, dhe aq kollaj. Cuni im kete rrethoren e ka pas ca ndryshe. Si tip tower me lodra dhe ky i vinte rrotull duke ec, asaj. Supozohej ti vinte anash apo te luante che njekohesisht te mesonte te hidhte hapat, ecte. Ai e bente me vrap, sa kishte raste dhe e terhiqte zvarre. Kurse kur e lija ne playpan, ato rrethoret e medhaja ne forme drejtekendeshi qe au mbush me lodra dhe rrine brenda lol, e kam ne nje video te filmuar, se ci punonte asaj. Bam bam, kercente te dilte po sja dilte dot. Nje fuqi e papare, sa here e shoh shkrihem duke qesh me ate skene.![]()
Pinko
goca i ve kembet tek ato hekurat anash, e ngrene trupin dhe pastaj mer hov e hidhet me koke, sa here e kam kapur me hunden ne shesh dhe kembet te mbetura tek mbathja e rrethores![]()
te rrethorja nuk me ka ndenjur fare djali mua........nga ketu esht pak sa e ulet por djali im nga karrigja e ngrenjes normal nuk e kam pas lidhur fare se une i rri vete ne koke kur han por si per bela ate dite kisha lene burrin me e ruajtur dhe sa shkova te marr nje pecet te lagur vetem kur me thirr burri shpejt hajde e shiko..........c'te shikonja sa kishte dale dhe donte me sbritur poshte se nga tavolinat ben ulje ngritje ter diten
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
lisa
lere se me zemer na bene, qe do vriten ajo dihet por do zoti te jete pa rrezik
Cuni im sot u ngrit me mendje- I wanna be absent, per 3 dite nga shkolla. 2 much work m'u ankua. lol. ( ik ne shkolle I thashe se ske me ke te rrish ne shpi absent lol, mos e zgjat!
tani qe ka filluar te eci camarroku me beri telef,nga nje ane po me ben mir te heq pak kg dhe skam nevoje te shkoj ne fitnesse nga ana tjeter vdek me ze gjumi ne mbremje...............
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Feelings change - memories don't.
Po mire, po burrat tuaj, pse si cojne femijet ne shkolle?
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt