Ok, I-pakapshmi e thirsty, mund ta bej shkembimin, POR, me sjell dy, jo vetem nje! Sigurisht, ato duhet t'ju thote "po"! ; )
Nuk e dija se "derisa TA gjej" ishte e sakte, flm per korrigjimin. Prapeseprape e di se "do e tregoj" nuk eshte e sakte....
Dakord, jo tamam,
Sepse 'cka te' nuk eshte aspak standarte por tipike qe perdoret nga verioret e forumit.
Nje gje eshte e sigurte, djalin e kemi geg (ashtu si ti qe kujton se e ka te sakte kur eshte e kunderta) dhe eshte nje gabim qe e beni vetem ju verioret.
Pra ia futi vetes duke perdorur nje shqipe dialektore duke e shitur si standarte.
Tjeter gabim, shprehja "hehe", per te shprehur qeshjen, tipike dibrane(e madhe ose e vogel)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 11-02-2012 mė 05:07
Sup nigga? Edhe unė jam njė djalė nga Mozambiku, pra i huaj, qe mėsoj shqip prej vitesh. Do tė me pėlqente tė shkėmbenim nė ardhmen e afėrt mendime mbi zgjedhimin e foljeve nė gjuhėn shqipe dhe pėrse pikėrisht merret si formė bazė e tyre, veta e parė, numri njėjės i kohės sė tashme sė mėnyrės dėftore. Kėrkoj ndjesė qė nuk arrij tė krijoj fjali gramatikisht tė sakta dhe me ngarkesėn e duhur emocionale letrare, por besoj se me ndihmėn tėnde, brenda njė kohe tė shkurtėr, do tė arrij tė kompozoj fjali operistike tė pėrsosura. Faleminderit dhe kalofsh mirė mes nesh.
![]()
Etna Etna, kam shume shume durim, dhe analizat m'i duket interesante
WazzAAAp Force-Intruder? Je nga Mozambiku? : O. Do te dergoj nje pm. Dhe falmenderit : )
S'kuptova "e ka te sakte kur eshte e kunderta", a ke nje shembull?
"Ēka" eshte standarde, kurse "ē'tė" kam mesuar ketu ne forum. Flm per te! Shprehja "hehe" eshte tipike ne norvegjisht, besova se ishte universale... "Haha" ka nje kuptim pak te ndryshem.
Cfare?![]()
Krijoni Kontakt