Close
Faqja 37 prej 196 FillimFillim ... 2735363738394787137 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ne supermarket me terheq vemendjen im bir e me thote : mami mami po te pish kete(duke treguar redbull-in) fluturon....(dhe me vjen te qesh se ai e beson vertet kete )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Kjo vajza ime ka marre nje zakon te keq c'do gje qe i bie ne dore nuk e leshon me dhe do s'do duhet t'ja blesh se te mbledh gjithe lagjendolem d'je dhe duke pritur burrin sa te kulloste syte tek kompjuterat i jap nje elefant loder qe ishte tek rafti dhe ajo e puthte,e shtregonte kur u bem gati te iknim se leshonte me nga dora ,filloi te qante me lot e ulerima,dhe kur dalin lotet oh, oh, sdurojme dot me vrap i them burrit shko blije,po s'ja hiqnim dot per t'ja dhene shitses , bem si ja bem shitja e validoi per fraksion sekonde edhe ajo shpejt e shpejt u tregua e kuptueshme .bejme te dalin tek hyrja filloi alarmi se shitesja nga nxitimi s'ja kishte nxjerre banden manjetiike ,vjen polici dhe na e merr elefantin , vajza ulerimat polici i trembur ja jep shpejt pastaj e shtyn vete karrocen deri tek banda e dezaktivimit dhe duke e marre vajzen me te mira dhe pa ja hequr elefantin nga dora e dezaktivoi banden .mendova nje femi kaq i vogel dhe i beri te gjithe te rriturit te vrapojne ne maje te gishtave, po kur te rritet cfare do na bejeskaloi as gjysem ore dhe e hodhi elefantin poshte , gjithe ai cirk per nje kapricio.Me vjen habi se kaq e vogel dhe di si ti arrije gjerat vecse duhet te tregohemi ne me te vendosur qe te mos i tolerojme gjithcka vecse kur nxjerr lotet na e copton zemren, veshtire, veshtire ti rezistos. Shkojme me tutje dhe burri i ve nje komp macbook ne dore dhe ja bente qaj qaj te keqen babi ,cfare ti besh edhe femise se madh.
    hhahaha me shkrive me komp macbook...marya keshtu eshte nipcia ime, cdo gje qe shikon e do dhe qan pa ndaluar...vajza ime s'eshte aq alarmante e genjejm kollaj, por ama si vajza jote ben gjasme sikur do dicka dhe sa arrijm ne shtepi e hedh diku dhe se prek me
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Mezi po pres te antarsohem ne klubin e juv. Me duket du me i adaptu do femij e me ardh me tregu per ta ketu
    hahahha lexues, te urojm te antarsohesh sa me shpejt tek klubi jon, por ne fillim shpresoj se ke nje nuse

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    po smund te rrish gjithe diten tuj kendu o Vagabond, se edhe lodhesh.
    Haha...nje dite isha duke vene djalin ne gjume. Atij i vjen orari dhe s'ka nevoje per shume ne fakt, mund edhe ta vesh thjesht ne krevatin e tij dhe e ze gjumi, po une per qejf e kisha marre ne dhomen time dhe po i kendoja. Pas nje ore e vura re djali kish kohe qe kish fjetur ndersa une vazhdoja me te njejtin ton sikur e kisha me detyrim mos ndaloja. As e mbaj mend ku me kish ikur mendja se ne kenge atje s'isha me : ) Qe diten kur lindi i kam kenduar 'Hush, little baby' dhe ndonje te momentit qe e shpik vete por me ate muzike.

Mua me dhane shume cd te bukura me kenge klasike per femije tek 'shower', plus edhe mami me kish bere nje cd me ninulla ku kengetarja ne cdo kenge te cd-se perdor emrin e djalit. Jo vetem ai po dhe ne i kemi qejf ninullat, i degjojme ndonjehere dhe gjate dites ne shtepi.

Pasi u rrit pak i bleva nje pakete me cd te ndryshme per festa dhe per femije nga mosha 1 - 5 vjec dhe tani laj thaj po te jemi neper makina me djalin vetem ato kenge degjojme.

'Do your ears hang low
    Do they wobble to the floor
    Can you tie them in a knot
    Can you tie them in a bow
    Can you throw them on your shoulder
    Like a continental soldier
    Do your ears hang low....'

ose

'...The ants go marching seven by seven, hurrah, hurrah
    The ants go marching seven by seven, hurrah, hurrah
    The ants go marching seven by seven,
    The little one stops to go to heaven...'

ose e preferuara ime...

'Down by the bay
    Where the watermelons grow
    Back to my home
    I dare not go
    For if I do
    My mother will say
    "Did you ever see a fly
    Wearing a tie?"
    Down by the bay...'

p.s. oh urime gjithe nenave te reja!

Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Ha

p.s. oh urime gjithe nenave te reja!
    do e besh rapper?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    e preferuara ime...

'Down by the bay
    Where the watermelons grow
    Back to my home
    I dare not go
    For if I do
    My mother will say
    "Did you ever see a fly
    Wearing a tie?"
    Down by the bay...'

Edhe nje tjeter qe me pelqen mua, por kete le t'ia kendoje i jati.

http://www.youtube.com/watch?v=aw9B49epS_M
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    ne supermarket me terheq vemendjen im bir e me thote : mami mami po te pish kete(duke treguar redbull-in) fluturon....(dhe me vjen te qesh se ai e beson vertet kete )

ua sa e forte dhe vajza ime kishte qef ta pinte por djali nuk e lejoi i tha qe te jep shume force dhe na myt fare ,se ajo ashtu pa retbull dhe e grin te shkretin ne grushta
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vajza e madhe me cmendi, e puth motren e saj ore minute, me keq eshte se e puth ne sy...kur fillon dhe qan motra i thot 'no uoli no uoli" (no worry no worry)....dhe per cudi se di pse i thot makaronave "makandonda" lol

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    vajza e madhe me cmendi, e puth motren e saj ore minute, me keq eshte se e puth ne sy...kur fillon dhe qan motra i thot 'no uoli no uoli" (no worry no worry)....dhe per cudi se di pse i thot makaronave "makandonda" lol
    Te keqen rrushi i vogel, sa e lezetshme. Me kujtohet kur isha e vogel dhe motra ime ishte e vogel ca muajshe i jepja te hante kokrra misri te ziera, prandaj kujdes me ate te madhen se cfare ben. Kjo goca ime ime ngaqe nuk do te fleje ne krevatin esaj sot e vura ne drek te flinte tek krevati im , sa u cova , kur degjoj te qara , se marr vesh si kishte rene nga krevati, mire qe ra mbi qylym, qeshte pastaj , ncncncnc me zemer do me beje".

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me kujtove kete te renen nga krevati, si me cunin tim para ca kohesh. Sa me kish zene gjumi, e ke parasysh ai gjumi i pare, lol, vec kur degjojme - bam. Apo nuk eshte dhe parket dhoma e tij, edhe zhurma poshte degjohet sikur c'u be. Edhe si jam ngritur, si rrufe. Cuniiiiiiii. . Boh, cme ka tremb ate nate. Se dhe ajo ngritja nga gjumi ashtu njeheresh, sikur ste ben mire. lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •